homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pudicitate

#1 2008-12-28 15:55:17

Copil
New member
Inregistrat: 2008-12-27

pudicitate

Am tot cautat peste tot pe site ceva de pudicitate si nu am gasit......daca era si nu am vazut scuze :-SS nu sariti pe min  hopsieu ..asa...ce sa fac?sunt f pudica in patfierbinte ....doar cand vine vb de zone intime...asa port bluze decoltate...topuri...si la mare cand ma duc imi ia vreo cateva minute pana sa ma dezbrac...am senzatia k se uita toata lumea la mine si ma  rodnar si cred k  rotfl  de mine sad nu-s grasa disproportionata si alte chestii...is chiar slabutza...dar nush ce sa fac...o sa fiu blestemata sa fac dragoste doar noaptea?:-SS

#2 2008-12-28 16:04:39

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: pudicitate

Poate cu timpul vei fi mai dezinhibata si nu vei mai fi asa pudica.
Eu consider ca rusinea si faptul ca vrei doar pe intuneric nu aduce nimic bun...pt ca nu esti suficient de relaxate in momentul cand faci dragoste si daca nu te poti relaxa nici nu te vei simti f bine.
Daca ai incredere in tine te simti bine in pielea ta ai incredere in partenerul tau nu ar tb sa fi pudica.
Poate esti si la inceput si de asta ai reactiile astea, cu timpul se poate sa te schimbi si sa nu mai fi pudica.
la unele persoane dureaza mai mult pana se acomodeaza cu partenerul cu viata intima....dar tb sa incerci...poate va apuca cheful de sex ziua pe lumina atunci ce faci? refuzi o partida doar din motivul rusinii?
Poti incerca cu o lumina mai difuza...lumanari aprinse...usor usor o sa te schimbi zic eu. Conteaza ca si partenerul sa aiba rabdare si sa te ia usor. Sa te inteleaga in primul rand

#3 2008-12-28 16:10:49

Copil
New member

nu prea ii convine...scanceste si face ca un copil mic care nu-i dai ce vrea....dar intelege....ok mc mult de sfaturi

#4 2008-12-28 17:04:36

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

copil cati ani ai?exact aceeasi problema aveam si eu cand eram mai mica.Odata cu trecerea timpului si schimbarea partenerului,lucrurile s-au schimbat.Incearca sa stai mai mult goala tu cu tine,sa te mai vezi in oglinda,sa te obisnuiesti cu corpul tau.Cat despre pudicitatea in timpul sexului,asta o sa treaca sigur cu timpul.

#5 2008-12-28 17:12:22

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Mie nu mi-a trecut pana nu am intalnit un partener care sa ma faca sa ma simt frumoasa si sexy si sa ma faca sa ma plac asa cum sunt.. asta si pentru ca inaintea lui avusesem unul care mi-a zis ca daca nu slabesc relatia noastra nu are viitor bang deci increderea in mine era mult sub zero.. si apoi totul s-a schimbat cand m-am simtit admirata si cand am vazut cat de mult ii place de mine urmatorului... si de atunci nu mai am probleme la capitolul asta.

Publicitate

loading...

#6 2008-12-28 17:47:24

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cu timpul nu o sa mai fii pudica. e o chestiune de timp pana te obisnuiesti. toate am patit asa la inceput. stai linistita, nu o sa dureze o viata.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#7 2008-12-28 23:28:23

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Copil a scris:

o sa fiu blestemata sa fac dragoste doar noaptea?:-SS

nu. si ziua, cu rulourile jos lol
glumesc puss asculta ce-ti zic fetele.. o sa iti treaca pe parcurs, cu intelegere din partea prietenului.. tre sa te faca sa te simti bine.

hjarta

#8 2008-12-29 10:18:56

Copil
New member

Chick...am 18...:-S...ma simt ok in corpul meu...repet nu am vre-un defect sau alte chestii sunt bine proportionata...si modesta pe deasupra lol....dar e jenant cand vad k se uita la mine damn imi vine sa intru in pamant lol si cand eram pe intuneric tot trageam sa pun ceva pe mine sa ma acopar i'm sick lol

#9 2008-12-29 11:30:20

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pai se uita la tine ca sa te admire...
daca te place nu ai de ce sa te rusinezi in fata lui. nimeni nu e perfect.

#10 2008-12-29 14:03:04

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Fa o data sex in lift sau in parc... si-ti trece lol

#11 2008-12-29 14:26:53

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

rotfl da cea mai buna varianta

#12 2009-01-05 15:58:28

Copil
New member

lol leo...de unde atat curaj?si asa mi-e ca ma vede unu(el) patfierbinte ...da' sa mai stau cu frica in san ca ma mai vad si altii hopsieu  lol

Ultima oara a fost editat de Copil (2009-01-05 15:59:54)

#13 2009-01-05 16:27:44

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

rotfl O sa treaca stai linistita, eu zic sa-l lasi sa se uite la tine si sa te uiti tu la el, sa-i vezi privirea...e foarte frumos sa vezi felul in care se uita la tine, cum te place si ii vine sa te manance din priviri, apoi incepe chiar sa-ti placa lol daca e chiar asa greu fa cum s-a scris mai sus, cu lumanarele si o sa fie bine! Fii optimista!

#14 2009-01-05 19:29:03

Stef
Full member
Inregistrat: 2008-09-12

Copil a scris:

lol leo...de unde atat curaj?si asa mi-e ca ma vede unu(el) patfierbinte ...da' sa mai stau cu frica in san ca ma mai vad si altii hopsieu  lol

Eh.. e mai palpitant.. senzatii mai intense.. uof big_smile

#15 2009-01-16 16:20:56

Dorian
New member
Inregistrat: 2009-01-14

Copil, indraznesc sa imi dau cu parerea, incercand sa ajut,va rog nu aruncati cu oua si rosii in mine big_smile

Prima mea intrebare retorica (nu astept raspuns, este doar cu scopul de a te autochestiona) este:
-De cate ori ai stat si ti-ai studiat corpul in oglinda (cand iesi de sub dus, de ex.) ? (asta ar fi primul pas)
Ideea este ca nu trebuie sa te rusinezi cu corpul tau.Asa cum iti expui fata si uneori decolteul, la fel de bine iti poti expune si restul corpului.Actiunea este aceeasi, numarul privitorilor este mic de tot (un baiat-privilegiat).
Asadar, revenind la oglinda...uita-te in (la) oglinda si poarta o discutie cu fata pe care o vezi.Deja sunteti doua persoane....si ups, fata din oglinda te-a vazut dezbracata. A fost greu? NU, n-a fost, deoarece e-ul tau interior, in virtutea instinctului de auto-conservare iti spunea ca esti in siguranta si ca nu te vede nimeni.
Pasul doi: Dupa ce ai trecut de faza cu oglinda si te simti in largul tau sa te privesti, este momentul sa te priveasca altcineva: UN POSTER cu actorul preferat (Poncho din Rebelde, sau Orlando Blum, sau oricine altcineva), sau chiar o poza cu iubitul tau.
In mitologia greaca se credea ca reprezentarile grafice ale oamenilor sau ale zeilor au puterea de a transmite imaginile pe care le "capteaza" in preajma lor, "proprietarilor" acestor chipuri (exemplu, in piramide, chipurile faraonilor si ochiul lui RA, vegheau ).Mergand pe varianta asta, prin telepatie, iubitul tau vede in subconstient imaginea trupului tau.
Deja esti aproape de testul final, si anume jocurile "pe dezbracate" si "pe porunci" (atingeri si mangaieri) cu iubitul.

Te poate ajuta melodia " Am cu ce!, a trupei Partizan" (pentru a inveseli acele momente de auto-studiere in oglinda).

Poate vi se va parea funny (nu zic aberant, caci este mare diferenta), dar de cele mai multe ori, solutiile vin din idei si fabte banale.

Nu ai nimic de pierdut

"Carpe Diem"

#16 2009-01-16 16:23:19

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

dorian, ai mare dreptate cu ce ai scris si unele dintre etapele de acolo le-a aplicat si eu si chiar functioneaza..

#17 2010-01-30 22:11:37

Copil
New member

a trecut ceva timp de cand am scris aici prima oara:)....nu mai sunt atat de paranoia....insa tot am instincul ala ...asta a tinut foarte mult de cealalta persoana...smile ... cu lumina stinsa...insa o lumina mica ....imi dezvaluie silueta pe care nu o mai ascund la fel de strict...

#18 2010-01-31 15:50:41

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

Copil a scris:

Am tot cautat peste tot pe site ceva de pudicitate si nu am gasit......daca era si nu am vazut scuze :-SS nu sariti pe min  hopsieu ..asa...ce sa fac?sunt f pudica in patfierbinte ....doar cand vine vb de zone intime...asa port bluze decoltate...topuri...si la mare cand ma duc imi ia vreo cateva minute pana sa ma dezbrac...am senzatia k se uita toata lumea la mine si ma  rodnar si cred k  rotfl  de mine sad nu-s grasa disproportionata si alte chestii...is chiar slabutza...dar nush ce sa fac...o sa fiu blestemata sa fac dragoste doar noaptea?:-SS

stai linistita, asa eram si eu inainte sa imi cunosc iubitul, dar acum nu mai am treaba. o sa treci peste asta, fii convinsa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.