homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As vrea un raspuns si eu...

#1 2009-01-04 01:27:48

ceamaimicutza
Full member
Inregistrat: 2009-01-01

As vrea un raspuns si eu...

santa Mai mereu ma doare in partea stanga...de ce?.nu cred ca-i normal ca la 17 ani sa am 43 de kg.pur simplu nu ma pot ingrasa.de mancat mananc,vitamine am luat dar degeaba.nu stiu ce-i cu mine.ma simt foarte rau si chiar nu stiu de ce ma poare burta;in partea stanga.site-ul asta e foarte bun si vreau parerea voastra.

Just gonna stand there and watch me burn..?
Well that's alright because I like the way it hurts..!
Just gonna stand there and hear me cry?
Well that's alright because I love the way you lie.......

#2 2009-01-04 10:10:46

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Re: As vrea un raspuns si eu...

Pe mine ma doare sus si cand stau intr-o anumita pozitie imi trece apoi revine cand ma misc un pic.Am fost la dr,a crezut initial ca am Helicobacter Pylori,am facut analizele de sange si nu era.Dar am o gastrita urata si trebuie sa urmez tratamente.Tu ai si arsuri sau numa te doare burta?

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#3 2009-01-04 12:10:50

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

ceamaimicutza a scris:

santa Mai mereu ma doare in partea stanga...de ce?.nu cred ca-i normal ca la 17 ani sa am 43 de kg.pur simplu nu ma pot ingrasa.de mancat mananc,vitamine am luat dar degeaba.nu stiu ce-i cu mine.ma simt foarte rau si chiar nu stiu de ce ma poare burta;in partea stanga.site-ul asta e foarte bun si vreau parerea voastra.

Ai fost la vreun medic, sa iti faci niste analize de sange sau ceva de genul asta ? Acum ... cauzele ar putea fi mai multe ... nu stiu ... nu as putea concret sa imi dau cu parerea - eu asta-vara am ajuns la 43 de kg ( am tot 17 ani ) in urma unei experiente aparent nefericite cu the 2nd day pill; acum, asta e un caz particular, dar zic ca idee, in sensul ca eu m-am pus pe picioare si am ajuns la o greutate normala dupa ce pur si simplu mi-am zis " de azi ma apuc de mancat ". Inteleg ca mananci si ca iei vitamine ( am luat si eu, Dumnezeu stie cat timp si cat de multe si tot sunt ca vai de capul meu ), dar ma gandesc ca ar fi indicat sa iti faci un control general - daca nu ti-ai facut de curand - sa nu fii anemica sau ceva ...
Oricum, cum se manifesta durerea ? Te inteapa sau e o durere permanenta ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2009-01-04 12:19:03

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mergi la medic si fa-ti un control amanuntit.....doar asa vei intelege de la ce este acea durere despre care ne-ai spus. In legatura cu cele 43 de kg ale tale (ai 17 ani din cate am inteles), eu in anul I de facultate aveam 42 de kg si nu sufeream de nicio boala. Abia dupa 4 ani de anticonceptionale am ajuns la 50 de kg. Pur si simplu asa este felul meu, mamanc orice si nu pun deloc pe mine si sincer ma bucur, cate fete nu ar vrea sa fie asa. Tu ai o varsta destul de frageda, vei vedea ca o data cu trecerea timpului te vei schimba, trebuie doar sa ai putina rabdare smile

#5 2009-01-04 12:26:44

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

ceamaimicutza a scris:

ce ineamna partea stanga? la ovare, la organe? mergi la doctor....
cat priveste ingrasarea si eu eram la fel, am tinut cura sa ma ingras, in fiecare seara cateva felii de paine cu unt si ceai rezolva cateva kg bune........, nu ai spus ce inaltime ai, poate ai probleme endocrinologice, o hipertiroidie ceva, mergi la endocrinolog si daca nu ai nimic clinic dupa consult si analiza, baga mancarica in tine...., nu mult, nu te stresa, ca dupa ce o sa te mai ingrasi o sa vrei tu sa fii mai slaba............

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Publicitate

loading...

#6 2009-01-04 12:29:07

kdeea
Platinum member

offtopic daliana, abia asteptam sa nasti applause

#7 2009-01-04 12:30:55

daliana
Hero member

dar eu?! mor, mor, mor

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.

#8 2009-01-04 12:33:34

kdeea
Platinum member

Doamne ajuta ! Va fi bine ! Suntem cu tine puss

#9 2009-01-04 12:37:27

daliana
Hero member

Multumesc! Sunt disperata, visez urat, ca vine un camion peste mine, ca sunt imbracata in negru, ca umblu de nebuna pe strazi si nu am bani si acte la mine si nu stiu unde ma aflu, visez rude moarte, o iau razna rau...

#10 2009-01-04 12:39:35

kdeea
Platinum member

Eu sper din suflet ca va fi mai bine odata ce iti vei vedea fetita in brate smile
kram ( offtopic )

#11 2009-01-04 22:37:18

ceamaimicutza
Full member

Nu mi`am facut niste analize ca sa aflu mai exact ce am:(....pe maini mi`a iesit niste pete,am facut un control la dermatologie si a zis ca am alergie la dero si nu-i asa.am mai fost odata si mi-a zis sa-mi fac niste analize la sange dar nu mi-am facut.mai ma dor si ovarele cand trebuie sa-mi vina dar nu cred ca asta e cauza durerii in partea stanga.Nu am arsuri.ma doare burta decat.Sincer mananc mult si nu se pune nimic pe mine.cateodata ma enervez ca nu-mi gasesc blugi pe marimea mea.as vrea macar 3 kg sa pun pe mine.Multumesc mult pentru raspunsuri.hjartahjartahjartaS-ar putea sa fiu anemica ca mai am ameteli si chestii dastea aiurea:(

#12 2009-01-04 22:40:05

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

pai mergi si fa niste analize. daca ti`a zis dermatologul sa faci analize la sange de ce nu le`ai facut? e posibil sa ai si anemie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#13 2009-01-04 22:45:55

ceamaimicutza
Full member

O sa fie bine Daliana:Xsunt niste visuri decat:Xcand o sa nasti va fi mult mai bine:*

#14 2009-01-04 22:48:38

ceamaimicutza
Full member

Pai am zis ca imi trece ca nush ce...am luat o crema si imi trecuse.trebuie sa-mi fac neaparat analize la sange:(mi`e km frica dar fie:(mai bine asa decat sa ma simt aiurea:(poate o sa ma ingras si eu:Xnu ma grabesc:*

#15 2009-01-04 22:50:30

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mergi si fa analizele e cel mai bine, astea trebuiesc facute regulat cel putin 1 data pe an.

editeaza ultimul mesaj ca iei warn, citeste regulile, nu ai voie sa postezi un mesaj unul dupa altul in mai putin de 15 minute, editeaza`l pe ultimul si completeaza la celalalt ce ai vrut sa adaugi.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#16 2009-01-04 22:52:11

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

dureri de burta, nu te ingrasi...daca iti faci analizeze fa si un examen coproparazitologic

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#17 2009-01-04 22:58:53

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

De cat timp ai durerile respective?

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

#18 2009-01-04 23:10:54

ceamaimicutza
Full member

Nu ma doare mereu burta...o data la 2 zile.cam asa..o sa-mi fac neaparat niste analize si o sa vad ce am.ma duc la doctor sa mai cer niste vitamine ca pana acuma am luat vitamax si fier.Va multumesc mult pentru raspunsuri:X

#19 2009-01-27 17:27:16

andreea10
New member
Inregistrat: 2009-01-23

buna!
efectul anticonceotinalelor laurina poate fi diminuat daca iau nurofen, coldrex, sau paracetamol??

multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.