|
Nu esti logat.
Cum sa il fac sa inteleaga?#1 2009-01-02 18:53:26
Cum sa il fac sa inteleaga?Am 22 ani si stau cu tata si sora mea, mama mea a murit de 10 ani. Offline #2 2009-01-02 18:57:54
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?e foarte nasol dar sa sti k mai toti tatii singuri reactioneaza asa sunt mult prea protectori ....poate dak ti-ar cunoaste prietenul sau prietenii ...atunci ar sta mai linistit cand lipsesti de acasa ...ma gandesc eu ..be the best ...fuck the rest )) Offline #3 2009-01-02 19:03:04
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?va creste singur de 10 ani. a pierdut-o pe mama voastra nu vrea sa patiti si voi ceva! incearca invers: adu-ti prietenele/prietenul pe acasa. sa le/il cunoasca si prinda incredere in ele/ei si atunci se va mai schimba. in plus, cu cat vei insista mai mult sa ii explici ca pentru tine e important sa ramai peste noapte in alta parte cu atat se va ambitiona mai tare pentru ca va avea senzatia ca vrei sa il parasesti si asta combinat cu frica lui de a nu pati tu ceva....... nu uita, barbatii isi exprima mai greu astfel de sentimente. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-01-02 19:03:15
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?poti ori sa te muti ori sa il ameninti k te muti daca mai are atitudinea asta.. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #5 2009-01-02 19:10:21
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?Nu am prieten acum si am ramas la un baiat care il cunosc de multa vreme... am facut sex si am preferat sa raman la el peste noapte. Tatei nu ii pot explica asa ceva, el nu concepe asa ceva. Nu cred pot sa aduc acasa toti baietii pe care ii incerc pana gasesc un baiat bun, un prieten stabil. Faptul ca am ramas la un baiat peste noapte pt sex nu e un obicei pt mine... Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-02 19:12:55
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?mda ...mi se pare normal ...dar pana atunci iti poti aduce prietenele acasa ....sa le cunoasca ...k sa te poata lasa la ele peste noapte .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #7 2009-01-02 19:30:07
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?Nici prietene nu prea am...decat cateva colege la servici.... Offline #8 2009-01-02 19:57:13
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?....vezi k nu asa de rau ... ...are dreptate .... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #9 2009-01-02 20:49:47
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?Offline #10 2009-01-03 00:57:34
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?probabil din cauza k mama voastra nu mai e langa voi si atunci simte el nevoia sa va protejeze exagerat #11 2009-01-03 13:26:07
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?papucica, cum a zis si tatal tau, trebuia sa anunti, e normal sa il deranjeze ca lipsesti o noapte intreaga daca saracu om nu stie unde esti....nu trebuie sa ii spui adresa completa si etc, dar macar sa stie ca esti undeva sigur, si nu s-a intamplat ceva pt care sa lipsesti... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #12 2009-01-04 22:43:39
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?El uraste ca nu sunt acasa, adica chiar daca stie unde sunt lui tot nu ii convine ceva... Ultima oara a fost editat de Papucica (2009-01-04 22:45:48) Offline #13 2009-01-04 22:46:50
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?ar fi bine pt tine daca ai putea sa te muti..eventual cu ceva prietene/colege de serviciu They can because they think they can. Offline #14 2009-01-04 22:52:58
Re: Cum sa il fac sa inteleaga?I-am explicat de multe ori ca am un servici stabil, am terminat scoala si acum fac si master... Daca sunt destul de responsabila pt ca sa fac toate astea, cum se face ca atunci cand vreau lipsesc de acasa cateva nopti e o tragedie? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|