homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un raspuns va rog din suflet

#1 2008-12-31 11:01:23

onutza11
New member
Inregistrat: 2008-12-31

un raspuns va rog din suflet

Buna ziua!
Am si eu nevoie de un sfat.
Am un prieten care are o problema. Pe 16 noiembrie a facut prima oara sex cu prietena lui, pe 23 ei i-a venit menstruatia, iar pe 27 cand i-a trecut s-a intamplat a doua oara. apoi nu s-a mai atins de ea pana pe 20 decembrie pentru ca ea a avut o raceala si a facut un tratament cu ovule. Luna aceasta nu i-a venit menstruatia, iar zilele trecute a facut un test de sarcina care a iesit pozitiv. Ieri a mai facut un test de sarcina, a iesit tot pozitiv, dar a doua liniuta mult mai pala ca prima oara. Fata are 34 de ani si pana acum a avut un ciclu regulat. De asta va intreb, se poate sa fie altceva, se poate sa nu fie sarcina? pentru ca din ce am calculat eu ea nu se afla in perioada fertila in niciunul dintre cazuri.
Multumesc anticipat pentru raspuns, Oana

#2 2008-12-31 11:12:41

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: un raspuns va rog din suflet

Onutza, daca 2 teste s-au pozitivat, eu sunt de parere ca e sarcina. Se poate ca fata sa fi fost la inceputul perioadei fertile, dar trebuie sa  tinem cont ca spermatozoizii traiesc 7-8 zile in vagin si isi mentin capacitatea de fecundare cam tot atat. Nu prea exista teste fals pozitive.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-12-31 11:19:26

onutza11
New member

nu era la inceputul perioadei fertile, ea are un ciclu regulat care pana acum nu i-a facut surprize. si are 34 de ani totusi. la varsta asta putem vorbii de ciclu regulat.
pe mine m-a pus pe ganduri al doilea test unde liniutza aia numai era clara deloc. nu stiu, arata diferit de primul

#4 2008-12-31 11:21:52

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Sincer ... eu sustin ce am spus mai sus. Teste fals pozitive nu prea exista. Dar ... mai stii? Surprize pot aprea oricand. Testele pe care le-a facut au fost aceeasi marca? Le-a facut pe amandoua cu prima urina? Teoretic al doilea test ar fi trebuit sa fie mai clar sau la fel ca primul.

De ciclu neregulat pori sa vorbesti la orice varsta.  E vorba de chestii hormonale ...

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2008-12-31 11:42:06

onutza11
New member

sunt aceeasi marca dar ambele au fost facute seara.
primul era clar pozitiv..la al doilea liniuta era estompata

Publicitate

loading...

#6 2008-12-31 14:40:20

Monica Monica
Banat
De la: Home
Inregistrat: 2008-12-30

AJUTORRR!!!! Matusa mea a nascut acum o saptamana un baietel care nu mananca nimic de cand a venit doctora la el sai dea un medicament care sai readuca pofta de mancare adica nu mananca ABSOLUT NIMIC de la ora 06:00 dimineata si plange incontinuuu... Mama lui este plecata in Tunisia departe departe... Nu stiu ce sa fac cu o asemenea responsabilitate! Va rog din tot sufletul meu sa imi dati un sfat pentru aceasta problema pana nu e prea tarziu!

#7 2008-12-31 14:42:53

onutza11
New member

mergi la medic! nu cred ca te poate sfatui cineva aici ce sa faci tu cu un nou-nascut

#8 2008-12-31 14:44:47

Monica Monica
Banat

Multumesc onutza pentru raspuns! Acum il imbrac si merg la urgente cu el!!!

#9 2008-12-31 14:47:53

onutza11
New member

foarte bine! acolo vor stii ce sa ii faca

#10 2008-12-31 16:24:01

cristinalex
New member
Inregistrat: 2008-11-25

monica eu am un bebe de 1an si 5luni iti pot spune din proprie experienta ca un copil plange doar daca ii e foame,e neschimbat sau ii e somn. tinand cont ca e nou-nascut si mamica lui l-a lasat singur chiar acum banuiesc ca ti-a lasat un lapte praf si ti-a explicat cum sa i-l dai iar daca acea doctorita ti-a dat medicament sa ii reduca pofta de mancare???pentru ce i l-a dat? un nou-nascut suge pana se satura si apoi adoarme. efectiv mai mult de mancat din 3 in 3 ore nu face nimic altceva. du-te la alt medic si vezi ce zice eventual du-te la spitalul de copii la grigore alexandrescu dar nu mi se pare normal sa dai la un nou-nascut medicament sa ii taie pofta de mancare iar el sigur plange de foame ca e nesatul.si eu dupa ce am nascut imi alaptam copilul si nu era niciodata satul,plangea tot timpul iar doctorita de familie mi-a recomandat laptele praf Humana 1 acesta este pentru bebelusii nou-nascuti si este cel mai bine tolerat de bebici dintre toate formulele de lapte si mai mult de 90grame nu are cum sa manance un nou-nascut.nu fac reclama la lapte praf am spus doar cu ce l-am hranit pe bebeul meu insa daca ii dai un alt lapte praf nu ii poti schimba laptele asa usor ca ii poti deranja stomacelul.daca mai ai intrebari  trimite-mi un email te inteleg prin ce treci si o sa iti raspund prompt la mesajul tau. numai bine si somnic pufos la cel mic

Ultima oara a fost editat de cristinalex (2008-12-31 16:25:58)

#11 2008-12-31 16:32:20

camysh
Moderator

Monica Monica ai warn pt ca ai postat aceeasi intrebare in mai multe locuri. te rog citeste regulamentul.

#12 2008-12-31 17:24:48

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

dar cum vine asta? nasti si lasi copil de o saptamana si pleci in tunisia? :f?rv?nad:  :f?rv?nad:

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#13 2008-12-31 17:30:46

cristinalex
New member

poate e o mamica mai in varsta si nu are rabdare sau chef de bebeul ei sunt atatea cazuri care fac copii si apoi ii lasa sa ii creasca bona iar ele nu au treaba cu copilul decat in caz de forta majora in orice caz nu are rost sa judecam pe nimeni mai ales ca acum femeia se simte bine iar saracul bebe se chinuie singur si nu o are pe mamica lui sa stea la pieptul ei si sa simta caldura, protectie si dragoste caci cu siguranta ar fi mancat pe rupte de la sanul ei bietul bebe

#14 2008-12-31 19:03:00

Monica Monica
Banat

Mama lui nu la parasit... Si nu e batrana pentru ca are 28 de ani! Oricum o sa se intoarca dar a plecat pentru ca e o problema foarte delicata...

Ultima oara a fost editat de Monica Monica (2008-12-31 19:03:19)

#15 2008-12-31 19:50:58

cristinalex
New member

ma scuzi monica am crezut ca e mai in varsta... ca stiu pe cineva care a facut bebe la 40 de ani si a lasat bebe pe mana bonei inca din prima saptamana ca ea nu avea chef de bebe iar barba-su care statea mult pe acasa nici nu se uita la copil daca bona era inca la program. nu am zis ca l-a parasit doamne fereste dar totusi ea e in tunisia se distreaza si bebicu e singurel iar tu cand vei fi mama nu stiu daca o sa te lase sufletul ca tu sa te distrezi si sa lasi bebicu singurel sau cu probleme. numai bine si un an nou fericit.
p.s. nu am spus-o sub forma de critica chiar daca asa pare insa sunt sigura ca si tie ti se pare un pic aiurea situatia pentru un bebe de 1saptamana sa ii plece mama la distractie
apropo e mai bine bebe? a primit biberonul?si ar trebui sa il fortezi un pic sa primeasca biberonul ca sa dea de laptic sa vada ca e bun de papat ca el nici nu cunoaste ca e prea mic mititelul

Ultima oara a fost editat de cristinalex (2009-01-01 11:07:52)

#16 2008-12-31 20:41:47

Monica Monica
Banat

Da a primit biberonul si nu mai plange asa de mult! Slava Domnului! Tot ce vrea el e sa stea la mama lui...Eu la ora 22:00 trebuie sa plec la o petrecere... Crezi ca ar fi bine sal las cu bona sau sal duc la bunica lui?

#17 2008-12-31 21:01:06

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

nush..cu cine crezi ca il iubeste mai mult ca sa simta micutul mai multa caldura..e pe bune chestia asta

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#18 2009-01-01 05:45:46

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Monica Monica a scris:

Da a primit biberonul si nu mai plange asa de mult! Slava Domnului! Tot ce vrea el e sa stea la mama lui...Eu la ora 22:00 trebuie sa plec la o petrecere... Crezi ca ar fi bine sal las cu bona sau sal duc la bunica lui?

Duceti-l la casa de copii... la adapost pentru orafni... Ce dracu'... mama in tunisia, te duci si tu in Afganistan si e ok.
OMFG!!!

#19 2009-01-01 11:06:05

cristinalex
New member

monica ma bucur ca a primit biberonul si e normal sa nu mai plange daca e satul, dar parerea mea e sa nu ii mai dai medicamentul ala care sa ii taie pofta de mancare. nu are nici un sens sa dai asa ceva la un bebe nou-nascut. sper ca l-ai lasat cu bunica lui ca sa il fi tinut si pe el in brate si sa se simta si el iubit

Ultima oara a fost editat de cristinalex (2009-01-01 11:09:29)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.