|
Nu esti logat.
Prea stramta.......helllpp#1 2008-12-28 13:16:50
prea stramta.......helllppE prima data cand am incercat sa fac dragoste cu prietenul meu.....nu mai sunt virgina din august...si atunci s-a intamplat doar o data si doar cat s-a rupt himenul.....fara o penetrare completa... de atunci pauza....acum...e prea greu....sunt f stramta...ce sa fac ?Ma simt aiurea fata de el...desi el a spus ca ma asteapta si o sa rezolvam problema in timp... Offline #2 2008-12-28 13:19:32
Re: prea stramta.......helllppnu ai ce sa faci,asa este la inceput.Eu mi-am inceput viata sexuala de 2 ani si inca sunt ff stramta.Uneori il si doare pe el asa de stramta sunt.Ideea este ca trebuie sa fi fff bine lubrifiata si atunci nu sunt probleme si el sa fie f finut. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #3 2008-12-28 13:48:51
Re: prea stramta.......helllpprelaxare si exercitiu si lubrifiere totala..si se va rezolva in timp ..stai calma Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-12-28 13:59:58Re: prea stramta.......helllpp
Cu ce sa te astepte? Sa te largesti? asta se rezolva doar intr-un singur fel: prin practica si prin rabdare.. si mai ales prin tandrete, sa nu fie capcaun si sa o bage ca-n branza asa e la inceput, si eu am avut aceeasi problema.. bine, primul la mine avea si ditamai membru, total nepotrivit pentru o virgina nici nu o faceam prea des, nu avea rabdare cu mine, era mai din topor el asa si normal ca ma durea.. deci... rabdare, tandrete, lubrifiere si o sa fie bine! Offline #5 2008-12-28 14:02:26
Re: prea stramta.......helllppsi un lubrifiant ar merge. pe baza de apa. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-28 14:56:52
Re: prea stramta.......helllppmc mult...e finut si intelegator...dar e nasoala senzatia cand vezi k totul se strica din cauza "mea" Offline #7 2008-12-28 16:54:52
Re: prea stramta.......helllppNu te invinovati pentru ca nu ai de ce...daca te iubeste o sa aiba rabdare si o sa fie langa tine...daca nu o sa gaseasca mereu ceva de comentat...ce daca nu era asa probabil ca ar fi spus "mda asta e cam larga"... "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #8 2008-12-28 16:58:54
Re: prea stramta.......helllpp rabdare si comunicare multa. elle joue avec ton coeur Offline #9 2008-12-29 10:20:39
Re: prea stramta.......helllppthx girls u're gorgeous Offline #10 2008-12-29 10:58:18
Re: prea stramta.......helllppSi eu sunt "stramta" si m-am simtit aiurea ca intotdeauna trebuie sa aiba grija de mine la penetrare si la miscarile mai bruste, dar stii ce mi-a spus dupa o partida de sex? Ca il excit la culme si se simte minunat cand stie ca poate sa ma protejeze chiar si in timpul actului sexual Offline #11 2008-12-29 14:01:57Re: prea stramta.......helllppDupa un timp, o sa te adaptezi. Poti s-al rogi ca dupa ce intra prima data, sa stea fara sa se miste macar 1 min. Poate te ajuta asta. Eu asa mai faceam. Offline #12 2009-01-02 22:59:26
Re: prea stramta.......helllppAsta este o problema pe care toate o avem la inceput. Cu timpul se rezolva prin practica Offline #13 2009-01-03 19:03:08
Re: prea stramta.......helllppDap, lubrifiant neaparat pe baza de apa Si incercati niste sedinte de petting pana sa treceti la lucruri mai...profunde:) cand te simti compleeeet relaxata si fara griji, pune'l sa incerce...incetuc, incetisor, ca dupa aia merge de la sine:) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2009-01-03 21:34:48
Re: prea stramta.......helllppwow...eu n-am avut problema asta:)) adica da a intrat mai greu prima data, dar apoi a fost totul ok. de fapt, eu cred ca nici nu sunt asa stramta. dar a trecut foarte mult de atunci si cred ca atunci cand o voi face data viitoare voi fi aproape la fel. dar eu zic ca ar trebui sa nu te intristezi, sa ai rabdare si se rezolva. si asa baietilor asa le place, sa fii stramta:) asa am auzit, acum nu stiu:)) Offline #15 2009-01-04 00:08:36
Re: prea stramta.......helllppsi eu sunt destul de stramta \...dar sincer sunt f incantata de faptul ca sunt stramta nu reprezinta o rusine ba din contra...stii f bine ca baietii vorbesc si cum s-a mai spus si mai sus "vai ca ce larga e" sau muuuuulte alte chestii... Offline #16 2009-01-12 17:17:16
Re: prea stramta.......helllpp
numai pe baza de apa ?....da ala pe baza de limba ce are? nu e bun? si e si tandrete mai mare si apropiere mai frumoasa si detoate......asa e mai bine al inceput.....a si app e freee nu costa nimic e produs de corp Offline #17 2009-01-28 12:43:18
Re: prea stramta.......helllppce puteti sa faceti : va mangaiati mult, va intaratati, el intra incet, sta putin acolo.... te saruta pe gat sau pe ureche ca sa nu te mai gandesti tot acolo si sa iti relaxezi putin muschii... apoi merge totul ca uns multe nopti pline de dragoste iti doresc Gandeste-te de doua ori si fa o data, ca sa poti linistit noaptea. Offline #18 2009-01-28 14:11:56
Re: prea stramta.......helllpp
ba e foarte bun...io-l prefer baby Dragos Offline #19 2009-02-24 14:48:33
Re: prea stramta.......helllpplubrifiant ruleees Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-02-24 15:31:45) They can because they think they can. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|