|
Nu esti logat.
Vaginita bacteriana#1 2008-12-28 22:43:22
vaginita bacterianabuna! am fost acum cateva zile la ginecolog pt ca am o secretie urat mirositoare(din pacate nu stiu cu c sa asociez acest miros; nu e nici de paine calda, nici de peste...e neplacut si destul de puternic). mi s-a dat un tratament cu zanocin, ovule klion si cervugid si spalaturi vaginale(nu mi s-a spus insa si cu ce substanta sa le fac...), insa fara sa mi se faca o analiza a secretiei pt ca era in concediu persoana care se ocupa de analize (si doar specificasem la telefon ca vreau si o analiza). problema mea e ca am citit prospectele si, cel putin zanocinul, are efecte adverse de speriat pt care poti ajunge si la spitalizare si de aceea ma intreb daca sa-l iau sau nu, din moment ce nici macar nu mi s-au facut analize pe baza carora sa mi se puna diagnosticul si sa mi se dea tratament...spalaturile si ovulele le-as administra, in caz ca nu ma sfatuiti voi altfel. am d gand sa ma duc la un alt medic dupa sarbatori pt ca cea la care am fost era mult prea grabita si nu mi-a placut cum m-a tratat, desi imi fusese recomandata cu caldura...poate se grabea din cauza ca era pe 23 dec seara, dar asta nu-i o scuza dupa parerea mea. deci c ma sfatuiti? ma bazez pe voi. ms pt raspunsuri si sarbatori fericite in continuare! Offline #2 2008-12-28 22:44:53
Re: vaginita bacterianaun medic competent niciodata nu prescrie un tratament fara analiza de secretie. eu as zice sa mergi sa faci niste analize in alta parte, la alt medic. nu poti lua un tratament fara sa stii sigur ce ai. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-12-28 23:21:06
Re: vaginita bacterianadu-te la alt medic si fa o analiza de secretie. Offline #4 2008-12-28 23:26:03
Re: vaginita bacterianamersi mult pt raspunsuri! Offline #5 2008-12-28 23:28:05
Re: vaginita bacterianacu placere Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-29 13:13:58
Re: vaginita bacteriana Buna fetelor! Am si eu o "mica 'problema. Am avut candida, am tratat-o , insa acum doua zile i-am simtit din nou prezenta, si fiind Craciunul, nu aveam medicul ginecolog in localitate, asa ca am mers la o farmacie iar acolo mi s-a recomndat KLION ovule. Am urmat doua zile, iar seara a treia cand am vrut sa imi pun ovulul am simti colul umflat pe o parte, o umflatura destul de mare, si am renuntat la el. Femeile spera ca barbatii se vor schimba dupa casatorie ;barbatii spera ca femeile vor ramane la fel dupa casatorie. Offline #7 2008-12-29 13:15:40
Re: vaginita bacteriananu trebuie sa iei dupa capul tau medicamente...trebuia sa lasi asa, sa te dai cu crema de galbenele s sa astepti. acum n`ai ce face...poate te`ai iritat de la ovul. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2008-12-29 13:19:21
Re: vaginita bacterianacolul se simte ca o umflatura.... Offline #9 2008-12-29 13:46:54
Re: vaginita bacterianaMultumesc pentru atentie! Femeile spera ca barbatii se vor schimba dupa casatorie ;barbatii spera ca femeile vor ramane la fel dupa casatorie. Offline #10 2008-12-29 13:48:05
Re: vaginita bacterianacu placere. te asteptam cu vesti! Offline #11 2008-12-29 13:50:04
Re: vaginita bacteriana
Femeile spera ca barbatii se vor schimba dupa casatorie ;barbatii spera ca femeile vor ramane la fel dupa casatorie. Offline #12 2009-03-04 17:18:52
Re: vaginita bacterianabuna,sunt noua pe aici....in urma unui consult ginecologic si a ecografiei intravaginale sunt diagnosticata cu vaginita...dna doctor mi-a prescris zanocin,2xovule lomexin si gynofort ovule. am fost la vreo 6 farmacii si mi sa zis ca gynofort ovule nu exista ci doar crema.Tin sa mentionez ca dna mi-a specificat ca in cutie sunt 5-6 ovule...nu stiu ce sa fac...doctoressa e buna crema pentru vaginita? si mi-a mai zis ca ovarul stang e de 44/33..e mare?..iar cel drept nu a putut sa l vada pt ca ma durea ingrozitor. Offline #13 2009-03-04 17:32:32
Re: vaginita bacterianagynozol sunt ovule, gynofort e crema Offline #14 2009-03-04 18:06:57
Re: vaginita bacterianasa inteleg ca ma sfatuiesti sa ma duc sa fac un examen de secretie/?..eu am scurgeri din cauza anticonceptionalelor sunt la prima folie si dureri in timpul contactului sexual... stii cumva care sunt mai eficiente ovulele gynozol sau crema ?..mc pt rasp Offline #15 2009-03-04 18:15:58
Re: vaginita bacterianapai spottingul e una Offline #16 2009-03-05 13:00:36
Re: vaginita bacterianaSalutare tuturor! Acum cateva luni am avut o sangerare la contactul sexual si m-am dus fuga la medic. Doamna doctor mi-a spus ca am colul iritat din cauza unei infectii. Am facut analiza de secretie, un papanicolau si o urocultura si mi-a spus ca e o mica infectie, o micoza, nimic de speriat si mi-a dat tratament cu meclon solutie si 1 ovul de cervucid la 7-10 zile cel putin pana in august cand voi repeta papanicolau si voi face o colposcopie. Mentionez ca am o tulpina de HPV, dar doamna doctor mi-a spus ca nu e dintre cele periculoase si pt care am facut tratament 3 luni cu imunostrimulente. Intrebarea mea este daca pot avea contact sexual in toata aceasta perioada si daca medicamentele acestea interfereaza cu logestul (pe care il iau de 2 ani, cu pauza la fiecare an). Multumesc frumos si astept cu nerabdare un raspuns! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|