homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nu-4

#58 2011-01-15 22:43:35

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nu

Pai daca ii spui s-ar putea sa nu fie de acord sau sa-ti reproseze dupa. Daca nu-i spui...nu o sa stie lol Eu nu i-as spune, mai ales daca eu stiu ca nu am nicio intentie, pur si simplu vreau sa vad cum o mai duce, ceea ce e absolut normal dar vezi ca ei interpreteaza...si noi am interpreta lol asa ca ce nu stii nu-ti poate face rau big_smile Asta daca esti sigura ca nu are cum sa afle.

#59 2011-01-15 22:54:45

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Ar putea fi si un fel de test, sa vad daca-i gelos sau nu.  punish Ca asa, stie el ca am amici baieti, dar cu niciunul n-am avut altceva de impartit.
Dar daca ar fi sa ma intalnesc cu fostul, n-as putea sa-i ascund ca m-ar roade aproape la fel de rau ca si cum l-as fi inselat. Adica eu ma gandesc "daca n-am facut nimic rau, de ce sa-i ascund?". Stiu, stiu, sunt enervant de cuminte  angel I-am spus de-a lungul relatiei de toti care s-au dat la mine - unul de la serviciu care m-a invitat la cafea, un altul cu care a trebuit sa lucrez 5 zile si in a doua zi mi-a zis ca el nu si-a inselat niciodata nevasta dar acuma ar face-o daca eu as vrea  forgetit  - de asta nu i-am zis chiar atunci ca eram la inceput si nu stiam cum sta cu increderea in mine dar i-am zis apoi ca-mi statea pe creier.

Poate ma agit aici degeaba ca proasta si ala o sa-mi zica "ma bucur fata mea ca vii, da io lucrez, nu pot veni"  lol
Ca m-am gandit si sa nu-i zic nimic (la urma urmei dupa ce?) da apoi daca-mi vede poze de acolo pe mess / facebook si se supara ca nu i-am zis, ca ar fi incercat sa vina sa ma vada etc.

Oooffffff..........

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#60 2011-01-15 23:23:17

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Ai dreptate ! Esti enervant de cuminte lol

#61 2011-01-15 23:59:31

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

subscriu lol intelegeam sa-ti pui bine planul la punct daca vroiai sa-l inseli pe actualul cu fostul chicot , dar asa vezi-ti de treaba forgetit

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#62 2011-01-16 02:16:04

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Dar de ce mai? eu vorbesc cu fostul si al meu stie. Si el vorbeste cu fostele... care-i faza?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#63 2011-01-16 07:06:55

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

mie nu mi-ar placea ca al meu sa mai vorbeasca cu fostele.. fostele ESTE nasoale... fostele ESTE foste si sa ramana la foste.. daca vruna e mai tupeista? pai ma infig in ciuful ei de nu se vede.. asa fostii la gunoi, nu e viata cu ei, strica relatiile...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#64 2011-01-16 11:17:14

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pun pariu ca esti mica... cati ani ai? 18? Mai tarziu... o sa gandesti altfel smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#65 2011-01-16 14:00:39

kathrynn
Hero member

Eu zic ca tine de increderea in partener, nu de tupeu fostelor / fostilor.

O sa vad eu ce fac, intai sa mai scap de cativa "daca" si cand o sa fie sigur ca ajung prin zona, o sa iau o decizie.

#66 2011-01-16 18:43:02

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

suntem prieteni cu foștii... aici intr?nd fosta lui și fostul meu... ba mai mult pe fosta lui o vom cununa ?n toamnă lol

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#67 2011-01-16 18:51:46

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

wild_wind a scris:

am dorit ca,cu fostul sot sa raman prietena...s-a putut o perioada,dupa care am devenit cei mai mari dusmani....iar cu fostul prieten,suntem cei mai buni amici....si chiar mai mult..o fi fostul? o fi iar actualul? habar nu am....ne vedem rar,vb la telefon,ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic....

actualizam.. lol  fostul a devenit iar actualul timp de un an de zile.
acum chiar am retezat totul,este din nou fost lol  si din nou am ramas in relatii bune! ma suna saptamanal si depanam cate in luna si stele,mai putin viata privata in profunzime.Si chiar va ramane fost de data asta!Punct lol .

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#68 2011-01-16 20:28:51

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

eu am ramas prietena cu ei smile, dar doar cu unu' ma mai intalnesc din cand in cand la cate-o cafea... si acela nu-i cel de care m-am despartit recent, inca nu pot sa-l vad si cu atat mai mult sa fiu in relatii cat de cat bune cu el. vorbim, dar rar si nu despre noi. sa mai treaca o perioada si sunt sigura ca voi ramane prietena si cu el smile

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#69 2011-01-16 20:58:07

persifona
Vizitator

Eu am ramas in niste relatii de mega bun simt cu toti fostii, vorbim din cand in cand si ne mai vedem la o cafea sau o bere.. chiar nu e niciunu cu care sa stea altfel treaba. Sunt niste oameni care la un moment dat au facut parte din viata mea si o relatie cat de cat mi se pare normal sa existe, nu exagerat, dar acolo daca ne vedem o data- de 2 ori pe an sa mai stam de vorba nu mi se pare deplasat.

#70 2011-01-18 08:32:32

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

love_t a scris:

Pun pariu ca esti mica... cati ani ai? 18? Mai tarziu... o sa gandesti altfel smile

am 21 si nu cred ca o sa gandesc altfel mai tarziu. Chiar ieri am avut discutia asta cu inca 3 persoane(mai "coapte" decat mine) si la aceeasi concluzie s-a ajuns, ca relatiile de prietenie cu fostii nu sunt ok nici daca te vezi cu el/ea in particular singur/a nici daca vine actualul/a cu tine sa te vezi la o cafea cu respectivul/a.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#71 2011-01-18 09:45:43

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Unii fosti da,altii nu.Acum depinde cat mi.a placut de ei.
Banuiesc ca daca ai tinut mult la o persoana e mai greu s ramai amic/amica cu acea persoane,dar fiind ca o s mai fie o scanteie mica acolo,daca nu totul ok. tillfreds

Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-01-18 09:46:07)

cold

#72 2011-01-20 14:52:55

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

si da si nu big_smile

ente....

#73 2011-01-20 14:58:05

heart_breaker
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-12

Eu cu actualul am zis ca daca ne despartim, ramanem fuckbodies. tongue E mai profitabil asa, plus ca prieteni pe umarul carora sa plangem dupa desparteala, ave si eu si el. Macar ramanem cu ceva placut. lol Evident, cu conditia sa fim singuri.

#74 2011-01-20 15:02:36

stelian_gabriela
Inregistrat: 2010-10-10

Eu am ramas prietena numai cu primul iubit:))

Gatesc retete

#75 2011-01-24 22:51:41

kathrynn
Hero member

Revin cu noutati cu privire la situatia expusa mai sus. Intre timp mi s-a confirmat ca o sa ajung in zona cu pricina si l-am intrebat pe pr. meu daca l-ar deranja sa ma intalnesc cu ex-ul la un suc inocent a zis un DA clar si raspicat (o sa ziceti ca-s nebuna, dar am apreciat reactia asta  big_smile .) M-a mai intrebat el ce mi-a venit, ce m-a apucat etc, l-am lamurit ca a fost doar o idee, ca nu tineam mortis si ca am vrut sa-l intreb pe el inainte de a vorbi cu fostul.

O sa va intrebati dupa ce l-am mai intrebat, nu era clar ca nu ar fi de acord? Pentru mine nu era neaparat clar pentru ca el nu e deloc genul gelos, asa ca intr-un fel pot sa zic ca m-a surprins putin reactia lui dar pe de alta parte e normala.

#76 2011-01-25 00:52:54

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Nu !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.