|
Nu esti logat.
Angajare ca manager#1 2009-01-03 00:11:43
Angajare ca managerTe angajeaza cineva ca manager daca nu ai terminata facultatea ... sau macar sa fi in sanu lor sa capeti experienta .... sau daca stiti vre`un link de unde pot afla mai multe despre management si stuff ... Offline #2 2009-01-03 01:01:22
Re: Angajare ca managernu! Manager poti fi doar daca ai studii de masterat "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2009-01-03 10:56:38
Re: Angajare ca managercum zice pink_martini...doar daca ai firma ta poti ocupa ocupatia de manager. Nu cred ca este cineva care sa isi asume "riscul" acesta.. Oricum merita sa incerci...dar manager eu cred ca vei ajunge doar dupa ce iti termini studiile...si vei sta in sanul lor pentru a capata experienta doar cand se hotarasc sa iti dea o shansa de angajare... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #4 2009-01-03 14:06:15
Re: Angajare ca managerHai sa fim seriosi Cum sa te angajeze ca manager daca nu ai studii??? Responsabilitatea jobului e enorma, nimeni nu se risca, dupa parerea mea sa angajeze pe cineva fara experienta. Offline #5 2009-01-03 14:08:04
Re: Angajare ca managerPai stai un pic ca una-s studiile, alta e experienta. Poti sa fii un manager excelent chiar daca nu ai facut o facultate de managament sau un master sau mai stiu eu ce, atata timp cat stii cum sa gestionezi totul datorita anilor de experienta. Publicitateloading...
#6 2009-01-03 14:53:21
Re: Angajare ca manager
Sunt de acord. Poti sa fii dar nu se risca nimeni sa te angajeze... Offline #7 2009-01-03 15:14:11
Re: Angajare ca managerDaca tu ai 10-15 ani spre ex de experienta ca manager crezi ca nu te angajeaza nimeni ca n-ai studii de management? Eu nu cred.. #8 2009-01-03 16:06:12
Re: Angajare ca managerPe mine asta ma intereseaza daca angajeaza cineva (o firrma,o entitate) un student daca nu si`a terminat studiile doar pt a capata experienta necesara si sa nu`si deie cu capul de pereti din termina facultatea si nu stie incotro sa o apuce ... oricum mersi de raspunsuri Offline #9 2009-01-03 16:39:38
Re: Angajare ca managerAngajeaza, dar nu pe post de manager.. cel mai bun ar fi intr-adevar un post de asistent manager, da astea-s posturi in general pentru fete.. #10 2009-01-03 16:44:56
Re: Angajare ca managerdeci yo la vara as putea sa ma angajez k assitent manger? Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #11 2009-01-03 18:17:42
Eu cred ca daca aia 10-15 ani i-ai facut in firma ta sau la rude, chichineata.srl, atunci nu. Offline #12 2009-01-03 18:21:18
adik secretara "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #13 2009-01-04 11:02:35
Re: Angajare ca managerpoti sa fii Manager daca nu ai terminat studiile dar demonstrezi ca esti capabil. Eu m-am angajat pt prima data la 23 de ani si managerul meu era o tipa care avea 22 de ani (era inca la facultate) dar care se angajase la 20 de ani si demonstrase ca stie sa faca afaceri..deci Da, se poate...dar nu din prima...trebuie sa ai ceva experienta http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #14 2009-01-04 12:04:13
Re: Angajare ca managerDesigur exista diferente si intre manageri Project manager poti sa fii oricand in orice firma (been there done that), insa manager HR, manager productie s.a.m.d. sunt deja posturi "serioase". Offline #15 2009-01-04 13:05:25
Re: Angajare ca managereste aberant si sa crezi ca daca termini o facultate/master in management cineva o sa te anjajeze direct manager.Cum s-a mai spus, ai multe de demonstrat ca sa ajungi intr-o functie de conducere. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #16 2009-01-04 14:12:04
Re: Angajare ca managernu cred ca studiile de master sunt o conditie pentru a fi angajat manager, trebuie sa dovedesti ca esti capabil pentru asa ceva,iar ca assistent manager=secretara din cate stiu eu, nu iti trebuie foarte multa carte.e suficient liceul. Offline #17 2009-01-04 14:19:11
corect ..... pot sa fi amager dac ai absolvit si un liceu cu profil pe asa ceva..de ex sora mea este contabil si a absolvit liceul ...dar normalc a ai anumite limite....fac pe specialitatea in care lucrezi iti paote oferii doar un salariu mai mare...sunt atatia oamenii care au o anumita facultate si lucreaza in alt domeniu Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #18 2009-01-05 20:31:30
Re: Angajare ca managerman al meu a fost manager la un restaurant fara studii, angajarea s-a facut doar pe baza experientei acumulate pe barci , dar in cartea de munca nu avea trecuta funcita de manager , trebuie sa dovedesti cu acte ca sa fi manager oficial . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|