homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 51-146

#2756 2009-01-02 18:16:28

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 51

buga love ......super mama ta  tummenupp

..be the best ...fuck the rest smile))

#2757 2009-01-02 18:16:59

You_and_Me
Diamond member

andrulina a scris:

da pune si poza din fata sa-i vedem mai bine...si pune si cu tine si F sa te vedem asa din fata...ce bine le sta hjarta

daaaaaaaaaaaaa

#2758 2009-01-02 18:17:02

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

pun deseara tongue acu tre sa plec smile

hjarta

#2759 2009-01-02 18:17:39

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

ok, ai vazut filmul?

#2760 2009-01-02 18:18:05

You_and_Me
Diamond member

ok ...da sa le lasi mai mult un pic ....sa le vad si io .....

Publicitate

loading...

#2761 2009-01-02 18:18:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu pana la capat. am adormit
zbyeeee big_smile

hjarta

#2762 2009-01-02 18:18:58

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

waiiiiiiiii ce ma dispera tata X( nu se simte bine dak nu imi zice in fiecare zi k am de invatat si sa las distractiile sibaietii neutral

expect the worst , hope for the best!

#2763 2009-01-02 18:20:39

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Loveable a scris:

kdeea, mary, valy am pus pozele inapoi la members sa le vedeti si voi tongue

Danke ! puss

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#2764 2009-01-02 18:36:30

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

andrulina a scris:

lucia mie mi se pare ca tu ori il iubesti pe al tau in adancul sufletului ori stai cu el asa doar de forma....ca stiu ca ziceai ca stai cu el ca sa nu fi singura, sa fim serioase daca zici ca esti independenta esti independenta din fire...nu doar financiar si ai puterea sa te rupi si sa stai alaturi de cineva pe care-l iubesti, eu nu concep o casnicie facuta asa doar ca sa fie, doar ca sa am si eu cu cine sta....
si de asta zic...ori tii la el totusi, ori nu esti suficient de puternica ca sa te rupi ...
nu te judec, dar am vazut ca de multe ori vb despre sotul tau cum ca te-ar enerva ca nu e bun decat la asta etc....eu zic ca asta nu e viata, mai degraba singura decat asa.

rotfl andrule, nu stiu daca si-a propus sau a facut-o fara sa isi dea seama insa a reusit sa faca sa dispara tot, si ce era in adanc. si da! putem si colegi de casa, sexul e grozav si se intampla numai cand am eu chef. si mai sunt si alte aspecte...adica el ar ramane chiar in pom....nema unde sa stea, nema bani, nema multe! si ajut eu oamenii straini.....
singura....chiar nu imi place sa fiu singura!!! urasc sa fiu singura!!! iar de alta relatie nici nu vreau sa aud! cunosc destul de bine barbatii....si pretendenti am mai avut chiar si in ultimul timp...scuza-ma dar carui barbat nu i-ar conveni o tipa cu casa, care castiga mai mult decat bine, care are relatii, care se descurca si care....multe altele. nu ma laud , dar asta e adevarul...asa ca...cel putin mamaliga asta o cunosc destul de bine.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2765 2009-01-02 18:39:17

andrulina
Addicted member

da lucia eu te inteleg, dar nu stiu dc vrei sa te complaci in situatia asta...eu una n-as putea sta langa cineva daca sentimente nu mai exista, ar fi trist totul...si doar pt sex in niciun caz n-as sta...dar e alegerea ta tu stii mai bine ce si cum.

#2766 2009-01-02 18:44:10

lucia05
Insomniac member

oana_ a scris:

waiiiiiiiii ce ma dispera tata X( nu se simte bine dak nu imi zice in fiecare zi k am de invatat si sa las distractiile sibaietii neutral

hehe! ca sa vezi ca nu ti se intampla numai tie!!! eu pana la 18 ani nu aveam voie sa stau afara mai mult de ora 20. daca o faceam se lasa cu cafteala....treaba cu scoala o auzeam de ma usturau urechile desi niciodata nu am facut probleme cu scoala ( intr-a 12-a am vrut si eu sa am o corijenta si nu am vrut sa ii raspund profei si a sunat-o pe mama si....nu am reusit sa raman lol  ). in plus, era responsabilitatea mea sa sterg praful sa fac cumparaturi, sa fie ordine in casa sa o supraveghez pe sor-mea si bona ei, sa duc gunoiul toate astea zilnic iar sambata sa fac curatenie in tot apartamentul ( 4 camere si niste holuri imense ). plus teoriile : legate de baieti, legate de scoala, legate de cum trebuie sa fi, sa te porti, ce sa faci, ce sa nu faci :f?rbannad: aveam senzatia ca sunt tembela si nu fac nimic bine.
de cand am intrat la facultate, am plecat si in alt oras, stateam la o matusa si ai mei....nici macar nu se mai interesau de mine. puteam sa nu vin nopti intregi acasa la matusa...ii sunam doar sa imi trimita bani sau mancare daca nu aveam chef sa vin acasa...si eram la 60 de km rotfl insa am avut mereu grija ce fac...
acum, le pot multumi ca au fost asa pentru ca datorita lor am reusit sa imi fac o cariera, sa urc, sa ma descurc, sa stiu ce vreau si ce trebuie si asta e mult mai important.
si stai linistita! ai toata viata inainte! viata nu incepe la 19 ani si nici nu se termina la 20.......e destul timp si parca perioada de dupa 20 e si mai frumoasa puss

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2767 2009-01-02 18:46:42

lucia05
Insomniac member

andru, dar nu e trist deloc! noi vorbim, glumim...atmosfera e chiar misto smile si daca vrei el este un prieten vechi care a fost langa mine in cele mai grele momente din viata mea si care stie multe despre mine

#2768 2009-01-02 18:49:23

andrulina
Addicted member

da, dar tu ai spus ca a facut ina sa fel incat sa se stinga totul...sa dispara totul si probabil acum tu il privesti ca un prieten in care ai incredere...nu stiu...e obisnuinta e altceva, dar iubire nu e daca ai spus chestia aia.
si de asta am zis ca eu una nu concep o casnicie in care nu mai exista sentimente.

#2769 2009-01-02 18:56:07

lucia05
Insomniac member

actele sunt in diplomat, sus pe dulap rotfl si alea fac sa fie o casnicie, dar nu stau cu ele la masa, nu dorm cu ele sub perna...asa ca e o relatie....si relatiile se schimba, se transforma.

si sunt multe cazuri in care situatia e mult mai grava decat la mine si cei doi raman impreuna pentru ca ea inca se minte ca il iubeste si spera ca totul sa fie asa cum isi doreste si ii da mii de sanse si il iarta de nu stiu cate ori...asta e mai rau! mult mai rau! pentru ca atunci te minti, te ranesti singur. eu cel putin stiu exact cum stau si am avut puterea sa stau sa ma gandesc sa ma analizez si sa recunosc ca nu mai e si ca nici nu mai vreau sa fie. pentru nimic din lumea asta nu as lua-o de la capat.
nu vreau sa va dezamagesc dar casnicia nu e chiar asa cum vi-o inchipuiti....am fost si unde sunteti voi acum si inteleg ce spuneti si ce credeti dar am fost si in ea. merge si vezi totul in roz atat timp cat asta iti doresti, numai ca eu am o parte extrem de realista si obiectiva in mine de care nu pot scapa in absolut nici un moment

#2770 2009-01-02 18:58:52

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

hello people

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#2771 2009-01-02 19:00:39

You_and_Me
Diamond member

buna alinaaaaaaaaaa.......la multi aniii !!!.....hi  hi

#2772 2009-01-02 19:00:49

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Alina Delia a scris:

hello people

kram

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#2773 2009-01-02 19:01:37

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

kram valy&kdeea

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#2774 2009-01-02 19:04:52

lucia05
Insomniac member

puss Alina si la multi ani!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.