|
Nu esti logat.
Sa mi fac griji?#1 2008-12-29 23:10:09
sa mi fac griji?buna fetelor..luna aceasta a fost a6a luna de cand iau pastilute..si de regula in a 4a zi de pauza imi vine menstra,in cazul meu maine ar trebui sa mi vina.problema este ca inainte cu o zi inainte de menstra aveam niste dureri groaznice de cap..insa azi(a3a zi)aceste dureri nu le-am mai avut..acum nu asta ar fi problema,ci ma gandeam ca daca semnele de menstra nu au aparut sa nu fie vreo sarcina ceva..stiu ca suna paranoic,iar incidente cu pastilele nu am avut insa ptr siguranta mea am vrut sa intreb..va multumesc si va urez un nou an cu bucurii Offline #2 2008-12-29 23:13:45
Re: sa mi fac griji?Eu zic ca daca le-ai luat corect nu ai de ce sa iti faci griji....nici mie nu imi vine in aceasi zi..de exemplu intr-o luna vine dupa 3 zile de cum am terminat folia...alta luna imi vine la 5 zile.Asa ca stai linistita si asteapta ca o sa vina Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #3 2008-12-29 23:13:51
Re: sa mi fac griji? OMG si pt. asta trebuia sa deschizi un topic?! Offline #4 2008-12-29 23:17:28
Re: sa mi fac griji?nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar sincer,interventia ta ET chiar nu mi e de niciun folos..daca nu vrei sa dai un sfat e ok..nu ti-l cere nimeni..dar consider ca uneori chiar exgerezi cu observatiile tale inutile Offline #5 2008-12-29 23:20:39
Re: sa mi fac griji?Nu era o observatie, era o intrebare. Offline Publicitateloading...
#6 2008-12-29 23:24:04
Re: sa mi fac griji?bun,dar cu toate astea nu as fi prima pers care vine in fata pc-ului,e agitata ,da un search si in goana ei de a obtine informatia totusi nu o gaseste,nu?deci nu cred ca e o crima sa mai si gresesti la fel ca ceilalti useri de altfel Offline #7 2008-12-29 23:27:55
Re: sa mi fac griji?Obvious, insa cu totii avem probleme, unii mai mici, altii mult mai mari. Ultima oara a fost editat de ET (2008-12-29 23:28:30) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|