homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt foarte nelamurita....pls help

#1 2008-12-29 15:33:51

Yasmina008
New member
Inregistrat: 2008-11-16

sunt foarte nelamurita....pls help

sambata trebuia sa iau pastiluta la 7 seara dar fiindca nu am fost acasa am luat-o dupa o ora si jumatate, adica la 8.30 seara. tin sa mentionez ca in acea zi nu am avut nici un contact. buun.....urmatoarea zi [duminica, adica ieri] iarasi nu am fost acasa , dar pe la 7 si ceva [cand trebuia sa iau pastiluta] am avut un contact neprotejat iar pastiluta am luat-o tot asa ca si in ziua precedenta adica pe la 8 si ceva. intrebarea mea este......e posibil acum ca din cauza acelui contact sa fi ramas insarcinata ??? adica in acea zi eu trebuia sa o iau la 7 nu la 8 si la 7 am avut contactul si...offf......azi e prima zi de pauza si inca nu mi-a venit. e normal??

#2 2008-12-29 16:09:16

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Re: sunt foarte nelamurita....pls help

ciclul poate sa iti vina in oricare din cele 7 zile de pauza.
cu pastilele, trebuie sa nu intarzi mai mult de 12 ore.
tu esti protejata. stai linistita

#3 2008-12-29 17:06:38

Yasmina008
New member
Inregistrat: 2008-11-16

da, dar eu am intarziat 2 zile la rand.....si in a doua zi cand se presupunea ca ar trebui sa iau pastiluta eu am avut contactul.....si de asta sunt atat de nesigura.....ele cum isi fac efectul? o pastila 24 ore sau cum???

#4 2008-12-29 17:26:33

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

yasmina, tu trebuie sa iei pastilutele la aproximativ aceeasi ora.
daca uiti una, sau intarzii 12 ore cu ea, trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile.
tu ai intarziat o ora jumate, in doua zle consecutive. Nu are nimic.
Ciclul nu trebuie sa vina neaparat in prima din cele 7 zile de pauza. Poate veni in oricare. asa ca nu te ingrijora degeaba

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.