|
Nu esti logat.
Nu inteleg...de ce nu-mi mai vine???#1 2009-01-03 10:27:31
Nu inteleg...de ce nu-mi mai vine???Astazi ar fi trebuit sa-mi vina...da,stiu ca e inca dimineata...dar de obicei cand ma trezeam era acolo...si nu vad de ce nu mai vine odata...k nu ar avea motive sa nu...iau antibebe si le-am luat corect(eeeee a uitat odata pastilutele acasa dar am luat-o imediat ce am venit de la munk...si nu trecusera 12 ore...erau vreo9-10) "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #2 2009-01-03 10:33:38
Re: Nu inteleg...de ce nu-mi mai vine???da, poate sa vina mai pe seara sau maine sau poimaine. daca ai luat pastilele corect nu ai de ce sa iti faci griji. si mie mi se intampla sa mai traga chiulul cate o zi . si mai mult ca sigur ca intarzierea e din cauza stressului. ia linisteste-te tu si sa vezi ca totul va fi bine. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-01-03 12:45:34
Re: Nu inteleg...de ce nu-mi mai vine???vine vine, daca ai luat corect vine sigur. si daca nu vine nu e musai sarcina, poate fi o dereglare. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-01-03 16:51:46
Re: Nu inteleg...de ce nu-mi mai vine???poate ai racit si daia intarzie .....sunt mai multi factori care intervin ....stai linistita nu te alarma dak u esti convinsa k ai luat ac -urile corect ..be the best ...fuck the rest )) Offline #5 2009-01-03 16:54:49
Re: Nu inteleg...de ce nu-mi mai vine???Stai linistita ca vine,poate sa vina cateva zile mai tarziu decate de obicei chair daca ai luat pastilele corect.Poate ai racit sau daca zici ca esti stresata si asta e cauza. Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|