|
Nu esti logat.
Lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!Pagini: 1 2
#1 2009-01-02 12:33:11
lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!de 5 luni folosesc anticonceptionale logest. am observat ca pe parcursul folosirii, le-am tolerat foarte bine,niciun efect advers. insa am o problema cu lubrifierea.inainte de folosirea anticonceptionalelor,aveam o lubrifiere ok,insa acum sunt din ce in ce mai.."uscata". sa fie oare d la antico?ce remediu exista? Offline #2 2009-01-02 12:37:58
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!se poate sa fie de la anticonceptionale. poti folosi lubrifiant sau insistati mai mult pe preludiu Offline #3 2009-01-02 18:04:31
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!un lubrifiant ar fi chiar ok, mai ales cel pe baza de apa. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-01-02 20:57:41
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!sper ca nu deranjez dak scriu la topicul asta.Am si eu o problema..la inceperea unui act sexual ma simt foarte bine..insa la 2-3 minute placerea se transforma in durere....si pot sa zic ca simt cu adevarat placere doar dak mi-e stimulat clitorisul...care sa fie cauza? Offline #5 2009-01-02 22:17:19
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!Poate esti la inceput, sa poate trebuie sa fii un pic mai destinsa. Ar fi bine sa te duci si la ginecolog ca sa elimini orice cauza fiziologica... Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-02 22:52:09
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!Ce fel de durere simti Alinaa? Ti-ai inceput de curand viata sexuala? Offline #7 2009-01-03 12:42:27
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!eu zic sa mergi si la ginecolog sa faci o analiza de secretie sa vezi, sa nu fie vreo infectie ceva. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2009-01-03 18:57:19
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!va multumesc mult de rasounsuri...de 1 an mi-am inceput viata sexuala insa fac destul de rar poate ca nici nu am fost lubrifiata indeajuns Offline #9 2009-01-04 01:50:45
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!Doar intreb: lubrifiantele chiar sunt o solutie? Nu ar fi mai ok sa schimbi ac sau sa renunti la ele, daca este din cauza lor? Zic si eu... lubrifiantul e o "solutie" superficiala, temporara, dar nu permanenta. Offline #10 2009-01-04 11:26:10
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!Daca este sigur de la anticonceptionale, inseamna ca trebuiesc schimbate. Daca exista o cu totul alta cauza, cred ca ar trebui cautata aceasta cauza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2009-01-04 11:32:59
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!Uita-te pe www.despreboli.ro la efectele secundare ale anticonceptionalelor, este trecuta si scaderea lubrefierii. Offline #12 2009-01-04 19:02:40
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!astea sunt posibile in cazul in care esti o persoana cu probleme iar daca le spui medicului, iti va recomanda cele care nu iti fac agraveaza starea de sanatate. A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #13 2009-01-04 19:03:36
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!
Ce alta cauza ar putea fi? Si ce lubrifiante bune recomandati (da, chiar a devenit o problema si medicilor nu le pasa). Offline #14 2009-01-04 19:05:09
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!la mine merge bine si cu bioclin gel..pun si inainte de contact in vagin si nu face rau ca si cei al durex..si in plus atsa e si medicament Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #15 2009-01-04 19:27:00
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!Si de unde il cumperi, din farmacie sau din magazin? Imi poti spune si un pret, te rog? Ms frumos. Offline #16 2009-01-04 19:32:11
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!! eu cand am cerut ultima data al farmacie bioclin mi-au zis ca nu exista asa ceva Offline #17 2009-01-04 19:35:23
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!
Multumesc mult. Offline #18 2010-01-27 07:59:50
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!Exista totusi vreun anticonceptional care nu ataca lubrifierea? Le luam la timp, vrem sa fim destinse in ideea ca nu ramanem insarcinate si asta sa faca sexul mai placut, dar ne chinuim cu lubrifierea. Iata inca un lucru care nu trebuie sa lipseasca din imensa geanta a noastra: tubul lubrifiant. Daca mai esti si fericita posesoare a unui "traseu" ingust, sexul devine ceva faimos, ca timp: preludiu mai lung la inceput, preludiu intre acte pentru ca minunea de gel se consuma si el. Nu ca asta ar fi derajant(preludiul)...Si totusi, daca am avea un anticonceptional fara astfel de probleme cred ca am fi si mai fericite. A folosit cineva un gen de anticonceptionale si sa-i ramana lubrifierea buna? Sau poate exista un mod de tratare a acestui lucru pe perioada luarii ac-urilor? Offline #19 2010-01-27 11:42:06
Re: lubriefiere slaba.....de la anticonceptionale?doctoress,.help me,pls!!afnia, depinde de la persoana la persoana daca are probleme cu lubrifierea atunci cand ia anticonceptionale... Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|