homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi ce ati face? cum ati reactiona?

#1 2009-01-06 19:40:56

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

voi ce ati face? cum ati reactiona?

va rog dati-mi un sfat ..sa incep sa povestesc dar imi cer scuze daca nu voi fi coerenta in anumite propozitii dar plang de vreo 2 h.
azi am fost la prietenu meu sa-mi fac un proiect ,l-am salvat si nu mai stiam unde si intru la Document word 7 asa scria....si descopar multe discutii cu ex lui iubita.
tipa ere virgina si erau de 1 an el ii zicea ca o paraseste ca nu mai suporta situatia si ea se ruga de el sa nu plece ca va face orice ptr ea.mai erau acolo multe declaratii de dragoste ca voia sa se logodeasca cu ea....v-as pune discutiile da sunt ff lungi.
el nu mi-a zis nimic din toate astea....el mi-a zis doar ca s-au desp ca ea nu voia si a vrut prea tarziu in fine.
ma doare fff mult si de 3 ore imi doresc sa ma despart de el.....imi doresc nespus ptr toate minciunile pe care mi le-a spus pana acum...ca ma iubeste,ca-mi spune puiu cum ii spunea si ei,ca vai draga doamne sunt singura pers ca l-a facut sa  iubeasca atat....minciuniiiiii
am mers la farmacie sa-i las cheile si m-a vazut ca nu m-am uitat la el....si ma suna disperat...i-a raspuns mami ca eu faceam injectia.nu stiu cu cine sa vb...imi vine sa las totul...

#2 2009-01-06 19:43:49

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: voi ce ati face? cum ati reactiona?

discutiile dintre el si ea cand au avut loc? recent sau inainte sa se desparta ei, acum 1 an?
daca au avut loc atunci, inainte de a fi cu tine nu vad dc te-ai desparti de el. nu ti-a zis totul pt ca probabil n-a mai vrut sa isi aminteasca ce-a fost nu vroia sa-ti dea explicatii, nu tb sa-l condamni pt asta.

#3 2009-01-06 19:45:37

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Melany1 a scris:

va rog dati-mi un sfat ..sa incep sa povestesc dar imi cer scuze daca nu voi fi coerenta in anumite propozitii dar plang de vreo 2 h.
azi am fost la prietenu meu sa-mi fac un proiect ,l-am salvat si nu mai stiam unde si intru la Document word 7 asa scria....si descopar multe discutii cu ex lui iubita.
tipa ere virgina si erau de 1 an el ii zicea ca o paraseste ca nu mai suporta situatia si ea se ruga de el sa nu plece ca va face orice ptr ea.mai erau acolo multe declaratii de dragoste ca voia sa se logodeasca cu ea....v-as pune discutiile da sunt ff lungi.
el nu mi-a zis nimic din toate astea....el mi-a zis doar ca s-au desp ca ea nu voia si a vrut prea tarziu in fine.
ma doare fff mult si de 3 ore imi doresc sa ma despart de el.....imi doresc nespus ptr toate minciunile pe care mi le-a spus pana acum...ca ma iubeste,ca-mi spune puiu cum ii spunea si ei,ca vai draga doamne sunt singura pers ca l-a facut sa  iubeasca atat....minciuniiiiii
am mers la farmacie sa-i las cheile si m-a vazut ca nu m-am uitat la el....si ma suna disperat...i-a raspuns mami ca eu faceam injectia.nu stiu cu cine sa vb...imi vine sa las totul...

cine se ruga de cine?
calmeaza-te... vorbeste cu el
erau discutii recente, ca n am inteles hmm  vorbea cu ea in timp ce voi erati impreuna?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2009-01-06 19:45:41

Melany1
Banat

s-au despartit in iunie cam asa....da dar eu m-am trezit ff frumos la ei in casa cand maicasa mi-a zis ca a adus-o si pe ex?a sa o cunoasca ....iar el mi-a zis o data vai ca nu a facut cunostinta parintilor cu ea
ca a tinut la ea .era atasat...nu inteleg dc a mai spus astea daca nu erau adevarate.....

#5 2009-01-06 19:48:21

andrulina
Addicted member

melany dar dc te legi tu de trecutul lui? de relatia lor? n-are importanta ce-a fost intre ei si ca nu ti-a povestit tie exact ce s-a intamplat....conversatia a avut loc inainte de a fi cu tine, deci nu vad dc te gandesti la despartire...esti prea nervoasa acum si stii ca deciziile la nervi nu-s bune

Publicitate

loading...

#6 2009-01-06 19:50:28

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

andrulina a scris:

melany dar dc te legi tu de trecutul lui? de relatia lor? n-are importanta ce-a fost intre ei si ca nu ti-a povestit tie exact ce s-a intamplat....conversatia a avut loc inainte de a fi cu tine, deci nu vad dc te gandesti la despartire...esti prea nervoasa acum si stii ca deciziile la nervi nu-s bune

corect
atat timp cat nu s-a intamplat atata timp cat era cu tine, nu are dc sa te afecteze

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#7 2009-01-06 19:52:17

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Melany, potoleste-te!
daca discutiile sunt de cand era cu ea, adica inainte sa apari tu nu are rost sa plangi sau sa te certi cu el.
ca nu ti-a spus...poate ii e greu sa iti spuna...poate ca nici tu nu i-ai fi spus tot daca erai in locul lui.
poate ca vrea sa iti spuna ca pentru el tu insemni mai mult decat ea si pe tine nu vrea sa te piarda.
stiai cand v-ati imprietenit ca nu esti prima femeie din viata lui, prima iubita....uite nici eu nu stiu ce a fost inaintea mea ( decat asa in mare ) si cat de mult or fi insemnat dar nici nu conteaza. ce a fost a fost, ce este este!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#8 2009-01-06 19:52:41

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pe ea o afecteaza faptul ca el a mintit-o,nu neaparat ce s-a intamplat.
eu asa am inteles

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-01-06 19:53:31)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#9 2009-01-06 19:52:44

Melany1
Banat

James Bond: ptr azi ai toate motivele sa fi suparata pe mine,ptr ca am fost bou si nu ti-am spus ca ies si imi cer iertare ptr asta..dar in mine sau adunat f multe lucruri si am rabufnit,poate ai si observat ca sunt tensionat,ma si supar rpd,sunt mai morocanos ,ptr ca unele lucruri care se intampla mi se par nejustificate dupa atata timp de cand ma stii ...eu de cand am luat decizia de a-ti darui inima tie ,nu am calcat stramb nici macar cu gandu,am facut tot ce mi-a stat in putinta sa iti demonstrez cat tin la tine ,am vazut ca ne intelegem din priviri noi,suntem o pereche frumoasa,dar pui cand iti ajunge cutitu la os
James Bond: nu mai e asa usor
Bubu: da..stiu imi dau seama
Bond: mai ,cat crezi ca ma mai poti amagi cu o sa se intample al tau,nici nu ai idee cat de dureros e sa auzi din gurita pers care o iubesti asta,ca si cand numa eu doresc acest lucru,mi sa rupt sufletu si mai pune in balanta ,ca asta vara a fost o zi cand era sa se intample erai asa cuminte pe pat jos si ma uitam la tine ,imi dadusem seama ca u nu ai mai facut nik pana acu si am zis ca nu merita sa fac acel lucru ,ptr ca imi bateam joc,si ca meriti sa fii numai a mea cand se va intampla ....si am plecat
Bubu: stiu k sunt numai eu d vina aici si am sa te pird ptr chestia asta..sunt constienta d asta...ptr k alt baiat asa iubitor k tine si cu atata rabdare n-am sa intalnesc niciodata
Bubu:
James Bond: eu nu am ce sa fac si nu oblig pe nimeni ...iti urez sa fi fericita
James Bond: ma doare sufletul ,si eu stiu ca nu am sa int o pers cu care sa ma inteleg asa bine cum ma inteleg cu tine
Bubu: NU-MI IMPUNE NIMENI NIMIc
Bubu: oricum nu ma mai pot opri din plans...dak nu ti-am demonstrat DELOC k te iubesc...chiar imi pare sincer fff rau si crede-ma k sunt cea mai fericita fata cand sunt cu tine...chiar NU VREAU SA TE PIERD
James Bond: mai da u ce nu vrei sa intelegi ca si eu te iubesc enorm de mult,dar u nu stii ,nu ai de unde sa ma intelegi u ,ca vine vremea intr-o anumita rel sa se treaca la urm etapa si eu cred ca la tine am asteptat extraordinar de mult,cum a fost la cristi si la alina sau mai stiu eu ...alte perechi ....nu asta e la tot ce ma gandesc eu ,dar poate ai sa vezi cand ai sa cunosti acest lucru ,e ceva f frumos ,dar sa fie din dragoste
Bubu: SUNT O PROASTA...ASTA SUNT..((((((((((((((((((((((((
James Bond: nu mai spune asa....daca u doresti sa ramana asa ,asa va fi ..eu nu fortez pe nimeni
Bubu: dar eu NU VREAU SA TE PERID ce nu intelegi din asta!!! (((((((((((((((((((((
Bubu: crede-ma k niciodata n-am iubit asa d mult un baiat..sa ma simt asa d bn cu el si iubitaJames Bond: asa ca ...oricat de mult ti u la mine ,ai sa ma pierzi ....esti o fata frumoasa si nu cred ca o sa suferi mult dupa mine

el e J.Bond si ea bubu...da m-a mintit si acum ma vrajeste p mn cu aceleasi chestii aproape.....cum sa il privesc???pur si simplu nu vreau sa-l vad...sa se dupa naibii sa se logodeasca sa faca ce vrea nu ma intereseaza...ca oricum aia e disponibila
Bubu: asta te inseli fff multt
Bubu: pun f mult la suflet mai ales ptr tn k esti un baiat superJames Bond: oricum cand zic eu ceva,u mereu ocolesti sub in discutie,nu esti directa....puteai sa spui altfel ,mai eu vreau sa fiu sigura ca nu o sa ma lasi si cand o sa ma ceri de logodnik si o sa am ceva atunci o sa se intample...sau poti sa zici ca bai boule eu nu vreau sau ce iti trece tie prin cap ,nu sunt vre-un obsedat dar dupa asa perioada naibii u nu iti poti imagina ca eu explodez,ma mai masturbez nu imi e rusine sa o spun,dar astea rrr..nici n-am cuvinte sa-ti explic...
nu pot lua locul unei fete...pe care inima mea o cere ,dar gura masii de treaba ,dc a trebuit sa iasa asa nu stiu

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-01-06 19:54:30)

#10 2009-01-06 20:08:20

andrulina
Addicted member

mai Melany tu faci ce vrei....dar nu mi se pare o idee buna sa te desparti de el ca ai dat peste conversatia asta...a fost cand ei erau impreuna, nu cand era cu tine.
si daca n-ar fi tinut la tine nu statea cu tine....
poate nici tu nu i-a zis totul din relatiile anterioare...depinde de pers, unele prefera sa nu-si aminteasca...ce ai fi vrut sa fi prima femeie pe care o iubeste? asa a fost sa fie, a iubit-o pe aia inaintea ta, se intampla frecvent, dar asta nu inseamna ca nu te iubeste.
sid aca tot nu poti trece peste asta poate ar fi frumos sa-i spui peste ce ai dat si vezi ce-ti spune si ce-ti explica...dar repet nu vad in asta un motiv de despartire.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2009-01-06 20:10:13)

#11 2009-01-06 20:09:51

Melany1
Banat

stiu dar vorbele care i le-a spus ei acum mi le spune mine..si daca nu sunt eu e alta si tot asa ....oare ce conteaza ptr el??

#12 2009-01-06 20:14:16

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Melany1 a scris:

stiu dar vorbele care i le-a spus ei acum mi le spune mine..si daca nu sunt eu e alta si tot asa ....oare ce conteaza ptr el??

pai daca acum te iubeste pe tine normal ca iti spune,ce ai vrea....sa nu iti spuna ca te iubeste doar pt ca i-a spus si fostei?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#13 2009-01-06 20:15:08

skumpi
Vizitator

si eu zic ca te prostesti
doar tu nu crezi k eu i`am zis la al meu wai cat de mult l`am iubit pe fostu ...wai cate am facut cu el si de`atea

ce a fost a fost...ce`i dak s`au iubit f mult ? acum e cu tine...asta conteaza`
eu nu vad ca te`ar fi mintit cu nik... ii normal sa nu`ti povesteasca toate detaliile despre fosta relatie...nici nu cred ca ai fi vrut sa le auzi

#14 2009-01-06 20:20:02

Melany1
Banat

faza e ca nu ma simt bine....nu stiu....nu cred ca voi mai crede ceva vreme din ce-mi spune

#15 2009-01-06 20:20:05

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

daca e vorba despre o discutie care s-a petrecut intre cei doi inainte ca tu sa fi aparut in viata lui nu pot spune decat ca ai dat cu batul in balta. Fiecare om are sfera lui privata, trecutul lui si nimeni, repet, nimeni nu are dreptul sa rascoleasca trecutul lui in halul acesta daca el nu este de acord cu asta. Daca insa aceasta discutie a avut loc de cand sunteti voi doi impreuna atunci e un magar mare. De ce plangi aiurea in loc sa discuti cu el?

De ce intotdeauna femeia trebuie sa-si caute un motiv pentru care trebuie sa sufere?

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-01-06 20:24:26)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#16 2009-01-06 20:26:14

Melany1
Banat

nu stiu de ce...am o reactie inexplicabila nu vreau sa vb cu el...poate ca-s nervoasa...
si culmea vinovata ca am descopeit discutiile a fost pisica ptr ca umbla cu labele pe tastatura si s-a salvat documentu si nu stiam unde....sa nu spunem ca mi-a si sters vreo 2 pagini

#17 2009-01-06 20:28:53

baciu
Insomniac member

Melany1 a scris:

si culmea vinovata ca am descopeit discutiile a fost pisica ptr ca umbla cu labele pe tastatura ......

stiai ca pisica are o legatura cu negativismul, ca se perinda prin locuri cu energie negativa? Nu-l lasa pe ala cu coarne sa intervina intre voi. Discuta cu prietenul tau.

#18 2009-01-06 20:34:07

andrulina
Addicted member

offtopic baciu tu mereu ai vorba asta sa nu-l lasam pe ala cu caorne sa intervina intre noi smile

#19 2009-01-06 20:36:18

baciu
Insomniac member

andrulina a scris:

offtopic baciu tu mereu ai vorba asta sa nu-l lasam pe ala cu caorne sa intervina intre noi smile

nu stiu daca mereu am vorba asta sau nu insa sunt sigura ca intotdeauna Raul si Binele sunt la un loc si ca in loc de a alege Binele alegem de multe ori Raul pentru ca pur si simplu nu suntem constienti de asta. De ce luam Raul in brate cand putem alege Binele? Nu ma prea descurc eu cand e vorba de a exprima ceva insa al saselea simt ma inseala doar rareori.

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-01-06 20:38:32)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.