Iritatie penis
- fadeaway
- New member
- Inregistrat: 2009-01-02
Iritatie penis
Va cer si eu ajutorul in legatura cu ceea ce pare a fi o iritatie pe penisul prietenului meu. Suntem impreuna de 2 ani de zile si viata sexuala am inceput-o acum un an. Nu am avut nici un fel de probleme pana acum si de aceea suntem putin panicati. De pe 29 dec suntem la Busteni, intr-o casa pe care proprietarul o tine special pt gazduit turisti. In prima zi am facut dragoste normal, si eu am ramas cu niste mancarimi minore in zona de jos (lucru care nu m-a alarmat pt ca nu ma lubrifiez foarte bine, si mi se mai intampla uneori sa raman cu o usoara senzatie de disconfort, pentru scurt timp). Seara urmatoare am incercat sa facem din nou dragoste si am folosit uleiul de masaj 2 in 1 de la durex. Cu toate ca nu ar fi trebuit sa fie nici un fel de problema, pe prietenul meu l-a durut cand a incercat sa intre prima data, iar dupa ce am terminat, s-a dus la baie sa se spele. Mi-a spus ca i-au aparut niste bubite mici, pe capul penisului, ca o iritatie. In urmatoarea zi bubitele au disparut, dar i s-a inrosit penisul si s-a umflat putin. De pe 31 dec este asa. De asemenea, prietenul meu mi-a mai zis ca se pateaza pe chilot de ceva ce pare a fi un puroi galbui. In ceea ce ma priveste pe mine, eu continui sa am acea usoara mancarime, in zona labiilor, care nu e deranjanta, dar nu am observat nici o alta schimbare. Nu stim exact care ar putea fi cauza celor intamplate, si nu stim nici ce anume s-a intamplat. Este posibil sa fie vreo reactie alergica la lubrifiant? Sau sa fie vreun microb pe care sa il fi luat la munte? Sau o problema cu igiena intima? E posibil sa fi facut eu ceva si sa fi luat el de la mine in urma raportului sexual? Am tot incercat sa cautam pe internet ce ar putea fi, si nu am dat decat de candidoza, lucru care ne-a speriat foarte tare. Se poate sa fie candidoza totusi?
Mai specific faptul ca am folosit prezervativ in primele luni, iar in iulie am trecut pe anticonceptionale (mercilon mai exact), la recomandarea doamnei doctoresse. De atunci nu am mai facut dragoste folosind nici un alt mijloc de contraceptie, in afara de pastilute. De asemenea, mai adaug ca am fost amandoi virgini cand ne-am inceput viata sexuala si ca nu ne-am culcat cu nimeni altcineva in acest timp. Exclud astfel vreo boala cu transmitere sexula luata de pe la alte persoane.
Deci, voi ce credeti ca poate fi? Help
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Re: Iritatie penis
Buna fadeaway, din ceea ce scrii tu acolo, se poate sa fie candidoza... Putina crema Nidoflor l-ar putea ajuta pe prietenul tau, cat despre tine, as recomanda sa-ti faci o analiza de secretie ca sa primesti trata,ent adecvat. Si pana atunci, poti folosi si tu la exterior crema Nidoflor iar in vagin ai putea sa pui Bioclin gel... Multa sanatate!
- Diana888
- Full member
- Inregistrat: 2008-07-24
Si eu cred ca este vorba tot despre candidoza...dar ce-l mai bine ar fi sa mergi sa-ti faci o analiza de secretie, si nu te speria nu e nimic grav...se trateaza...scapi mai greu de chestiile astea de mancarmi...apar, dispar...dar important e ca nu e nimic grav...bafta
"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
mergi tu la un medic, posibil sa fie candidoza cum au zis si fetele. medicul iti va da si tie si lui tratament in urma analizelor.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- fadeaway
- New member
Va multumesc pt sfaturi. Chiar daca ar fi candidoza, tot nu imi pot da seama de la ce am facut noi asa ceva. Si mai grava e situatia prietenului meu, caci la mine, dupa cum v-am spus, nu pare sa fie nimic. Mancarimile le simteam mai usor acum 2 zile, dar acum abea daca se mai simt. In ceea ce priveste mersul la un doctor, tocmai aici e problema. In afara de cabinetul doamnei doctoresse, nu am mai vizitat nici un alt doctor, si nu am fost nici la ginecolog inca. Stiu ca o consultatie se plateste, iar eu nu am cum sa mai fac rost de bani, si parintii mei nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala. Daca ar afla, m-ar spanzura
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
poti merge cu trimitere de la medicul de familie, dar nu la particular, si nu platesti. nu te speria, ca nu e nimic grav. candidoza se trateaza usor, si apare frecvent. nu cred ca e femeie activa sexual care sa nu fi avut deocamdata evitati sa va spalati cu sapunuri sau geluri de dus parfumate, si ar fi indicat sa fierbeti lenjeria inainte sa o purtati
Ultima oara a fost editat de taisha (2009-01-02 19:15:15)
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Sa stii ca si virginele pot avea candidoza. Si-apoi in cabinetul medicului intri singura, nu e nevoie ca parintii tai sa afle ca nu mai esti virgina... E mai bine sa te tratezi acum, decat sa lasi lucrurile sa se agraveze.
- fadeaway
- New member
Bine, atunci voi incerca sa ajung la control cu trimitere de la medicul de familie, dar nu stiu unde anume sa merg. As vrea sa fie o doamna doctor, nu barbat, si sa fie o persoana de incredere, ca, din pacate, in zilele noastre, mai bine mori acasa decat sa te duci la spital. Imi puteti recomanda o anumita doctorita unde as putea merge la consultatie fara sa ma simt prost ca nu vin cu pliculetul de bani? Si sa isi faca si meseria corect si igienic. Si cu prietenul meu cu ramane? El ce ar trebui sa faca pt a scapa de iritatie?
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
zi-ne din ce oras esti, si poate stie cineva un medic bun o sa va dea doc tratament, amandurora
- fadeaway
- New member
Ah, scuze, am uitat sa specific. Suntem din Bucuresti. Multumesc pt ajutor
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
este un topic cu medici buni din bucuresti pe forum, cauta. candidoza apare de la mai multe chestii, igiena riguroasa, materiale sintetice, sistem imunitar scazut, antibiotice, deci nu conteaza acum de unde a aaparut, ia si mergi la medic si trateaza.
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- fadeaway
- New member
Ok, va multumesc pt rabdarea acordata
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
Eu zic ca peste candidoza e suprapusa o chlamidiaza. Puroiul galbui care pateaza chilotul vine de la o uretrita care poate fi chlamidiazica sau gonoreica. Pustulele de pe gland (capul penisului) - sunt PUSTULE? adica broboane? sau doar pigmentari? - pot fi de la candida. In caz de candida, aceste pustule apar in santul balanopreputial (de-aia se si numeste la barbati balanita candidozica), nu pe gland. In caz ca nu-s brobonite, ci doar pigmentari mov/visinii, sunt de la faptul ca: ba nu ai fost lubrifiata, ba actul sexual a fost mai hard, a incercat sa evite ejacularea prin strangularea penisului sub gland, sau a intrat cu dificultate. Sunt capilare care fac "plici". Petesiile astea trec in 1-2-3 zile si nu-s problematice.
Deci: daca sunt brobonite in santul ala (adica sub gland, unde face pielea cuta) e posibil sa fie de la candida. Secretia pe care o elimina ar putea fi de la gonoree sau de la chlamydia. Astea 2... la tine e foarte probabil ( 70% ) sa nu se manifeste. Daca el are asa ceva, ar trebui sa-l usture cand face pipi si sa aibe o senzatie de mancarime a uretrei mai tot timpul. ARE ASA CEVA??? In caz ca e cum am zis mai sus, el ar trebui sa mearga la dermatologie sa i se faca o lama. Este la spitalul ala ... de langa liceul Sincai - dr. Gradina, care il trimite la un coleg care-i ia secretie din uretra. E important sa mearga dimineata, fara sa fi urinat (ca urina "spala" secretia). Pe la 8:30-9:00 ii gaseste. Rezultatul lamei i-l da in 10-15 minute.
- fadeaway
- New member
Leo a scris:Pustulele de pe gland (capul penisului) - sunt PUSTULE? adica broboane? sau doar pigmentari? - pot fi de la candida... In caz ca nu-s brobonite, ci doar pigmentari mov/visinii, sunt de la faptul ca: ba nu ai fost lubrifiata, ba actul sexual a fost mai hard, a incercat sa evite ejacularea prin strangularea penisului sub gland, sau a intrat cu dificultate. Sunt capilare care fac "plici". Petesiile astea trec in 1-2-3 zile si nu-s problematice.
Intradevar, sunt doar pigmentari mov-visinii. Nu sunt pustule(broboane). Au aparut dupa actul sexual nelubrifiat, si de aceea am crezut ca este o iritatie.
Leo a scris:Deci: daca sunt brobonite in santul ala (adica sub gland, unde face pielea cuta) e posibil sa fie de la candida.
Nu sunt brobonite in sant (ce funny suna) :
Leo a scris:Secretia pe care o elimina ar putea fi de la gonoree sau de la chlamydia. Astea 2... la tine e foarte probabil ( 70% ) sa nu se manifeste. Daca el are asa ceva, ar trebui sa-l usture cand face pipi si sa aibe o senzatie de mancarime a uretrei mai tot timpul. ARE ASA CEVA???
Cand fac pipi, nu ma ustura deloc, fac normal ca de fiecare data. Senzatia de mancarime o am doar uneori. Vreo ora din 24 sa zicem. Acum am postat eu, prietenul ei. Va multumesc pentru toate raspunsurile date.
Ultima oara a fost editat de fadeaway (2009-01-03 16:21:47)
- Leo
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-02-14
- Site
fadeaway a scris:Leo a scris:Deci: daca sunt brobonite in santul ala (adica sub gland, unde face pielea cuta) e posibil sa fie de la candida.
Nu sunt brobonite in sant (ce funny suna) :
Leo a scris:Secretia pe care o elimina ar putea fi de la gonoree sau de la chlamydia. Astea 2... la tine e foarte probabil ( 70% ) sa nu se manifeste. Daca el are asa ceva, ar trebui sa-l usture cand face pipi si sa aibe o senzatie de mancarime a uretrei mai tot timpul. ARE ASA CEVA???
Cand fac pipi, nu ma ustura deloc, fac normal ca de fiecare data. Senzatia de mancarime o am doar uneori. Vreo ora din 24 sa zicem. Acum am postat eu, prietenul ei. Va multumesc pentru toate raspunsurile date.
1. Da... e funny. S-au imbatat si-au dormit in sant, le-au pi*at cainii Daca-s pete mov pe cap, nu e treaba. Din partea lor n-ai probleme. 2. Poate e doar o candida. Poti sa mai astepti... cum crezi. Daca e ce-am zis eu, in vreo 2-3 zile ar trebui sa ai senzatia ca "pi*i lame". Arsura combinata cu usturime, chestii... I don't want to remember. Vezi si tu cum evolueaza.
Ultima oara a fost editat de Leo (2009-01-03 16:44:28)
- fadeaway
- New member
Ok, mersi mult pt raspunsuri. O sa vad cum evolueaza si o sa va tin la curent, poate i se mai intampla cuiva
- Chiara.M
- Hero member
- De la: Wingsland
- Inregistrat: 2007-06-04
fadeaway cam asa ceva a avut prietenul meu, in afara de puroiul ala de care zici tu. a fost la urolog si i-a dat tratament de candidoza, am luat amandoi..el crema si pastile, eu numai pastile, chiar daca eu nu aveam nici un sintom. cel mai probabil e o candidoza. trebuie sa mergi la medic, e cel mai bine..
Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...
- corela
- New member
- Inregistrat: 2008-07-09
Buna, tuturor. Caut de dimineata si acum am descoperit topicul asta, am mai postat in alta parte dar acum am o alta problema, sper sa ma ajute cineva sa-mi dau seama ce se intampla. Aseara dupa un contact sexual, sotul meu a observat niste vanatai pe penis si are o usoara durere deasupra, cam unde ar fi la femei ovarele. Suntem speriati, ce credeti ca poate fi? Ati mai auzit de asa ceva?
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
poate fetele sa iti raspunda , ele stiu mai bine , ai putina rabdare tu ai ceva?vre-un simptom?
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-05 14:59:11)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|