homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa il fac sa inteleaga?

#1 2009-01-02 18:53:26

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Cum sa il fac sa inteleaga?

Am 22 ani si stau cu tata si sora mea, mama mea a murit de 10 ani.
Aseara am dormit in alta parte decat acasa si tata s-a suparat pe mine ca am lipsit de acasa.
Desi am 22 ani si un loc stabil de munca de peste 3 ani, am terminat o facultate si acum sunt studenta la master, el nu imi da libertatea si intelegerea de care am nevoie cateodata cand vine vorba de lipsit de acasa...
Nu stiu cum sa ii explic ca mai sunt si alte fete care lipsesc de acasa in unele nopti si nu e capat de lume...De multe ori imi spune ca daca stau la el in casa tre sa fac numai ca el si sa ii da mereu raportul unde sunt si cu cine si asa mai departe...
Nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca nu vreau sa plec din casa ca sa am putina libertate si intelegere... sad
Va rog sa ma sfatuiti... smile
Multumesc.

#2 2009-01-02 18:57:54

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Cum sa il fac sa inteleaga?

e foarte nasol dar sa sti k mai toti tatii singuri reactioneaza asa sunt mult prea protectori ....poate dak ti-ar cunoaste prietenul sau prietenii ...atunci ar sta mai linistit cand lipsesti de acasa ...ma gandesc eu

..be the best ...fuck the rest smile))

#3 2009-01-02 19:03:04

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

va creste singur de 10 ani. a pierdut-o pe mama voastra nu vrea sa patiti si voi ceva! incearca invers: adu-ti prietenele/prietenul pe acasa. sa le/il cunoasca si prinda incredere in ele/ei si atunci se va mai schimba. in plus, cu cat vei insista mai mult sa ii explici ca pentru tine e important sa ramai peste noapte in alta parte cu atat se va ambitiona mai tare pentru ca va avea senzatia ca vrei sa il parasesti si asta combinat cu frica lui de a nu pati tu ceva....... nu uita, barbatii isi exprima mai greu astfel de sentimente.
asa ca ia-l tu mai pe departe si ai rabdare cu el. si mai ales, ai grija de tine! puss

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#4 2009-01-02 19:03:15

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

poti ori sa te muti ori sa il ameninti k te muti daca mai are atitudinea asta..

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#5 2009-01-02 19:10:21

Papucica
Insomniac member

Nu am prieten acum si am ramas la un baiat care il cunosc de multa vreme... am facut sex si am preferat sa raman la el peste noapte. Tatei nu ii pot explica asa ceva, el nu concepe asa ceva. Nu cred pot sa aduc acasa toti baietii pe care ii incerc pana gasesc un baiat bun, un prieten stabil. Faptul ca am ramas la un baiat peste noapte pt sex nu e un obicei pt mine...

Publicitate

loading...

#6 2009-01-02 19:12:55

You_and_Me
Diamond member

mda ...mi se pare normal ...dar pana atunci iti poti aduce prietenele acasa ....sa le cunoasca ...k sa te poata lasa la ele peste noapte ....

#7 2009-01-02 19:30:07

Papucica
Insomniac member

Nici prietene nu prea am...decat cateva colege la servici....
Am vb cu el acum cateva minute si se pare ca singurul lucru care l-a deranjat a fost ca nu am sunat sa anunt...
Sper sa nu mai fie discutii, mai ales ca nu intentionez sa imi fac un obicei din asa ceva... dar nu se stie niciodata ce imi rezerva viata. tongue
Multumesc mult pt sfaturi.

#8 2009-01-02 19:57:13

You_and_Me
Diamond member

puss ....vezi k nu asa de rau ... smile ...are dreptate ....

#9 2009-01-02 20:49:47

Papucica
Insomniac member

puss

#10 2009-01-03 00:57:34

skumpi
Vizitator

probabil din cauza k mama voastra nu mai e langa voi si atunci simte el nevoia sa va protejeze exagerat
intelege`l si u sad probabil ai face la fel...
incearca cand pleci undeva sa`l suni tot tp, sa`i spui unde esti, cu cine... ca sa ii treaca incet grija asta excesiva`

#11 2009-01-03 13:26:07

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

papucica, cum a zis si tatal tau, trebuia sa anunti, e normal sa il deranjeze ca lipsesti o noapte intreaga daca saracu om nu stie unde esti....nu trebuie sa ii spui adresa completa si etc, dar macar sa stie ca esti undeva sigur, si nu s-a intamplat ceva  pt care sa lipsesti...

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#12 2009-01-04 22:43:39

Papucica
Insomniac member

El uraste ca nu sunt acasa, adica chiar daca stie unde sunt lui tot nu ii convine ceva...
Si imi vorbeste la modul "imi vii f*****acasa" sau "pleci la *****" si oricat as incerca sa inteleg ce vrea el, nu pot sa ii inteleg jignirile... (scuzati-mi cuvintele folosite dar am vrut sa fiu cat mai exacta, ca sa intelegeti mai bine)
Am lipsit inca o seara si l-am sunat si nu mi-a raspuns la telefon, am ajuns acasa a 2a zi dimineatza si l-am intrebat de ce nu a raspuns la care el "de ce sa raspund? sa imi spui ca nu vii acasa?".....
Eu acum ce sa ii mai zic sau sa fac daca el nu vrea sa auda, sa stie sau sa inteleaga???
sad grater sad grater

Ultima oara a fost editat de Papucica (2009-01-04 22:45:48)

#13 2009-01-04 22:46:50

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

ar fi bine pt tine daca ai putea sa te muti..eventual cu ceva prietene/colege de serviciu
ai totusi 22 ani
e de inteles sa fie protector,dar nu mai esti un copil ,iar el se apre k nu intelege asta

They can because they think they can.

#14 2009-01-04 22:52:58

Papucica
Insomniac member

I-am explicat de multe ori ca am un servici stabil, am terminat scoala si acum fac si master... Daca sunt destul de responsabila pt ca sa fac toate astea, cum se face ca atunci cand vreau lipsesc de acasa cateva nopti e o tragedie?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.