|
Nu esti logat.
Sfaturi,pareri :(#1 2009-01-05 19:11:19
sfaturi,pareri :(am ajuns intr-o situatie in care nu ma simt bine deloc,nu mai am nici chef de viata sa va explic.unele dintre voi stit ca am avut o relatie de peste 4 ani cu R,ne-am certat si ne-am impacat de multe ori pana cand a intervenit D colegul de la pregatire.am fost impreuna 2 sapt jumate timp in care mi-a facut mai multe faze urate,si m-a mintit ca iese cu ai lui si de fapt era cu baietii.m-a lasat balta de ziua mea/revelion zicand k nu il lasa ai lui.de revelion eu i-am dat sms lui R sa ii urez ce se ureaza de Anul Nou si el m-a sunat,ne-am intalnit,si am stat impreuna de revelion.apoi pe 1 am fost cu el la mormant la tatal lui,am iesit in oras,timp in care si D se ruga de mine sa ii mai dau o sansa.i-am zis k o sa vb persoanl pe 3 k pe 2 nu ma lasa sa ies.i-am zis de seara ca vreau sa ne vedem ziua dar el a dat primul sms la 17.tot in ziua aia venise R la mine sa imi dea stickul si am mai stat impreuna.stia ca vreau sa vb cu D.sambata seara am iesit cu R si prietenii.nu aveam stare k vroiam sa vb cu D.R mi-a zis sa ii dau sms si sa vina sa vorbim.asta am facut.a venit,am iesit am vb cu el si i-am zis k ii mai dau o sansa.apoi i-am zis lu R si a ramas f dezamagit am inceput amandoi sa plangeam si am vazut k e distrus....ma simteam groaznic stiind cum l-am facut pe R sa se simta.si am zis k prietenia lui e mai importanta decat D cu care fusesem 2 sapt jumate si facuse atatea faze.duminica i-am dat sms lui D si i-am zis k nu mai putem fi impreuna.a zis k nu se astepta ca,cu o seara inainte spusesem altceva.i-am zis k nu aveam cum pt ca amandoi suntem a 12a si amandoi aveam parintii dificile,nu se lasa sa iesim si ce facem ne vedem o data pe sapt la prega si vb pe mess.apoi l-am sunat pe R si i-am zis k nu mai sunt cu D si prietenia lui e mai importanta.am vb multe cu el la tel si azi ne-am zis vazut si m-a sarutat eu nu vreau sa mai fim impreuna,vreau sa fim doar prieteni pt ca e singurul cu care pot vb si care ma intelege....dar si D m-a intrebat aseara pe mess ce fac si mi-a tresarit inima si azi la fel.... expect the worst , hope for the best! Offline #2 2009-01-05 19:14:44
Re: sfaturi,pareri :(rupe-te de amandoi! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #3 2009-01-05 19:16:38
Re: sfaturi,pareri :(da dar daca IAR pun capat cu R iar va fi foarte dezamagit si il duc intr-o situatie in care a mai fost si chiar nu vreau eu vreau doar prietenia lui expect the worst , hope for the best! Offline #4 2009-01-05 19:18:06
Re: sfaturi,pareri :(si daca nu pui capat vei fi TU intr-o situatie nasoala! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #5 2009-01-05 19:20:46
Re: sfaturi,pareri :(Din cate inteleg tu inca mai simti ceva pentru D. cu toate ca incerci sa-ti reprimi sentimentele...apoi spui ca vrei ca R. sa iti fie amic...dar el te saruta... "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-05 19:22:19
Re: sfaturi,pareri :(Oana.....poate tie problema asta ti se pare graoznica si fara iesire, dar vei vedea ca peste cativa anisori ti se parea o prostie. In legatura cu R, nu se poate o prietenie intre doi fosti iubiti, asta este clar iar D din moment ce te-a mintit in primele 2 sapt nu merita nici macar sa te uiti la el, dar sa mai fii si cu el. Eu zic sa-i lasi pe amandoi si sa stai o perioada singurica sa te linistesti. Am inteles ca esti clasa a12a, ai bacul...ai probleme mult mai importante de rezolvat care tin de viitoarul tau. Esti atat de tanara si nu merita sa te simti asa ptr niciun baiat. Offline #7 2009-01-05 19:22:23
Re: sfaturi,pareri :(Daca esti 100% sigura ca pt R nu mai simti nimic spune-i ca ai vrea f mult sa ramai prietena cu el pt ca ai incredere, e singurul cu care poti vb deschis si iti face placere compania lui...daca accepta situatia e ok, daca nu asta e n-ai ce face tu ai incercat sa fi amica cu el, ramane la decizia lui daca vrea sau nu...si daca tot esti convinsa ca-l vrei doar ca pe un prieten nu-l mai lasa sa te sarute...dpi amici nu fac chestii de astea nu? traseaza niste limite. Offline #8 2009-01-05 19:23:47
Re: sfaturi,pareri :(oana eu zic ca e timpul sa te gandesti la tine, nu la ei.gandeste te la tine, pe cine vrei, pe cine ti doresti...ce a fost intre si R e trecut, poti sa si vb si cu el sa i spui clar ca nu mai poate fi ceva intre voi....uff urata situatia in care esti pusa.nici nu stiu ce anume sa ti zic În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #9 2009-01-05 19:33:40
Re: sfaturi,pareri :(oana stii prea bine ca nu aveti cum sa fti amici... cel putin nu acum...e prea proaspata despartirea si probabil si u ink mai tzi la R in adancu sufletului... R tzine la tine numa atunci cand il respingi si tot asa ! #10 2009-01-05 19:47:55
Re: sfaturi,pareri :(am facut o prostie duminica dimineata ca l-am sunat pe R,am sunat la disperara si la nervi ca ma certasem cum ai mei.... expect the worst , hope for the best! Offline #11 2009-01-05 19:49:22
Re: sfaturi,pareri :(daca chiar iti doresti sa uiti de ei si sa te pui pe invatat o sa reusesti #12 2009-01-05 19:51:14
Re: sfaturi,pareri :(oana, puneti in ordine gandurile, calmeaza te, gandeste te la ce e mai important pt tine, sa dai bacul, sa reusesti cu bine.toate lucrurile o sa se rezolve in timp.nu ti omora acum minutele cu chestia asta.e doar un moment neplacut din viata ta.cu totii trecem prin situatii care din nervi, greseli le provocam. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #13 2009-01-05 19:52:18
Re: sfaturi,pareri :(inteleg ca nu ti-e usor....probabil nus tii ce sa faci, pe R nu vrei sa-l ranesti, cu D ai mai vrea sa fi...nici tu nu stii f bine din cate vad, de asta e de preferat sa iei o pauza in care sa-ti pui ordine in ganduri si sa iei decizia care ti se pare tie potrivita, care te-ar face sa te simti linistita si fericita. Offline #14 2009-01-05 19:57:48
Re: sfaturi,pareri :(credeti-ma ca m-am saturat de toate,cu ai mei ma cert f mult,orice as face si orice as zice nu le convine,si acum cand incerc sa nu ii bag in seama,sa imi vad de alea mele,ma ia mama ca mi-au gresit cu ceva,ca ma port ciudat.dar ce vor frate sa le fac ca ma dispera expect the worst , hope for the best! Offline #15 2009-01-05 19:59:29
Re: sfaturi,pareri :(D asta pe langa ca e imatur nici nu stie sa se poarte cu o fata....eu il vad cu ovhi mai buni pe R, decat pe D...din cate ai povestit tu Offline #16 2009-01-05 20:00:42
Re: sfaturi,pareri :(da R stie mai bine sa se poarte.D e inca copil adica totul se invarte in jurul masinilor... expect the worst , hope for the best! Offline #17 2009-01-05 20:01:50
Re: sfaturi,pareri :(pai e normal oana_, R e mai amricel putin, a avut relatie serioasa, a mai avut fete...stie ce si cum sa faca...asta e necopt, tre sa stai sa-l cresti ca pe un copil si scuza-ma, dar un baiat care vrea sa te cucereasca o face de la inceput...daca el din start nu a facut chestia asta cand o s-o faca dupa ce-o sa fie cu tine? nu cred... Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-05 20:03:01) Offline #18 2009-01-05 20:05:40
Re: sfaturi,pareri :(sincer abia reusesc sa ma inteleg pe mine,sa ma cresc pe mine ce sa-l mai cresc si pe el.... Ultima oara a fost editat de oana_ (2009-01-05 20:06:31) expect the worst , hope for the best! Offline #19 2009-01-05 20:09:24
Re: sfaturi,pareri :(stiu ca ai mai povestit tu, cand s-a dus el fara tine si era si ea acolo si-ti faceai griji...nu stiu care e faza, doar el stie daca ii place de aia sau nu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|