homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2009-01-03 14:44:21

totemtabu
New member
Inregistrat: 2008-11-02

intrebare

faptul k nu am folosit alta metoda contraceptiva in ultima zi de ovulatie cu exceptia anticonceptionalelor poate cauza probleme?adik eu iau regulat anticonceptionale,dar in perioada ovulatiei,folosim de obicei si prezervativ,pentru siguranta ,insa de aceasta data nu am mai folosit.se poate intampla ceva?neutral

#2 2009-01-03 14:53:53

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

Re: intrebare

daca folosesti ac nu mai exista ovulatie!asa ca nu e nevoie sa mai folositi si prezervativ..

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#3 2009-01-03 14:57:19

totemtabu
New member
Inregistrat: 2008-11-02

multumesc foarte mult pentru raspuns...e ceva ce nu stiam:).un an kt mai bun pentru toata lumea

#4 2009-01-03 15:01:58

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

cu placere..un an cat mai bun si pt tine puss

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.