homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ANALIZE HPV,CHLAMIDA,MYCOLASMA,UREAPLASMA]

#1 2009-01-03 14:29:35

andrexa
Membru
Inregistrat: 2009-01-03

ANALIZE HPV,CHLAMIDA,MYCOLASMA,UREAPLASMA]

buna ziua tuturor!!!

sunt noua... si desi citesc frecvent mesajele postate de voi nu m-am inregistrat pana acum...
am intrebari...
saptamana viitore sunt programata la un control la care urmeaza sa fac urmatoarele analize : HPV, chlamidia,mycroplasma si ureaplasma. intrebarea este cum se fac aceste analize adica in ce constau? doare? e posibili sa fiu chiar in timpul menstruatiei cand mi-am facut programarea..se mai pot face analizele in acest caz?

#2 2009-01-03 14:52:20

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

Re: ANALIZE HPV,CHLAMIDA,MYCOLASMA,UREAPLASMA]

andrexa a scris:

buna ziua tuturor!!!

sunt noua... si desi citesc frecvent mesajele postate de voi nu m-am inregistrat pana acum...
am intrebari...
saptamana viitore sunt programata la un control la care urmeaza sa fac urmatoarele analize : HPV, chlamidia,mycroplasma si ureaplasma. intrebarea este cum se fac aceste analize adica in ce constau? doare? e posibili sa fiu chiar in timpul menstruatiei cand mi-am facut programarea..se mai pot face analizele in acest caz?

analiza consta in recoltare de secretie.nu doare . daca retin pentru unele dintre ele iti va lua si sange ,oricum ureaplasma si mycroplasma seface sigur sigur din recoltarea de secretie Daca esti la menstruatie amana . ca nu te poti duce asa

#3 2009-01-03 14:58:14

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

toate sunt analize de secretie. nu doare, senzatia e ca la recoltarea pentru ex. papanicolau

#4 2009-01-03 15:01:09

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

HPV  si Mycoplasma+Ureeaplasma-  din secretia vaginala, deci nu trebuie sa fii la menstruatie.

Chlamydia se poate recurge la teste serologice (sange) sau la detectarea directa a antigenului in secretiile genitale ca si celellate trei. In sange iti arata anticorpii, si deci daca ai o infectie acuta/ cronica sau daca ai fost infectata in trecut, iar din secretiile vaginale iit cauta antigenul , deci daca ai sau nu bacteria.

evident, daca esti la menstruatie trebuie sa le amani.
nu doare, e ca si cum ti-ai recolta pt papanicolau
bafta!

Ultima oara a fost editat de ggw (2009-01-03 15:02:31)

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#5 2009-04-14 19:43:14

crisu_85
Full member
Inregistrat: 2006-07-24

Voi fi in a-27-a zi de menstruatie cand voi face aceste analize. Influenteaza ceva?

Inainte sa-l gasesti pe Fat-Frumos, trebuie sa saruti multe broaste…

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.