|
Nu esti logat.
Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nu-4#58 2011-01-15 22:43:35
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuPai daca ii spui s-ar putea sa nu fie de acord sau sa-ti reproseze dupa. Daca nu-i spui...nu o sa stie Eu nu i-as spune, mai ales daca eu stiu ca nu am nicio intentie, pur si simplu vreau sa vad cum o mai duce, ceea ce e absolut normal dar vezi ca ei interpreteaza...si noi am interpreta asa ca ce nu stii nu-ti poate face rau Asta daca esti sigura ca nu are cum sa afle. Offline #59 2011-01-15 22:54:45
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuAr putea fi si un fel de test, sa vad daca-i gelos sau nu. Ca asa, stie el ca am amici baieti, dar cu niciunul n-am avut altceva de impartit. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #60 2011-01-15 23:23:17
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuAi dreptate ! Esti enervant de cuminte Offline #61 2011-01-15 23:59:31
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nusubscriu intelegeam sa-ti pui bine planul la punct daca vroiai sa-l inseli pe actualul cu fostul , dar asa vezi-ti de treaba "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #62 2011-01-16 02:16:04
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuDar de ce mai? eu vorbesc cu fostul si al meu stie. Si el vorbeste cu fostele... care-i faza? Offline Publicitateloading...
#63 2011-01-16 07:06:55
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau numie nu mi-ar placea ca al meu sa mai vorbeasca cu fostele.. fostele ESTE nasoale... fostele ESTE foste si sa ramana la foste.. daca vruna e mai tupeista? pai ma infig in ciuful ei de nu se vede.. asa fostii la gunoi, nu e viata cu ei, strica relatiile... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #64 2011-01-16 11:17:14
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuPun pariu ca esti mica... cati ani ai? 18? Mai tarziu... o sa gandesti altfel Offline #65 2011-01-16 14:00:39
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuEu zic ca tine de increderea in partener, nu de tupeu fostelor / fostilor. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #66 2011-01-16 18:43:02
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nusuntem prieteni cu foștii... aici intr?nd fosta lui și fostul meu... ba mai mult pe fosta lui o vom cununa ?n toamnă ??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::.. Offline #67 2011-01-16 18:51:46
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nu
actualizam.. fostul a devenit iar actualul timp de un an de zile. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #68 2011-01-16 20:28:51
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nueu am ramas prietena cu ei , dar doar cu unu' ma mai intalnesc din cand in cand la cate-o cafea... si acela nu-i cel de care m-am despartit recent, inca nu pot sa-l vad si cu atat mai mult sa fiu in relatii cat de cat bune cu el. vorbim, dar rar si nu despre noi. sa mai treaca o perioada si sunt sigura ca voi ramane prietena si cu el Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #69 2011-01-16 20:58:07
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuEu am ramas in niste relatii de mega bun simt cu toti fostii, vorbim din cand in cand si ne mai vedem la o cafea sau o bere.. chiar nu e niciunu cu care sa stea altfel treaba. Sunt niste oameni care la un moment dat au facut parte din viata mea si o relatie cat de cat mi se pare normal sa existe, nu exagerat, dar acolo daca ne vedem o data- de 2 ori pe an sa mai stam de vorba nu mi se pare deplasat. #70 2011-01-18 08:32:32
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nu
am 21 si nu cred ca o sa gandesc altfel mai tarziu. Chiar ieri am avut discutia asta cu inca 3 persoane(mai "coapte" decat mine) si la aceeasi concluzie s-a ajuns, ca relatiile de prietenie cu fostii nu sunt ok nici daca te vezi cu el/ea in particular singur/a nici daca vine actualul/a cu tine sa te vezi la o cafea cu respectivul/a. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #71 2011-01-18 09:45:43
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuUnii fosti da,altii nu.Acum depinde cat mi.a placut de ei. Ultima oara a fost editat de Izza_bella (2011-01-18 09:46:07) Offline #72 2011-01-20 14:52:55
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nusi da si nu ente.... Offline #73 2011-01-20 14:58:05
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuEu cu actualul am zis ca daca ne despartim, ramanem fuckbodies. E mai profitabil asa, plus ca prieteni pe umarul carora sa plangem dupa desparteala, ave si eu si el. Macar ramanem cu ceva placut. Evident, cu conditia sa fim singuri. Offline #74 2011-01-20 15:02:36
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuEu am ramas prietena numai cu primul iubit:)) Gatesc retete Offline #75 2011-01-24 22:51:41
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuRevin cu noutati cu privire la situatia expusa mai sus. Intre timp mi s-a confirmat ca o sa ajung in zona cu pricina si l-am intrebat pe pr. meu daca l-ar deranja sa ma intalnesc cu ex-ul la un suc inocent a zis un DA clar si raspicat (o sa ziceti ca-s nebuna, dar am apreciat reactia asta .) M-a mai intrebat el ce mi-a venit, ce m-a apucat etc, l-am lamurit ca a fost doar o idee, ca nu tineam mortis si ca am vrut sa-l intreb pe el inainte de a vorbi cu fostul. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #76 2011-01-25 00:52:54
Re: Ati vrea sa ramaneti prieteni sau nuNu ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|