|
Nu esti logat.
Este normal?#1 2008-12-27 13:28:30
este normal?sunt cam ingrijorata.Am renuntat la pastile in urma cu 4 luni, de atunci menstra o aveam la 34-36 de zile, acum in a 4 luna de la renuntarea la pastile mi-a intarziat.E deja a 44-a zi si inca nu mi-a venit.Nu am avut nici un contact neprotejat, mereu am folosit prezervativ, dar intarzierea asta ma ingrijoreaza si ma gandesc ca poate poate...Of si tocmai acum in prag de sarbatori sa am nelinistea asta...si luni plecam la munte....E normala intarzierea asta? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #2 2008-12-27 13:40:11
Re: este normal?daca ai folosit prezervativ nu ai de ce sa-ti faci griji.si eu am trecut prin griji de genu dar cu cat esti mai stresata cu atat mai tarziu iti vine.daca totul a fost ok(nu s-a rupt prez,a fost pus bine)nu ai de c sa-ti faci griji.daca chiar nu iti gasesti linistea du-te la ginecolog.e singurul care te poate calma Pamantul e rotund,iar locul care poate parea sfarsitul,poate sa fie si inceputul. Ori te faci mic si te ascunzi,ori scoti pieptul inainte si faci fata provocarii.Am constatat ca ma simt mai bine daca lupt. Ai pensula,ai vopsele.Picteaza-ti Paradisul si paseste apoi in el. Offline #3 2008-12-27 13:43:55
Re: este normal?uf...da stiu ca n-ar trebui sa-mi fac griji, dar totusi nu pot sa nu ma gandesc si de aceea am si scris pe forum ca sa ma linistiti si voi..cred ca e o chestie psihologica. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #4 2008-12-27 13:53:37
Re: este normal?cu siguranta e ceva psihologic.stiu cum e si te inteleg,dar cred k ar trebui sa te calmezi si sa iti distragi atentia.insa daca vezi ca tot nu iti vine,sfatu meu e sa te duci la ginecolog.de fapt,ai putea sa faci asta cat mai rpd k sa scapi de griji Pamantul e rotund,iar locul care poate parea sfarsitul,poate sa fie si inceputul. Ori te faci mic si te ascunzi,ori scoti pieptul inainte si faci fata provocarii.Am constatat ca ma simt mai bine daca lupt. Ai pensula,ai vopsele.Picteaza-ti Paradisul si paseste apoi in el. Offline #5 2008-12-27 13:55:19
Re: este normal?Cum zice si me&myself ... Gandeste-te in felul urmator - cata vreme ai avut contacte sexuale protejate efectiv nu ai de ce sa iti faci griji in privinta unei sarcini; cauzele pentru care iti intarzie sunt altele, dar ar fi bine sa mergi la medic sa vezi totusi de ce anume se intampla asta. Uite, de exemplu, acum 2 zile mi-a venit si mie in sfarsit ( slava Domnului ! ), dupa ce nu mi-a venit o luna jumate - sunt dereglari din cauza unor factori interni sau externi, ideea e sa afli cauza lor. Bafta ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-27 13:56:19
Re: este normal?multu fetele.. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #7 2008-12-27 14:00:27
Re: este normal?Pentru putin Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2008-12-27 14:10:08
Re: este normal?n-ai pt ce.ma bucur ca te-am putut ajuta:* Pamantul e rotund,iar locul care poate parea sfarsitul,poate sa fie si inceputul. Ori te faci mic si te ascunzi,ori scoti pieptul inainte si faci fata provocarii.Am constatat ca ma simt mai bine daca lupt. Ai pensula,ai vopsele.Picteaza-ti Paradisul si paseste apoi in el. Offline #9 2008-12-27 14:13:29
Re: este normal?cred ca m-am cam dereglat hormonal si nu stiu de ce...luna asta mi-au si iesit neobisnuit de multe cosuri.deobicei imi ieseau ca efect al spm dar acum toata luna am tinut-o asa Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #10 2008-12-27 14:18:08
Re: este normal?nu-ti mai fa griji.e normal sa mai apara si dereglari hormonale.o sa vezi k va fi totu bine.asa k bucura-te de iesirea ta la munte si nu-ti mai fa pb,pt k asa exista posibilitatea sa intarzie si mai mult.tre sa fii calma(stiu ca nu e usor,dar macar incearca)si sa te bucuri de sarbatori Pamantul e rotund,iar locul care poate parea sfarsitul,poate sa fie si inceputul. Ori te faci mic si te ascunzi,ori scoti pieptul inainte si faci fata provocarii.Am constatat ca ma simt mai bine daca lupt. Ai pensula,ai vopsele.Picteaza-ti Paradisul si paseste apoi in el. Offline #11 2009-01-05 23:18:44
Re: este normal?abea azi mi-a venit...e a 52-a zi.Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva.Mi se intampla ca de fiecare data in prima zi sa am si diaree odata cu durerile insuportabile de burta care daca n-as lua ceva sa-mi treaca m-as tavali pe jos de durere.mai are cineva manifestarile astea? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #12 2009-01-05 23:21:02
Re: este normal?cum a 52 zi.... ti-a venit la 52 de zile? ar trebui sa mergi la doc.... vezi daca se mai repeta si fa un control.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #13 2009-01-05 23:22:38
Re: este normal?Eu inainte de a incepe anticonceptionale avem dureri de burta groaznie...simteam ca totu se rupe in mine ...si asa o senzatie de a merge la wc (kk) non stop.Dar de cand am inceput pilulele nu am mai avut nici cea mai mica durere Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #14 2009-01-05 23:26:15
Re: este normal?voi merge la medic cand trece perioada, dar sunt sigura ca imi va zice sa iau dinnou pastile si n-as mai vrea sa iau o perioada de timp Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|