|
Nu esti logat.
Mai multe despre acvariu pesti#1 2008-12-28 14:34:22
mai multe despre acvariu pesticine ma poate ajuta cu cateva idei,sugestii,sfaturi pt un acvariu cu pestisori.intretinere,tot! Offline #2 2008-12-28 14:44:19
Re: mai multe despre acvariu pestieu tocmai mi-am luat un mic acvariu pentru pesti Beta Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-12-28 15:01:29) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2009-03-04 01:48:41
Re: mai multe despre acvariu pestima ajutati si pe mine putin ?.iubi are un acvariu micut in care are sanitari, scalari, molly si jandarmi. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #4 2009-03-04 12:57:40
Re: mai multe despre acvariu pestimai bine intreaba la magazin vanzatorul/vaznatoarea. Se pricep f bine la specii "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2009-03-04 13:18:38
Re: mai multe despre acvariu pestieu am auzit ca si gupii s-ar intelege bine... Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-07 00:50:26
Re: mai multe despre acvariu pestimultumesc pentru raspunsuri guppy sunt intradevar ok, numai ca se inmultesc prea tare si m-am hotarat sa iau molly galbeni , ca sunt colorati si oricum molly mai are negri in acvariu deci va fi ok. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #7 2009-03-07 15:06:16
Re: mai multe despre acvariu pestieu nci nu stiu ce natii de pesti am in acvariu Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2009-03-07 17:10:05
Re: mai multe despre acvariu pesti tare ramo... u ai din aia de balta Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #9 2009-03-07 17:21:31
Re: mai multe despre acvariu pestii-am luat lu iubi 2 molly galbeni si filtrul pentru acvariu. i le-am dat deja ca nu vroiam sa chinui pestisorii aia intrun borcan 6-7 ore . o sa fac o poza la acvariul lui Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #10 2009-03-08 13:36:32
Re: mai multe despre acvariu pestiAveam si eu acvariu cand eram mai mica... cel mai bun sfat pe care sunt capabila sa-l dau dupa experienta de atunci e sa nu se completeze apa din acvariu niciodata cu apa de la robinet si... daca stai la casa, cand pleci iarna pentru mai mult de o zi sa ai grija sa fie dat drumu la incalzire.. eu am plecat 2 zile de aksa si knd m-am intors erau toti cu burta in sus Offline #11 2011-09-29 16:01:53
Re: mai multe despre acvariu pestiSe pricepe cineva la pesti? Si-a luat fratiorul meu 2 guppy, femela +mascul dar dupa ce am citit mai multe pareri pe net cum ca o femela nu-i destul, ca o alearga si o oboseste prea mult, am decis sa mai luam o femela. Acum cand am pus-o in acvariu alaturi de ceilalti 2 am observat ca-i mai micuta si sta mai mult pe fundul vasului, izolata. E normal acum la inceput sau o fi ceva in neregula? Offline #12 2011-09-29 16:11:30
Re: mai multe despre acvariu pestiin primul rand ce dotari ai pe acvariu? filtru, lumina, plante, pietris, aerare? ce dimensiuni are acvariul? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #13 2011-09-29 17:49:52
Re: mai multe despre acvariu pestiAcvariul e rotund de 5l, nu are filtru sau lumina, vanzatorul ne-a spus doar sa-i punem apa statuta ca nu are nevoie de alte chestii gen filtru are si o planta, si o piatra mai mare Offline #14 2011-09-29 17:56:22
Re: mai multe despre acvariu pestivanzatorul inseamna ca era un mare idiot, scuza-mi limbajul. filtrul curata impuritatile, fecalele, dejectiile din apa si oxigeneaza apa fara filtru cum ar trebui apa sa ramana curata si cu oxigen? 5l la 3 guppy este foarte putin si fara filtru vormuri sigur intoxicati. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #15 2011-09-29 18:07:39
Re: mai multe despre acvariu pestiMultumesc f mult pt sfaturi, chiar nu ma gandeam la asta, eram sigura ca ala stia ce spune, dar se pare ca nu. Ii scot planta si piatra si ii voi cumpara cat mai rapid si un filtru. Multumesc inca o data! Offline #16 2011-09-29 18:11:35
Re: mai multe despre acvariu pesticu multa placere cuppycake. orice intrebare ai sau problema, pune-o aici rapid ca sunt destul de sensibili saracii... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #17 2011-09-29 18:19:04
Re: mai multe despre acvariu pestiah, alta chestie, pana iei filtru incearca sa faci schimburi de apa mici, de 15% in fiecare zi cu apa statuta 24-48 ore (neapara nefiarta) ca sa cureti apa si sa o oxigenezi. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #18 2011-09-29 18:36:24
Re: mai multe despre acvariu pestiAsa voi face, multumesc! Offline #19 2011-09-30 14:14:14
Re: mai multe despre acvariu pestidin burtica pestelui nou, atarna ceva ca un fir de ata, lung de vreo 2cm. ce-ar putea fi " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|