homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi,pareri :(

#1 2009-01-05 19:11:19

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

sfaturi,pareri :(

am ajuns intr-o situatie in care nu ma simt bine deloc,nu mai am nici chef de viata sad sa va explic.unele dintre voi stit ca am avut o relatie de peste 4 ani cu R,ne-am certat si ne-am impacat de multe ori pana cand a intervenit D colegul de la pregatire.am fost impreuna 2 sapt jumate timp in care mi-a facut mai multe faze urate,si m-a mintit ca iese cu ai lui si de fapt era cu baietii.m-a lasat balta de ziua mea/revelion zicand k nu il lasa ai lui.de revelion eu i-am dat sms lui R sa ii urez ce se ureaza de Anul Nou si el m-a sunat,ne-am intalnit,si am stat impreuna de revelion.apoi pe 1 am fost cu el la mormant la tatal lui,am iesit in oras,timp in care si D se ruga de mine sa ii mai dau o sansa.i-am zis k o sa vb persoanl pe 3 k pe 2 nu ma lasa sa ies.i-am zis de seara ca vreau sa ne vedem ziua dar el a dat primul sms la 17.tot in ziua aia venise R la mine sa imi dea stickul si am mai stat impreuna.stia ca vreau sa vb cu D.sambata seara am iesit cu R si prietenii.nu aveam stare k vroiam sa vb cu D.R mi-a zis sa ii dau sms si sa vina sa vorbim.asta am facut.a venit,am iesit am vb cu el si i-am zis k ii mai dau o sansa.apoi i-am zis lu R si a ramas f dezamagit am inceput amandoi sa plangeam si am vazut k e distrus....ma simteam groaznic stiind cum l-am facut pe R sa se simta.si am zis k prietenia lui e mai importanta decat D cu care fusesem 2 sapt jumate si facuse atatea faze.duminica i-am dat sms lui D si i-am zis k nu mai putem fi impreuna.a zis k nu se astepta ca,cu o seara inainte spusesem altceva.i-am zis k nu aveam cum pt ca amandoi suntem a 12a si amandoi aveam parintii dificile,nu se lasa sa iesim si ce facem ne vedem o data pe sapt la prega si vb pe mess.apoi l-am sunat pe R si i-am zis k nu mai sunt cu D si prietenia lui e mai importanta.am vb multe cu el la tel si azi ne-am zis vazut si m-a  sarutat  neutral eu nu vreau sa mai fim impreuna,vreau sa fim doar prieteni pt ca e singurul cu care pot vb si care ma intelege....dar si D m-a intrebat aseara pe mess ce fac si mi-a tresarit inima sad si azi la fel....
ma simt groaznic,nu stiu ce e in inima mea...nu pot sa fac nimic,nici pt scoala nici nimic grater
dati-mi un sfat va rog.... sad

expect the worst , hope for the best!

#2 2009-01-05 19:14:44

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: sfaturi,pareri :(

rupe-te de amandoi!
nu exista prietenie adevarata intre doi fosti iubiti. prietenia asta a voastra nu e decat o amagire si va dura atat cat veti fi amandoi singuri.
daca tu sau el va veti gasi pe altcineva, celalalt va fi gelos si va veti certa si asa mai departe....
iar pe D, lasa-l si pe el...daca nici primele 2 saptamani!!!!! nu sunt ok, pai mai bine de atat nu va va fi niciodata!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3 2009-01-05 19:16:38

_yohana_
Platinum member

da dar daca IAR pun capat cu R iar va fi foarte dezamagit si il duc intr-o situatie in care a mai fost si chiar nu vreau sad eu vreau doar prietenia lui sad

#4 2009-01-05 19:18:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si daca nu pui capat vei fi TU intr-o situatie nasoala!

eu nu dau sfaturi, spun doar ce as face eu daca as fi in situatia ta.
it's your choice!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#5 2009-01-05 19:20:46

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Din cate inteleg tu inca mai simti ceva pentru D. cu toate ca incerci sa-ti reprimi sentimentele...apoi spui ca vrei ca R. sa iti fie amic...dar el te saruta...
Referitor la R. eu nu cred ca vrea sa-ti fie doar amic...cred k vrea mai mult.In ceea ce-l priveste pe D. trebuie sa realizezi singura daca mai tii la el si daca merita o a doua sansa...
Incearca sa nu-i vezi si sa nu vorbesti cu niciunul pt o saptamana si vezi caruia ii duci dorul...ia o pauza si gandeste-te la tine mai mult decat la ei...mai ales ca anul asta o sa ai Bac-ul...care in fond este o etapa importanta din viata ta...ei pot fi simple amintiri in viitor si nu merita sa-ti strici tu viitorul...   puss

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

Publicitate

loading...

#6 2009-01-05 19:22:19

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Oana.....poate tie problema asta ti se pare graoznica si fara iesire, dar vei vedea ca peste cativa anisori ti se parea o prostie. In legatura cu R, nu se poate o prietenie intre doi fosti iubiti, asta este clar iar D din moment ce te-a mintit in primele 2 sapt nu merita nici macar sa te uiti la el, dar sa mai fii si cu el. Eu zic sa-i lasi pe amandoi si sa stai o perioada singurica sa te linistesti. Am inteles ca esti clasa a12a, ai bacul...ai probleme mult mai importante de rezolvat care tin de viitoarul tau. Esti atat de tanara si nu merita sa te simti asa ptr niciun baiat.

#7 2009-01-05 19:22:23

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Daca esti 100% sigura ca pt R nu mai simti nimic spune-i ca ai vrea f mult sa ramai prietena cu el pt ca ai incredere, e singurul cu care poti vb deschis si iti face placere compania lui...daca accepta situatia e ok, daca nu asta e n-ai ce face tu ai incercat sa fi amica cu el, ramane la decizia lui daca vrea sau nu...si daca tot esti convinsa ca-l vrei doar ca pe un prieten nu-l mai lasa sa te sarute...dpi amici nu fac chestii de astea nu? traseaza niste limite.
comporta-te doar ca o prietena cu el si atata tot.
Baiatul celalalt mie nu mi-a lasat o impresie buna, faptul ca de la inceputul relatiei a mintit nu e ok...daca a inceput asa o sa mai faca faze din astea. Si decat sa te impaci cu el sa-ti faca la fel sau chiar mai rau mai incolo si sa suferi mai tare, mai bine spui STOP acum cand nu esti implicata cine stie ce.

#8 2009-01-05 19:23:47

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

oana eu zic ca e timpul sa te gandesti la tine, nu la ei.gandeste te la tine, pe cine vrei, pe cine ti doresti...ce a fost intre si R e trecut, poti sa si vb si cu el sa i spui clar ca nu mai poate fi ceva intre voi....uff urata situatia in care esti pusa.nici nu stiu ce anume sa ti zic sad

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#9 2009-01-05 19:33:40

skumpi
Vizitator

oana stii prea bine ca nu aveti cum sa fti amici... cel putin nu acum...e prea proaspata despartirea si probabil si u ink mai tzi la R in adancu sufletului... R tzine la tine numa atunci cand il respingi si tot asa !
sincer mi se pare ca ai facut o prostie ca te`ai despartit de D...okey ti`a facut fazele alea... aveati putin tp impreuna...oricine greseste si probabil a regretat...trebuia sa`i acorzi ink o sansa , sa vezi ce si cum... dar tu ce`ai facut ? te`ai gandit sa nu sufere R...da el s`a gandit vreodata la tine sa nu te faca sa suferi ? cate faze ti`a facut si cat ai plans ...el se gandea la tine ? iti spun eu k nu se gandea...se gandea la el...el sa se distreze el sa se simta bine.. ca tu erai distrusa nu mai conta wink

acuma te`ai despartit...esti singura eu zic sa te indepartezi de amandoi... TOTAL ...macar o perioada...sa te mobilizezi si sa iti vezi de invatat.... sa`ti dai bacu si sa intrii la o facultate buna ! asta sa`ti fie prioritatea acum... nu R sau D sau nu mai stiu ce...

#10 2009-01-05 19:47:55

_yohana_
Platinum member

am facut o prostie duminica dimineata ca l-am sunat pe R,am sunat la disperara si la nervi ca ma certasem cum ai mei.... sad
vreau sa uit de tot si sa invat. grater

#11 2009-01-05 19:49:22

skumpi
Vizitator

daca chiar iti doresti sa uiti de ei si sa te pui pe invatat o sa reusesti
hai capu sus puss
se mai intampla`
peste o luna o sa razi de fazele astea big_smile

#12 2009-01-05 19:51:14

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

oana, puneti in ordine gandurile, calmeaza te, gandeste te la ce e mai important pt tine, sa dai bacul, sa reusesti cu bine.toate lucrurile o sa se rezolve in timp.nu ti omora acum minutele cu chestia asta.e doar un moment neplacut din viata ta.cu totii trecem prin situatii care din nervi, greseli le provocam.
relaxeaza te..... ce-i al tau e pus deoparte!

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#13 2009-01-05 19:52:18

andrulina
Addicted member

inteleg ca nu ti-e usor....probabil nus tii ce sa faci, pe R nu vrei sa-l ranesti, cu D ai mai vrea sa fi...nici tu nu stii f bine din cate vad, de asta e de preferat sa iei o pauza in care sa-ti pui ordine in ganduri si sa iei decizia care ti se pare tie potrivita, care te-ar face sa te simti linistita si fericita.

#14 2009-01-05 19:57:48

_yohana_
Platinum member

credeti-ma ca m-am saturat de toate,cu ai mei ma cert f mult,orice as face si orice as zice nu le convine,si acum cand incerc sa nu ii bag in seama,sa imi vad de alea mele,ma ia mama ca mi-au gresit cu ceva,ca ma port ciudat.dar ce vor frate sa le fac ca ma dispera grater
si asta e la R ca ma intelege,am cu cine vorbi.cu D abia daca vorbeam,mereu cand ieseam erau si alte persoane si el mereu zicea ca se plictiseste neutral e nesimtire sa stai cu cineva si sa zici ca te-ai plictisit....parerea mea...neutral

#15 2009-01-05 19:59:29

andrulina
Addicted member

D asta pe langa ca e imatur nici nu stie sa se poarte cu o fata....eu il vad cu ovhi mai buni pe R, decat pe D...din cate ai povestit tu

#16 2009-01-05 20:00:42

_yohana_
Platinum member

da R stie mai bine sa se poarte.D e inca copil adica totul se invarte in jurul masinilor...

#17 2009-01-05 20:01:50

andrulina
Addicted member

pai e normal oana_, R e mai amricel putin, a avut relatie serioasa, a mai avut fete...stie ce si cum sa faca...asta e necopt, tre sa stai sa-l cresti ca pe un copil si scuza-ma, dar un baiat care vrea sa te cucereasca o face de la inceput...daca el din start nu a facut chestia asta cand o s-o faca dupa ce-o sa fie cu tine? nu cred...
R te-a cautat de ziua ta?

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-05 20:03:01)

#18 2009-01-05 20:05:40

_yohana_
Platinum member

sincer abia reusesc sa ma inteleg pe mine,sa ma cresc pe mine ce sa-l mai cresc si pe el.... neutral
si la D mai e o faza lui i-a placut de o fata cu care acum cica sunt prieteni,iesea si cu noi,iar in club am observat ca se baga cam mult in seama la el iar lui ii cam placea.si i-am zis ca ma enerveaza aia si a zis ce'ai ma ca eu nu am treaba cu ea.l-am intrebat pai si daca ea o sa vrea sa fie cu tine cand a vazut k esti cu altcineva,si a zis ca acum nu il mai intreseaza pe el.tind sa cred ca a facut-o si putin la ambitie.si tipa respectiva s-a combinat si ea cu unul la cateva zile dupa noi.si amandoi aveau pe hi5 in love...
astia doi concurau sau ce naiba faceau?
R mi-a zis pe mess la multi ani.

Ultima oara a fost editat de oana_ (2009-01-05 20:06:31)

#19 2009-01-05 20:09:24

andrulina
Addicted member

stiu ca ai mai povestit tu, cand s-a dus el fara tine si era si ea acolo si-ti faceai griji...nu stiu care e faza, doar el stie daca ii place de aia sau nu.
nu tre sa te intereseze pe tine asta, tre sa te intereseze ce-a facut pt tine in 2 sapt si ce n-a facut...si dupa cate ai povestit mai mult nemultumita erai. nu stiu cat de compatibili sunteti.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.