|
Nu esti logat.
Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?-5#77 2009-01-07 19:10:29
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?
They can because they think they can. Offline #78 2009-01-07 19:16:13
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?eu am specificat ca nu ma refer la ea, ci la generatia adolescentilor de azi.. Offline #79 2009-01-07 19:26:03
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?am citit posturile si e f evidenta chestia asta love They can because they think they can. Offline #80 2009-01-07 19:27:25
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?mei, singura "greseala" e aia cu numai, in rest e limbajul specific varstei :ironsik: Offline #81 2009-01-07 19:37:14
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?Toate ca toate, dar am intalnit un domnisor ce striga laudaros in gura mare cum ca el isi scrie lectiile la scoala in acest limbaj. Imi venea, la drept vorbind, sa-i trag o mama de bataie sa revina cu picioarele pe pamant. Cica el nu vede nimic rau in asta! Offline Publicitateloading...
#82 2009-01-07 19:40:28
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?tre sa recunosc ca pe vremea mircului am scris si eu intr-o lucrare "k" in loc de "ca".. Offline #83 2009-01-07 19:44:37
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?Off-topic haios: Offline #84 2009-01-07 20:17:08
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?fetele, sunteti cam offtopic... Offline #85 2009-01-07 20:22:06
vai ce greu m'am prins nu intelegeam care'i faza cu kapa Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-01-07 20:22:46) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #86 2009-01-07 20:52:11
Loveable, pune-ma la o-ncercare ! cuc. Offline #87 2009-01-07 21:10:36
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?scuze de dar si eu tastez de multe ori aiurea din viteza...nu cred ca asta inseamna ca nu stii sa scri (sau scrii ? ) corect ! ca nah si eu am 17 ani ! pe un picior Offline #88 2009-01-07 22:11:53
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?ce vulgar suna "a te combina"...brrr...si acum mi-e f rusine dar si eu mai foloseam expresia asta..gata cu ea! c'est fini! niet : )) "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #89 2009-01-07 22:34:34
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?Folositi ce cuvinte vreti.Asa vorbesc eu pe mess cu prietenii/prietenele mele.Dar asta nu inseamna ca atunci cand sunt la scoala scriu exact cum scriu aici..No way..Poate ca suna aiurea dar asa m-am obisnuit.Ca sa stiti ca nu am dc sa ma ascund de cineva...am umblat si eu odata cu 2 tipi deodata si nu mi-a fost bine deloc.Chiar am suferit ca proasta pentru asta si m-am invatat minte.Le vedeam pe tipele ''bune'' din scoala si...hai sa fac si eu ca ele..dar am fost mai idioata ca ele eu..Sunt cu C de aproape 6 luni si sunt multumita cu el si acum imi dau seama ca imi este deajuns unu si nu 2 si prosti..Multumesc pt sfaturi... Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #90 2009-01-08 10:06:05
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?Unul si bun! Offline #91 2009-01-08 11:04:49
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?am colege care din 2 in 2 saptamani vin cu alt iubit la scoala..... sau decat sa alergi dupa 2 iepuri si sa nu prinzi nici unul... mai bine unul si bun cuc. Offline #92 2009-01-08 19:28:49
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?Ohooo..am in scoala destule fete care daca umbla cu un singur baiat au impresia ca nu sunt ''bune'' asa ca...umbla cu mai multi.....si au o reputatie foarte proasta dar ele se cred foarte tari:) Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #93 2009-01-08 19:30:31
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata? Offline #94 2009-01-08 19:33:28
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?bueyyyy asta cu mai multi odata n-am sa inteleg niciodata ....aaa si faptul k dak esti asa plimbareata nu inseamna k esti smekera sau desteapta sau ...sau ... esti exact opusul ...fraiera si folosita de toti ..be the best ...fuck the rest )) Offline #95 2009-01-08 19:36:47
Re: Cum esti multumita?Combinata cu un sg baiat sau cu mai multi deodata?.....Ramai acolo cu unu...si lumea nu o sa`si faca o parere proasta despre tine..Pana la urma...conteaza si parerea tha..dar si parerea celor din jurul tau...O sa se afle faza cu''umblu'' cu 2 si nu cred ca o sa fie bine peorma.. Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|