homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Daca ai fi tu ce ai face?-3

#39 2009-01-04 21:04:53

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: daca ai fi tu ce ai face?

oana da tu cum ai obtinu bursa asta?

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#40 2009-01-04 21:05:59

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Si ca sa raspund strict la topic.
Daca as fi in locul tau, da, m-as duce! Pentru ca nu-i iubirea aia... de-o viata.
M-as raporta la Camil Petrescu. El facea o analiza a iubirii foarte profunda in "Ultima noapte de dragoste. Intaia noapte de razboi" si tot asa spunea: simplul fapt ca i-a trecut prin minte sa il insele sau sa il minta(nu mai stiu exact, esenta e importanta) i.e in cazul tau simplul fapt ca ti-a trecut prin minte sa-l lasi aici si sa pleci in Franta dovedeste ca nu-i iubirea adevarata.

Stiu pe cineva, nu spun cine, care avea atacuri de panica atunci cand era vorba sa plece departe de iubit pentru cateva saptamani. Si asta pentru ca erau impreuna zi de zi, se iubeau, se aveau ca foarte buni prieteni. In cazul atacurilor de panica simti ca te sufoci si asa si este, atunci cand iubesti celalalt iti este aerul de care ai nevoie zi de zi pentru a trai frumos.

In fine, fiecare cu ce-are in suflet.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#41 2009-01-04 21:06:35

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

la sta ma gandesc eu deyacrs.daca la un moment dat relatie se termina si unul a renuntat la ceva pt celelalt?nu iti dai pumni in cap?dak e dragoste se vor urma,unul pe celalat sau se vor astepta wink

expect the worst , hope for the best!

#42 2009-01-04 21:10:14

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Sa se astepte?
In locul baiatului nu as astepta-o. Daca ar fi fost sa plece pentru ca situatia o cere neaparat da, insa este evident ca ea pleaca alegand intre mine si Franta. Facultate se face si in Romania daca tii neaparat sa ramai cu iubitul tau.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#43 2009-01-04 21:13:57

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

delyutza* a scris:

o tipa micuta si blonda big_smile asa e raluca care o stiu eu smile e de la mn din oras .. siea a avut o influenta si d'aia  vr sa fac rusa big_smile plus k rusii vor sa investeasca p piata romanaseca smile

da, ea e raluca pe care o stiu si eu tongue

Publicitate

loading...

#44 2009-01-04 21:15:12

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

sincer si eu cred ca daca e dragoste se vor urma. prietenul meu vroia sa plece in franta la facultate, atunci eram de 9 luni impreuna. nu am avut nici un cuvant de spus, eram sigura ca putem tine relatia si la distanta. intre timp s-a razgandit si s-a intors acasa. eu acum sunt constienta ca in momentul in care termina facultatea o sa plece si i-am spus asta, iar el a spus ca pot merge cu el. acum suntem amandoi in anu 2, dar el face 3 ani, iar eu 4+ master...deci asteptam si o sa vedem ce se intampla. oricum daca ar fi sa plec, as pleca, iar daca pleca el si vrea sa il urmez, o sa plec la el

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#45 2009-01-04 21:15:38

Himmel
Insomniac member

u de unde o stii .. adica esti si u la rei? -- ai fost de fapt big_smile

#46 2009-01-04 21:15:46

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

de acord oana.....mie imi pare rau ca la un moment dat am renuntat la unele lucruri pentru un baiat......mai bine sa faci cum vrei tu si cum crezi tu, pentru ca cel care ti-e dat sa fie al tau va fi al tau orice ar fi

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#47 2009-01-04 21:17:05

Himmel
Insomniac member

probabil k si noi am face la fel .. adica ... daca plec yo sau pupi ... ne urmam pana la urma ... hmmm..  m'ai pus p ganduri maryahs

#48 2009-01-04 21:19:03

maryahs
Insomniac member

delyutza* a scris:

probabil k si noi am face la fel .. adica ... daca plec yo sau pupi ... ne urmam pana la urma ... hmmm..  m'ai pus p ganduri maryahs

eu sunt constienta ca el pleaca cu mine sau fara, dar mi-a spus ca pot merge cu el. oricum mai e pana o sa pot pleca si eu daca e sa ramanem impreuna.

#49 2009-01-04 21:21:38

_yohana_
Platinum member

si eu am renuntat la multe pt un baiat si acum imi pare rau...

#50 2009-01-04 21:23:07

maryahs
Insomniac member

tocmai de asta nu as renunta si nici el nu ar renunta la ce isi doreste cel mai mult. si nici nu are rost, putem fi impreuna si in alta tara, nu doar in romania

#51 2009-01-04 21:31:24

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

Tei a scris:

Si ca sa raspund strict la topic.
Daca as fi in locul tau, da, m-as duce! Pentru ca nu-i iubirea aia... de-o viata.
M-as raporta la Camil Petrescu. El facea o analiza a iubirii foarte profunda in "Ultima noapte de dragoste. Intaia noapte de razboi" si tot asa spunea: simplul fapt ca i-a trecut prin minte sa il insele sau sa il minta(nu mai stiu exact, esenta e importanta) i.e in cazul tau simplul fapt ca ti-a trecut prin minte sa-l lasi aici si sa pleci in Franta dovedeste ca nu-i iubirea adevarata.

Stiu pe cineva, nu spun cine, care avea atacuri de panica atunci cand era vorba sa plece departe de iubit pentru cateva saptamani. Si asta pentru ca erau impreuna zi de zi, se iubeau, se aveau ca foarte buni prieteni. In cazul atacurilor de panica simti ca te sufoci si asa si este, atunci cand iubesti celalalt iti este aerul de care ai nevoie zi de zi pentru a trai frumos.

In fine, fiecare cu ce-are in suflet.

nu cred ca faza din roman este adevarata... viata noastra nu este chiar ca o poveste si de fiecare data trebuie sa ne gandim si la rele si la bune... tu acum poti fi cu cineva si sa il consideri lumea ta si sa fie centrul universului tau sau mai stiu eu ce, dar poate peste un an iti schimbi optiunile, poate relatia voastra se duce de rapa etc... nu ai de unde sa stii ce iti rezerva viitorul... cum a zis Camil Petrescu de faptul ca doar iti trece prin minte acest lucru nu cred ca se mai aplica zilelor noastre... poate candva puteai gandi asa...

#52 2009-01-04 21:34:27

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

da, nu putem vedea lucrurile doar in alb si negru, exista foarte multe nuante....

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#53 2009-01-04 21:35:07

_yohana_
Platinum member

uneori prea multe nuantze neutral

#54 2009-01-04 21:49:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Tei, m-a impresionat ce ai scris, a fost asa ... de suflet smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#55 2009-01-04 22:39:49

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

oana eu as spune sa te duci dak doamne fereste nu vreau sa cobesc,peste jumatate de an,o luna,doua...relatia voastra se raceste si tu sti ca ai ramas aici doar pentru el nu o sa te simti crunt?... eu asa imi propusesem sa fac cu facultatea,sa o fac in oras doar pt a ramane cu el...dar daca peste cateva luni nu ne mai intelegem eu ce fac?poate e cum a zis si tei nu e iubire adevarata dar trebuie sa ma gandesc si la mine,la viitorul meu.....dak e iubire adevarata rezista dak nu.....

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#56 2009-01-04 23:18:59

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

delyutza* a scris:

u de unde o stii .. adica esti si u la rei? -- ai fost de fapt big_smile

am stat cu ea in camera cateva luni smile

#57 2009-01-04 23:26:52

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

delishor a scris:

go for it smile

subscriu....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.