|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2009-01-02 19:36:05
ce sa fac?am unit doua folii de mercilon. Din a doua folie am luat 8 pastile pana acum. ieri am avut 3 scaune in interval de 5 ore de la luarea pastilei, din care 2 in primele 4 ore. nu au fost scaune moi, apoase. erau normale ca si consistenta, zic eu. dar totusi au fost 2 in primele 4 ore. am avut azi noapte si contact sexual. Ce sa fac? sa opresc pastilele si sa consider si ziua de ieri ca zi in care nu am luat pastile? si sa fac pauza? considerad ziua de ieri (in care am luat pastila, dar am avut cele 2 scaune in primele 4 ore) ca prima zi de pauza? sau protectia nu a fost afectata, nefiind scaunele apoase? cred ca cele 3 scaune de ieri au fost o consecinta a faptului ca am colon iritabil. Deci, voi ce m-ati sfatui? merci! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #2 2009-01-02 19:40:54
Re: ce sa fac?fetelor moderatoare, stergeti voi una dintre cele doua postari! nu stiu de ce a aparut de 2 ori! vad ca eu nu pot sa-l sterg! Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #3 2009-01-02 20:11:16Re: ce sa fac?sa nu opresti pastilele, zic eu, sti ca nu e bine sa le opresti cand vrei, doar daca gati folia poti sa faci pauza. legat de scaune, parerea mea, se cam pune semnul intrebarii daca ai avut doua intr-un interval asa de scurt. mai asteapta si alte pareri, eu sunt cam rezervata referitor la contactul sexual, nu stiu ce sa zic. ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline #4 2009-01-02 21:05:33
Re: ce sa fac?scaunele nu erau moi,apoase, erau normale ca si consistenta, dar au fost 3 in interval de 5 ore din care 2 in primele 4 ore. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #5 2009-01-02 21:06:59
Re: ce sa fac?Probleme se pun daca se varsa in primele 4 ore de la luarea pastilei(nu daca ai scaun ori ba) si daca sunt 4 scaune moi, apoase insotite de dureri de burta. Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-02 22:42:04
Re: ce sa fac?alte pareri? ar fi trebuit sa iau deja pastila urmatoare la ora 21. inca nu am luat-o. s-o iau? sau sa opresc? Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #7 2009-01-02 23:06:47
Re: ce sa fac?calypso, eu ti-am raspuns dincolo Offline #8 2009-01-02 23:12:35
Re: ce sa fac?nu opri pastilele . au fost 3 scaune.. deci nu ai depasit limita de 4 scaune , eu zic ca e ok.. si eu sufar de colon iritabil, stiu ce inseamna .. Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2009-01-02 23:14:00) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #9 2009-01-02 23:48:23
Re: ce sa fac?am luat pastila. dar daca sunt peste 4 scaune intre pastilute, dar nu apoase, ci normale, ca si consistenta, sa zicem asa, mai sunt probleme, sau protectia nu e afectata? ca eu ma gandeam, Alina, ca la colon iritabil problema e logic la colon, iar pastila se absoarbe in prima parte a intestinului, nu? Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #10 2009-01-03 00:00:08
Re: ce sa fac?daca scaunele sunt normale atunci e ok Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|