Ce gandesti acum/ un topic offtopic 51-110
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 51
Leo a scris:One... am activat in ultima vreme pe la Probleme medicale. Pasiunea mea... nu prea am dat-o in diverse. In discutii diverse. Acum ma gandesc ca n-a ramas niciuna gravida, numai conteaza ca a uitat pastila acum 2 zile si nu stie daca sa ia postinor, nu mai are niciuna probleme cu firele de par de pe mamelon... astea... ya know... imi permit s-o ard aiurea si divers.
Leo a scris:OneOnly a scris:Leo tu dc n-ai mai dat pe aici?
Am dat cu zaru' la babaroase. Am dat... dar nu m-ai vazut tu. Intru noaptea, si-ti trebuie nightvision, sau d-aia cu... infrarosu Am scris mai sus ca am avut activitate pe la probleme medicale... just passion. Mi-adusei aminte de o piesa... Passion, aia din reclama la Kandia. Rodrigo Leao
- old_soul
- Insomniac member
- De la: locul unde e liniste
- Inregistrat: 2008-04-29
cum sa n-ai nevoie, One?
My Tears Dry On Their Own
- Florence_
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-11-08
- AdA_Ad9
- Hero member
- De la: Bucuresti-in mare parte:D
- Inregistrat: 2007-02-26
plecat tocmai acum?imi pare rau te inteleg... I know how it is
Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus
- Leo
- Sr. member
- Site
editez, dragutzo
Leo a scris:Leo a scris:One... am activat in ultima vreme pe la Probleme medicale. Pasiunea mea... nu prea am dat-o in diverse. In discutii diverse. Acum ma gandesc ca n-a ramas niciuna gravida, numai conteaza ca a uitat pastila acum 2 zile si nu stie daca sa ia postinor, nu mai are niciuna probleme cu firele de par de pe mamelon... astea... ya know... imi permit s-o ard aiurea si divers.
Am dat cu zaru' la babaroase. Am dat... dar nu m-ai vazut tu. Intru noaptea, si-ti trebuie nightvision, sau d-aia cu... infrarosu Am scris mai sus ca am avut activitate pe la probleme medicale... just passion. Mi-adusei aminte de o piesa... Passion, aia din reclama la Kandia. Rodrigo Leao
- old_soul
- Insomniac member
- De la: locul unde e liniste
- Inregistrat: 2008-04-29
My Tears Dry On Their Own
- Florence_
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-11-08
- AdA_Ad9
- Hero member
nb big sweet dreams
Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus
- Leo
- Sr. member
- Site
pai penis aiurea nu prea gasesti. Dar e al lui Terente la IML. IN birou la Prof. Dan Dermengiu... sau nu...
LE: la DR. Curca in birou sorry
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
Leo a scris:Leo a scris:One... am activat in ultima vreme pe la Probleme medicale. Pasiunea mea... nu prea am dat-o in diverse. In discutii diverse. Acum ma gandesc ca n-a ramas niciuna gravida, numai conteaza ca a uitat pastila acum 2 zile si nu stie daca sa ia postinor, nu mai are niciuna probleme cu firele de par de pe mamelon... astea... ya know... imi permit s-o ard aiurea si divers.
ahaaa oky welcome back anyway pai e f bine sa fii around mai dai si tu o parere de ti,ceea ce e ff util ah tin minte cand scrisesei la problema me la s-a terminat ai fsot f tare ,si atunci mi s-a parut ok o zguduiala iar acum i really thank ya man ,aveai dreptate
They can because they think they can.
- OneOnly
- Insomniac member
LadyPink a scris:OneOnly a scris:eu am ajuns la concluzia k...i don't need a man
d-aia stresezi baiatul ala pana moare de inima din cauza ta, nu?
tocmai
- AdA_Ad9
- Hero member
vreauuuuuu vreauuuuuuuuuuu sa il strang in brate si sa il privesc in ochi atat.nimic mai mult.offfffffffffff
- Leo
- Sr. member
- Site
OneOnly a scris:mai dai si tu o parere de ti,ceea ce e ff util ah tin minte cand scrisesei la problema me la s-a terminat ai fsot f tare ,si atunci mi s-a parut ok o zguduiala iar acum i really thank ya man ,aveai dreptate
Incerc sa am si sa nu vorbesc prostii. Te-am luat peste picior? Nu mai tin minte. Asta inseamna ca nu era ceva personal
- OneOnly
- Insomniac member
delishor a scris:cum sa n-ai nevoie, One?
apai uite asa,i'm getting stronger gata nu stau dupa nici unul,poa sa aiba aur pe el dak nu se tara pe jos de admiratie si nu-mi show his love and affection nu-mi trebuie
- OneOnly
- Insomniac member
Leo a scris:OneOnly a scris:mai dai si tu o parere de ti,ceea ce e ff util ah tin minte cand scrisesei la problema me la s-a terminat ai fsot f tare ,si atunci mi s-a parut ok o zguduiala iar acum i really thank ya man ,aveai dreptate
Incerc sa am si sa nu vorbesc prostii. Te-am luat peste picior? Nu mai tin minte. Asta inseamna ca nu era ceva personal
ma luasei si peste picior iar eu eram vai de stelutza mea pe vremea aia da a prins tare bine
- Leo
- Sr. member
- Site
- OneOnly
- Insomniac member
Leo,sar'na dap,clar ,suntem baza welcome back Leooo
Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-01-01 03:07:27)
- AdA_Ad9
- Hero member
mi se face somnnnnnn...m-am inmuiat.nu vreau sa dorm
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|