|
Nu esti logat.
Teste de sarcina#1 2009-01-05 14:27:14
teste de sarcinasunt foarte foarte speriata! luna aceasta mi-a intarziat mentruatia 11 zile....desi am dureri foarte mari de burta,sani durerosi,stari de anxietate.....mi-este teama sa nu fie vb de o sarcina..si azi am facut un test...si liniutza de control a iesit perfect colorata....iar cea kre indik sarcina este ffff strearsa...da foarte foarte stearsa abia poate fi observata!poate fi vb de o sarcina? helppp Offline #2 2009-01-05 14:29:35
Re: teste de sarcinaCata vreme cea de-a doua liniuta a aparut - chiar daca usor stearsa - e sarcina cel mai probabil, pentru ca fals pozitiv nu exista. Oricum, e important sa fi facut testul la 3 saptamani de la contact, sau la o saptamana de la intarziere. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-01-05 14:32:00
Re: teste de sarcinain vara am mai patit asa...am mers la medic..facusem 4-5 teste si cea de2a liniutza imi aparea asa....si knd i-am aratat doamnei doctor testele mi-a spus clar k nu poate fii vb de o sarcina!iar la ecografie mi-a confirmat acest lucru!sunt f steriata!tin tetsul in mana si tot analizez liniutza ..nici macar roz nu e.....offf Offline #4 2009-01-05 15:02:51
Re: teste de sarcinaCat timp a trecut de la contactul sexual ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-01-05 15:08:22
Re: teste de sarcinanu am avut contact sexual neprotejat de pa 28noiembrie....pana pe 21-23 decembrie...pt k stiam k trebuie sa imi vina menstruatia pe 25-26 :f?rbannad: .....si luna trecuta..in noiembrie...nu am avut menstruatie decat 2zile!offf..... Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-05 15:22:15
Re: teste de sarcinadaca spui ca ai mai patit asa si nu au fost pb inseamna ca esti ok. mai fa un test maine cu prima urina si vezi cum iese Offline #7 2009-01-05 15:23:40
Re: teste de sarcina
A trecut suficient incat sa ai un rezultat concret. Nu stiu, eventual repeta testul cu prima urina dimineata cum zice lady Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #8 2009-01-05 15:26:42
Re: teste de sarcinahm...si mai o curiozitate...pe stilfeminin...este un calendar online in kre poti calcula zilele cu risc maxim!am repetat acolo calculele...cu calendarul meu....si calendarul ala..si menst trebuia sa imi vina pe 29...30..31.......azi suntem in 5..poate k se apropie sesiunea ...si pt k a fost asa agitatie din cauza sarbatorilor...si stresu..poate avea vreo influenta?stiu k sunt exagerata cu atatea intreabari...dar pt mine....in acest mom e sf lumii....pt k liniutza aia...asa stearsa cum e...ma obsedeaza... Offline #9 2009-01-05 15:32:19
Re: teste de sarcinadeci totusi cand trebuia sa-ti vina menstra? ai cm regulat? stresul poate fi un factor... Offline #10 2009-01-05 15:35:01
Re: teste de sarcinaRepeta testul in orice caz. Si poate e spm ce ai tu dar ... nu stiu ... mai vezi cum arata alt test. Eventual schimba marca. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #11 2009-01-05 15:37:11
Re: teste de sarcinadeobicei da...am un ciclu menstrual regulat....si imi vine cu o zi intarziere...dar am discutat si cu mama...si ea are uneori astfel de tulburari...in vara mi s-a modificat data cm de pe 3 ..pana pe 25 .....si atunci am facut anumite teste si liniutza kre confirma prez unei sarcini iesea f stearsa....si la doctoritza la care am mers in urma unei ecografii mi-a spus k nu e nici urma de sarcina...iar un test pozitiv iese mereu clar!dar stiti fetelor cum e si cu intarzierile astea ...ce mom de teroare ne creaza Offline #12 2009-01-05 15:42:39
Re: teste de sarcinastim ale*axa... repeta testul si schimba marca cum zice si kdeea Offline #13 2009-01-05 17:00:22
Re: teste de sarcinaun test pozitiv nu iese mereu clar. in sarcina incipienta a doua liniuta iese stearsa pt. ca hormonul care indica sarcina e in cantitate mica in organism. Offline #14 2009-01-06 08:26:45
Re: teste de sarcinacam matinala...dar tocmai am repetat un test de sarcina=>negativ...nici makr o urma de cea de a2a liniutza!in concluzie....nu o sa mai folosesc niciodata testul"sure check"...e a2a oara knd ma induce in eroare:).....in orice caz.....vineri am sa merg la un control ginecologic ...pt niste analize de rutina!sunt asa de linistita ..va multumesc fetelor pt sfaturi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|