homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri menstruale

#1 2009-01-02 19:00:46

roxipoxi
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

dureri menstruale

Saluare si La Multi Ani! dati mi si mie va  rog niste remedii pt dureri menstruale. sunt dependenta de nurofen forte si fiole de agocalmin si deja am inceput sa iau cate 2 deodata ca sa isi faca efectul. daca stiti alte metode va rog impartasiti le.  desi iau anticonceptionale durerile nu au disparut de tot. luna trecuta nu am avut menstruatie, iar ieri cand a venit,  a venit f abundent si cu niste dureri groaznice. am incercat si cu spirt pe burtica, sticlute cu apa calda, dar degeaba. azi noapte nici pastilele nu si au mai facut efectul. de niste exercitii fizice nici nu se pune problema. abia ma tarai pana la baie.. astept sfaturile voastre.

patfierbinte

#2 2009-01-02 19:15:18

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: dureri menstruale

Ai incercat sa iei niste calciu inainte sa-ti vina? La mine a ajutat...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3 2009-01-02 19:18:39

roxipoxi
Full member

nu, nu am incercat. dar am trecut pe lista. poate poate. mc

patfierbinte

#4 2009-01-02 19:26:38

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

cel mai bne t duci la doctor... yo de al atatea medicamente .. am facut alergie la algocalmin..
si cand am fst la doctor mi'a dat sa iau 10 pastile de duphaston si de at numai am durerile alea groznice..

sau tin minte k odata mi'a dat mami 100 de whiskey k nu aveam nica in casa si mi'a trewcut imediat .. si imediat am adormit... la mine in somn isi faceau efectu smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#5 2009-01-02 19:30:06

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

cel mai bine sa mergi la un ginecolog pt o ecografie transvaginala. sa nu ai o anexita ceva daca ai dureri asa de mari.
daca ai fost si ti-ai facut si medicul nu ti-a zis nimic inseamna ca nu e nimic si asa se manifesta la tine.
e bine sa iei niste magne b6 inainte de a-ti veni menstra si in timpul menstrei pt ca mai dispar din simptomele spm-ului. e demonstrat clinic asta, mi-au zis si medicii si am si citit.
si eu iau in prima zi nurofen forte, pe mine doar atunci ma doare burta, dar nu insuportabil. am observat ca am dureri ceva mai mari daca umblu cu picioarele desculte pe gresie sau mi-e frig...racesc si de aici durerile mai mari.

Publicitate

loading...

#6 2009-01-02 19:33:36

roxipoxi
Full member

am fost la doctor, stiu de ce am durerile astea. doctorul a zis k o sa mi treaca in timp de la anticonceptionale. doamne fereste sa fac si eu alergie la agocalmin. fiola aia e singura mea scapare. si da, daca dorm, knd ma trezesc ma simt mai bine. dar nu intotdeauna se poate. ( cand sunt la servici, n am ce sa fac)

Ultima oara a fost editat de roxipoxi (2009-01-02 19:34:15)

patfierbinte

#7 2009-01-03 12:43:48

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si cu papuci de casa in casa, ca jos oricum e rece, pe parchet, gresie.
si ladydeedee, ai si tu grija ca daca iei prea mult nurofen la un moment dat nu isi mai face efectul.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#8 2009-01-03 15:36:20

roxipoxi
Full member

are dreptate Danae, eu acum iau cate 2 pastile de 400 mg, sau o pastila si o fiola de agolcamin ca sa-si mai faca efectul. iar cu imbracatu subtire, cu salele  si buricele goale m-am lecuit de vreo cativa ani, de cand m-am desteptat sa zic asa  lol  knd mi-am dat seama k nu merita sa fii fudula, daca dupa aceea te dor toate cele. plus ca doctorul meu mi-a spus sa am grija cu anexita, ca pe viitor ma va afecta ( in privinta bebeilor), sa am mereu mijlocul acoperit, sosete in picioare. ah, da. si sa nu mai stau cu picioarele in apa rece (asa spalam inainte covorasele in baie)

patfierbinte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.