|
Nu esti logat.
Mare rugaminte#1 2009-01-06 11:03:22
mare rugaminteam 26 de ani, nu folosesc metode contraceptive si mi_a intarziat ciclul cu 3 saptamani, de obicei nu am ciclu regulat, mi_a mai intarziat si in alte dati, am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv.Ce metoda contraceptiva se poate folosi in cazul meu, totusi sper ca se mai poate face ceva, ce pastile imi recomandati. astept raspunsul cat mai rapid, pe mail sau pe forum Offline #2 2009-01-06 11:12:53
Re: mare rugaminteContraceptiv inseamna care previne sarcina... tu esti insarcinata deja deci daca nu vrei sa-l pastrezi solutia e avortul... Offline #3 2009-01-06 11:25:16
Re: mare rugamintePai nu mai ai ce sa faci Decat daca vrei sa pastrezi sau nu copilul Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #4 2009-01-06 11:39:48
Re: mare rugamintesper sa iei hotararea potrivita pentru ca asa cum spuneau si fetele nu mai prea exista cale de intoarcere, deci esti insarcinata. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #5 2009-01-06 20:44:07
Re: mare rugaminteMada....de ce mai intrebi ce metoda contraceptiva sa folosesti cand tu esti deja insarcinata? Daca nu vrei copilul singura solutie este avortul. Ce nu inteleg eu, este de ce nu te-ai protejat in niciun fel pana acum :f?rv?nad: Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|