homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52-73

#1369 2009-01-05 23:00:05

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 52

merci fetele kram

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#1370 2009-01-05 23:00:12

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

nb seno, camy puss

#1371 2009-01-05 23:00:13

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

are iuby la servici vreo 7 caini cred, superbi, dar mi`e f mila de ei. firma la care lucreaza iuby sta in chirie la o alta firma in curte, si pt ca firma lu iuby are datorii, cealalta firma (care este farmacie veterinara, au mancare de caini) nu mai dau mancare la caini. mi se pare o priostie...de ce sa te razbuni pe caini daca stapanii lor nu iti platesc?

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1372 2009-01-05 23:00:25

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ma duc si eu la nani...am fost la sala si sunt obosita si maine iar scoala neutral
si din cauza forumului tot nu ma culc lol

#1373 2009-01-05 23:00:53

Khristall
Insomniac member

camysh a scris:

ma bag si eu la somnic sover
va pup, noapte buna puss

nb camysh, mc inca o data ca m`ai ajutat azi cu tikerul asta puss

Publicitate

loading...

#1374 2009-01-05 23:01:19

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Danae...nu e usor....si e frumos si extrem de greu cand trebuie sa te desparti de un caine care a crescut langa tine ani buni....Ma doare cand ma gandesc ca Pami are deja 10 ani si e si putin bolnavioara...ma doare pentru ca asa cum nu o pot uita pe Nunca si de multe ori mi se pare ca ii mai vad ochii la fel stiu ca o sa patesc si cu ceilalti, oricare dintre ei, oricand....Nici eu nu intelegeam ce poate fi deosebit asa de tare la un caine pana cand am vazut cum te priveste cu drag cand ajungi acasa, cata multumire are in ochi cand il iubesti, cata sclipire cand te joci cu el, ce tristete atunci cand mangai alt caine sau nu ai timp in momentul ala de el si cum iti cere ajutor din priviri cand nu se simte bine. SI e impresionant si cum atunci cand ii este rau si il iei in brate si il alinti, incearca sa dea din coada si sa iti linga mana cu care il mangai.....Nu aveti decat sa spuneti ca sunt nebuna dar stiu ca nimeni, niciodata nu ma va iubi cum ma iubesc cainii astia! Pentru nimeni nu voi reprezenta niciodata cat insemn pentru ei. Si ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa si sa nu patesc eu nimic sa ii pot intretine si sa pot avea grija de ei. De mult ori m-am gandit ca daca ar fi sa mor cel mai tare m-ar durea ca ii las pe ei si ca nu ii va mai iubi nimeni atat de mult si cine stie ce se va intampla cu ei.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1375 2009-01-05 23:01:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

valy_creata2000 a scris:

camysh ....asta stiu ...dar tb sa intru pe net sa-mi aleg un avatar ....si apoi nuj cum sa fac sa-l pun ...offf ..... dumbom

cauta avatarul si da-mi add pe ***
da add acuma sa-mi pot sterge id-ul de aici tongue
si maine imi tr si se rezolva wink

#1376 2009-01-05 23:01:35

Khristall
Insomniac member

lady in black a scris:

ma duc si eu la nani...am fost la sala si sunt obosita si maine iar scoala neutral
si din cauza forumului tot nu ma culc lol

puss lady

#1377 2009-01-05 23:03:08

Khristall
Insomniac member

lucia05 a scris:

Danae...nu e usor....si e frumos si extrem de greu cand trebuie sa te desparti de un caine care a crescut langa tine ani buni....Ma doare cand ma gandesc ca Pami are deja 10 ani si e si putin bolnavioara...ma doare pentru ca asa cum nu o pot uita pe Nunca si de multe ori mi se pare ca ii mai vad ochii la fel stiu ca o sa patesc si cu ceilalti, oricare dintre ei, oricand....Nici eu nu intelegeam ce poate fi deosebit asa de tare la un caine pana cand am vazut cum te priveste cu drag cand ajungi acasa, cata multumire are in ochi cand il iubesti, cata sclipire cand te joci cu el, ce tristete atunci cand mangai alt caine sau nu ai timp in momentul ala de el si cum iti cere ajutor din priviri cand nu se simte bine. SI e impresionant si cum atunci cand ii este rau si il iei in brate si il alinti, incearca sa dea din coada si sa iti linga mana cu care il mangai.....Nu aveti decat sa spuneti ca sunt nebuna dar stiu ca nimeni, niciodata nu ma va iubi cum ma iubesc cainii astia! Pentru nimeni nu voi reprezenta niciodata cat insemn pentru ei. Si ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa si sa nu patesc eu nimic sa ii pot intretine si sa pot avea grija de ei. De mult ori m-am gandit ca daca ar fi sa mor cel mai tare m-ar durea ca ii las pe ei si ca nu ii va mai iubi nimeni atat de mult si cine stie ce se va intampla cu ei.

imi place cum gandesti... si te admir pt asta. nu sunt multe persoane care ar ingriji cu atata dragoste niste caini. tu cred ca esti in stare sa stai tu flamanda doar ca sa le dai lor sa manance.

Ultima oara a fost editat de Danae (2009-01-05 23:03:37)

#1378 2009-01-05 23:03:51

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

eu te inteleg ....asa sunt si eu ...n-asd putea trai fara cainii si pisicile mele .... wink

..be the best ...fuck the rest smile))

#1379 2009-01-05 23:04:51

skumpi
Vizitator

animalutele sunt cele mai dragutze fiinte de pe pamantu asta hjarta
in special iepurasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hjarta

Doamne da sa stau odata la casa mea sa am o gradina mare plina cu iepurasi big_smile e visu meu hjarta si o sa mi`l indeplinesc candva big_smile

#1380 2009-01-05 23:05:48

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

camysh a scris:

valy_creata2000 a scris:

camysh ....asta stiu ...dar tb sa intru pe net sa-mi aleg un avatar ....si apoi nuj cum sa fac sa-l pun ...offf ..... dumbom

cauta avatarul si da-mi add pe ***
da add acuma sa-mi pot sterge id-ul de aici tongue
si maine imi tr si se rezolva wink

puss ..ti-am dat

..be the best ...fuck the rest smile))

#1381 2009-01-05 23:05:55

camysh
Moderator

Danae a scris:

camysh a scris:

va pup, noapte buna puss

cu cea mai mare placere puss

#1382 2009-01-05 23:06:20

Khristall
Insomniac member

si iepurasii sunt draguti. dar cand mi l`o pus socramea`n farfurie gatit mintindu`ma ca`i pui nu o mai fost asa dragut. imi venea sa plang dupa...ce naiva am fost
nui`as taia pt nimic in lume, mor de foame dar nu le`as face rau

#1383 2009-01-05 23:06:46

Khristall
Insomniac member

camysh a scris:

Danae a scris:

camysh a scris:

va pup, noapte buna puss

cu cea mai mare placere puss

kram

#1384 2009-01-05 23:06:49

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

Danae a scris:

lucia05 a scris:

imi place cum gandesti... si te admir pt asta. nu sunt multe persoane care ar ingriji cu atata dragoste niste caini. tu cred ca esti in stare sa stai tu flamanda doar ca sa le dai lor sa manance.

subscriu!! mie mi se pare chiar impresionant cu cata iubire poti vb despre ei...as vrea sa am si eu un animal, k sa stiu k exista cnv care ma iubeste wink
bv tie wink puss

#1385 2009-01-05 23:08:03

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

sa spunem ca am avut noroc si nu am fost nevoita sa stau eu flamanda si slava Domnului am avut la discretie si pentru noi si pentru caini. dar recunosc ca am renuntat sa imi cumpar nu stiu ce haine, sau nu stiu ce incaltaminte ca sa am disponibil pentru ei. nu ca nu as avea! geme dulapul de haine si am unele pe care nu le-am mai imbracat de nu stiu cand, mai ales taioare, cum sunt si pe stilul mai mult clasic......am o groaza! plus haine cumparate si neimbracate niciodata....
si acum ca mi-am adus aminte chiar ma enervez! am tot dat din ele si eu tot nu am loc in dulap!!! si am ditamai hardughia cu 4 usi si suprapozabil!!!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1386 2009-01-05 23:08:08

Khristall
Insomniac member

si eu vreau un animalut, un catel mic, alb din ala pufos pufos. si o sa imi iau ca si lu iuby ii place, dar dupa ce ma mut la casa mea, ca parintii nu is prea de acord cu animalele in casa.

#1387 2009-01-05 23:08:48

camysh
Moderator

n-am primit valy
ai scris cumva ***?
vezi ca al meu e cu 2 big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.