Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52-60
- deyacrs
- Hero member
- Inregistrat: 2008-06-06
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52
bv, ella, ne bucuram ca te-ai distrat
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
ella_nicegirl a scris:OneOnly a scris:heya ellaaaaa,cum a fost in vacanta? heya fetelor
one......a fost super....pubetosul a fost print..in rolul principal...eu m-am simtit din nou rasfatata,..,,iubita,,...si am facut...dragoste...uraaaaaaa imi era dor de el...m-a primit extraordinar,se vedea ca i-am lipsit...am facut chestii care nu le faceam de obicei...ne-am plimbat peste tot,am fost in germania(ca austria nu era de ajuns),am fost cu sania pe o partie de 5 km,am schiat si nu am cazut,am urcat pe munti,am baut,am mancat si iar am facut dragoste...ca nebunii a fost un vis...
ma bucur pt tine inseamna k a fost absolut minunat ce tare deci cum a rams treaba dupa asta cu austriacul?cred k s-a cam
They can because they think they can.
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
E chiar deprimant sa citesc aceeasi propozitie in fiecare zi over and over and over again.
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
ET a scris:E chiar deprimant sa citesc aceeasi propozitie in fiecare zi over and over and over again.
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
multumesc fetelor
one...treaba a ramas in aer...el pleaca in doua saptamani pe himalaya....apoi in las vegas...si poate prin primavara ,vara poate o sa ne mai vedem.... eu nu l-am mai stresat cu nimic...am venit,am plecat...ii e bine fara mine,dar ii e bine si cu mine cand sunt cu el,vrea sa fie singur...cand plec,vrea cu mine...naiba intelege... nu stiu ce va fi...chiar nu stiu..
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- OneOnly
- Insomniac member
- theSame_ElaElis
- Hero member
- De la: Winnie the Pooh
- Inregistrat: 2007-10-12
cititi si voi printre randuri
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
ella_nicegirl a scris:...el pleaca in doua saptamani pe himalaya....apoi in las vegas...
Bun asa! Ce face acolo?
- OneOnly
- Insomniac member
ella_nicegirl a scris:multumesc fetelor
one...treaba a ramas in aer...el pleaca in doua saptamani pe himalaya....apoi in las vegas...si poate prin primavara ,vara poate o sa ne mai vedem.... eu nu l-am mai stresat cu nimic...am venit,am plecat...ii e bine fara mine,dar ii e bine si cu mine cand sunt cu el,vrea sa fie singur...cand plec,vrea cu mine...naiba intelege... nu stiu ce va fi...chiar nu stiu..
eu cred k mai vrea sa mai stea singur pt k nu se simte pregatit sa fie legat de cineva. desi sunt convinsa ca tzine la tine fff mult,tot nu vrea sa fie ceva f serios.dar masculii astia cine sa-i inteleaga? si deocamdata prefera sa mai umble singur,pana cand va simti el ca vrea in sfarsit sa se stabileasca la casa lui.atunci o sa fiti together zic eu
- wild_wind
- Platinum member
ET a scris:ella_nicegirl a scris:...el pleaca in doua saptamani pe himalaya....apoi in las vegas...
Bun asa! Ce face acolo?
pai..himalaya este visul lui....sa urce pe muntele asta...e un om al muntilor..ii plac lucrurile extreme ca sa zic asa... iai in las vegas...sa se distreze...sa se plimbe cu harleyul....sa cheltuie bani....
- wra_blu
- Banat
- Inregistrat: 2008-08-31
- skumpi
- Vizitator
- pokemon
- Diamond member
wra, bine ca ai grilele io cum mama-masii o sa imi iau examenele tu esti la spiru?
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- OneOnly
- Insomniac member
- wild_wind
- Platinum member
OneOnly a scris:ella_nicegirl a scris:multumesc fetelor
eu cred k mai vrea sa mai stea singur pt k nu se simte pregatit sa fie legat de cineva. desi sunt convinsa ca tzine la tine fff mult,tot nu vrea sa fie ceva f serios.dar masculii astia cine sa-i inteleaga? si deocamdata prefera sa mai umble singur,pana cand va simti el ca vrea in sfarsit sa se stabileasca la casa lui.atunci o sa fiti together zic eu
ai perfecta dreptate,eu stiu asta deja...numai ca..a fost insurat si asta nu o sa mai faca..mie mi-ar fi de ajuns sa-mi zica ca vrea sa fim impreuna... iar de asezat,de stabilit la un loc...slabe sanse,este un om care se plictiseste imediat de ceva...are nevoie mereu de ceva nou...nu neaparat in viata lui sentimentala...ci asa pur si simplu..
buna skumpi...
Ultima oara a fost editat de ella_nicegirl (2009-01-05 18:39:44)
- wra_blu
- Banat
- Inregistrat: 2008-08-31
pokemon a scris:wra, bine ca ai grilele io cum mama-masii o sa imi iau examenele tu esti la spiru?
nu, la cantemir...in toti anii la fac nu am avut grile la examene si la licenta s-au hotarat sa dea grila...acu invat grile pt carnet, mai tarziu grile pt licenta...deja ma doare kpu'
- skumpi
- Vizitator
oo I`m back de duminica
- OneOnly
- Insomniac member
ella_nicegirl a scris:OneOnly a scris:ella_nicegirl a scris:multumesc fetelor
ai perfecta dreptate,eu stiu asta deja...numai ca..a fost insurat si asta nu o sa mai faca..mie mi-ar fi de ajuns sa-mi zica ca vrea sa fim impreuna... iar de asezat,de stabilit la un loc...slabe sanse,este un om care se plictiseste imediat de ceva...are nevoie mereu de ceva nou...nu neaparat in viata lui sentimentala...ci asa pur si simplu..
buna skumpi...
o data si o data tot trebuie sa se potoleasca,nu poate sa stea hoinar toata viata lui iar la un moment dat o sa se si sature de viata asta,mai ales dak se plictiseste repde cati ani are?
- pokemon
- Diamond member
pai e usor cu grile
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|