|
Nu esti logat.
Karissa#1 2009-01-04 17:20:11
KarissaBuna! Cine e capabil să simtă ştie că e capabil să se bucure de plăcere chiar şi înainte de a-l atinge pe celălalt. Cuvintele, privirile, toate acestea ţin de secretul dansului... Cea mai mare plăcere nu e sexul, este pasiunea cu care este practicat. Când această pasiune este intensă, sexul intervine ca să desăvârşească dansul, dar el nu este niciodată punctul principal. Offline #2 2009-01-04 18:00:31
Re: KarissaAi 4 topicuri deschise pe aceeasi tema. O sa iei warn de la moderatoare, mai bine citeste regulile. Offline #3 2009-01-04 19:56:50
Re: Karissaeu nu cred ca e de la anticonceptionale... stiu ca iti trec cosurile de la ele... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2009-01-04 21:28:54
Re: Karissaonyka ai warn pt posturi multiple...citeste regulile...iar celelalte posturi vor fi sterse... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-01-04 21:38:14Publicitateloading...
#6 2009-01-04 22:54:14
Re: KarissaPoate e doar coincidenta. Oricum maine merg la dermatolog. Cine e capabil să simtă ştie că e capabil să se bucure de plăcere chiar şi înainte de a-l atinge pe celălalt. Cuvintele, privirile, toate acestea ţin de secretul dansului... Cea mai mare plăcere nu e sexul, este pasiunea cu care este practicat. Când această pasiune este intensă, sexul intervine ca să desăvârşească dansul, dar el nu este niciodată punctul principal. Offline #7 2009-01-31 11:38:37
Re: KarissaNoutati: mi-am facut si un set de analize si, surpriza! Explozia de cosuri e de la anticonceptionale. Excesul de hormoni a dus la aparitia lor. Acum trebuie sa astept sa scap de excesul de hormoni ca sa treaca si cosurile. Mare grija ce luati! Cine e capabil să simtă ştie că e capabil să se bucure de plăcere chiar şi înainte de a-l atinge pe celălalt. Cuvintele, privirile, toate acestea ţin de secretul dansului... Cea mai mare plăcere nu e sexul, este pasiunea cu care este practicat. Când această pasiune este intensă, sexul intervine ca să desăvârşească dansul, dar el nu este niciodată punctul principal. Offline #8 2009-01-31 12:22:42
Re: Karissade aceea ar fi bine mers la planning dupa ac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|