homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Karissa

#1 2009-01-04 17:20:11

onyka
New member
Inregistrat: 2009-01-04

Karissa

Buna!
Am 23 ani si am inceput in septembrie, la indrumarea ginecologului, sa iau karissa. Am avut cele cateva simptome in prima luna (sani umflati, retentie de apa, spotting, caderea parului), dar apoi am revenit la normal din a doua luna (chiar am slabit cateva kg). Prin a 3-a luna au inceput problemele legate de ten, care au lasat si urme. M-am gandit ca ar fi o reactie de la pastile, deoarece citisem ca aprox. dupa 3 luni incep sa-si faca efectul. Am sunat doctorul si mi-a recomandat sa la schimb cu Mercilon, mentionand ca nu are absolut nici o legatura acneea cu anticonceptionalele. Acum ar trebui sa continui cu a 2-a luna de Mercilon dar nu mai stiu ce sa fac: sa continui sau sa le las de tot?! Mentionez ca am avut mici probleme cu acneea (mai mult pe spate decat pe fata) la pubertate, dar acum fata mi-e invadata de mici bubite, se extinde pe gat, pe decolteu, pe sapate. Simt pielea si tenul ca fiind injectate si mereu iritate. Nu mai suport sa-mi ating fata. Am incercat si tratament la cosmeticiana, dar tot degeaba. Deja devine o probleme psihologica, am incercat tot felul de creme si lotiuni si cand par sa treaca, apar iar.
Ma gandeam sa merg la dermatolog, dar stiu ca si ei recomanda tot anticonceptionale. Sau ar fi mai bine la endocrinolog?
Multumesc si astept un raspuns!

Cine e capabil să simtă ştie că e capabil să se bucure de plăcere chiar şi înainte de a-l atinge pe celălalt. Cuvintele, privirile, toate acestea ţin de secretul dansului... Cea mai mare plăcere nu e sexul, este pasiunea cu care este practicat. Când această pasiune este intensă, sexul intervine ca să desăvârşească dansul, dar el nu este niciodată punctul principal.

#2 2009-01-04 18:00:31

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Karissa

Ai 4 topicuri deschise pe aceeasi tema. O sa iei warn de la moderatoare, mai bine citeste regulile.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#3 2009-01-04 19:56:50

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu nu cred ca e de la anticonceptionale... stiu ca iti trec cosurile de la ele...
mergi la dermatolog...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2009-01-04 21:28:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

onyka ai warn pt posturi multiple...citeste regulile...iar celelalte posturi vor fi sterse...

blue mersi smile

happy with him...inlove with him...puss

#5 2009-01-04 21:38:14

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Noi sa fim sanatosi  rodnar

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-01-04 22:54:14

onyka
New member

Poate e doar coincidenta. Oricum maine merg la dermatolog.
Multumesc pt raspunsuri!

Cine e capabil să simtă ştie că e capabil să se bucure de plăcere chiar şi înainte de a-l atinge pe celălalt. Cuvintele, privirile, toate acestea ţin de secretul dansului... Cea mai mare plăcere nu e sexul, este pasiunea cu care este practicat. Când această pasiune este intensă, sexul intervine ca să desăvârşească dansul, dar el nu este niciodată punctul principal.

#7 2009-01-31 11:38:37

onyka
New member

Noutati: mi-am facut si un set de analize si, surpriza! Explozia de cosuri e de la anticonceptionale. Excesul de hormoni a dus la aparitia lor. Acum trebuie sa astept sa scap de excesul de hormoni ca sa treaca si cosurile. Mare grija ce luati!

#8 2009-01-31 12:22:42

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

de aceea ar fi bine mers la planning dupa ac

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.