|
Nu esti logat.
Dureri de spate#1 2009-01-01 01:48:15
Dureri de spatePe verisoara mea o doare spatele de cand era mica! A fost la un doctor care ia spus ca o doare din cauza ca a crescut prea repede (ea avand 10 ani). O doare in josul coloanei exact deasupra fundului (ma scuzati pentru expresie) foarte rau! Va rog frumos sami dati un sfat naturist daca se poate! Daca nu toate sfaturile sunt binevenite. Offline #2 2009-01-01 05:36:52Re: Dureri de spateeu n-am ce sa zic... decat sa se duca sa-si mai faca o radiografie lombara. Offline #3 2009-01-01 21:56:23
Re: Dureri de spatesi nu prea ajuta in aceste cazuri remediile naturiste...poate masajul sau gimnastica medicala o poate ajuta... happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-06-12 23:18:57
Re: Dureri de spatepe mine ma doare foarte tare spatele de cateva zile, sub coaste in partea dreapta ....durere care la un moment dat s a prelungit din spate pana in fata sub coaste in partea dreapta...ma doare permanent orice as face chiar si daca stau degeaba...imi puteti da un sfat pe mail va rog??la medic e ultimul loc unde as vrea sa ajung....va multumesc enorm! Offline #5 2009-06-13 00:03:04
Re: Dureri de spateCel mai bun sfat pe care ti-l poate da oricine de aici e sa te duci cat mai repede la medic. Offline Publicitateloading...
#6 2010-04-01 14:41:06Re: Dureri de spatede vreo 3 saptamani am o durere pe la jumatatea spatelui,probabil coloana.cele care ati avut dureri de spate...cu ce medicamente v-au trecut?am luat aulin si movalis,dar nici un rezultat 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #7 2010-04-01 15:24:23
Re: Dureri de spateMie mi-a cedat cu arcoxia si mydocalm, dar cred ca cel mai bine e sa te vada un medic, ca sa poti trata cauza nu efectul..Un medicament care functioneaza la o persoana nu da neaparat roade la toata lumea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|