homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iritatie??

#1 2009-01-06 22:20:55

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

iritatie??

cam de o saptamana am o problema...am inceput sa simt un discomfort jos...ca si cum mi s-ar usca pielea si m-am inrosit...m-am tot dat cu crema cu galbenele si a trecut roseata...ieri mi-am luat chilot tanga si azi tot si vad ca iar m-am inrosit dar mi-au iesit si niste bubite rosii, in partea de jos, langa intrarea in vagin,dar si pe vulva si mai jos putin, nu stiu cum sa explic clar. pe una din labiile interioare (e mai scurta decat cealalta), daca pun degetul simt un discomfort ca si cum ar fi crapata pielea

mentionez ca mi-am recoltat pe 20 dec o lama si papanicolau si azi am luat rezultatele si la laborator mi-a zis ca am o infectie minora si ca la papnicolau e totul bine.

ce sa fie cu bubitele astea?? e posibil sa fie de la chilot sau cumva din cauza ca imi creste parul??? m-am luat cu lama dar m-am luat cum vreo 3 saptamani...

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2009-01-06 22:26:13

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: iritatie??

s`ar putea sa fie si din cauza parului.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-01-06 22:45:55

dragoste_cu_nabadai
Full member

aha...dar acum nu stiu ce sa fac....daca sunt iritata nu ma pot epila iar...deci trebuie sa astept sa imi treaca...

dana , vroiam sa te intreb unde e un cabinet de planning in sv si daca iti trebuie programare sau trimitere ca sa mergi.

ce stii despre doctorul de la beteza?

ai mai fost la doamna coca?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#4 2009-01-07 09:12:09

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Acea iritatie poate fi cauzata si de "mica infectie" care ti-a iesit la lama. Mergi la medic pentru tratament. Si nu te mai epila in zona aia pana nu te vede un medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2009-01-07 19:18:48

dragoste_cu_nabadai
Full member

aha.multumesc

Publicitate

loading...

#6 2009-01-07 19:42:36

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Am patit si eu asa ceva mai demult, era de la epilat. Am intrebat un medic ce este de facut si mi-a zis sa ma dau cu crema de galbenele si sa nu ma epilez in acea zona o perioada.

#7 2009-01-08 11:42:39

dragoste_cu_nabadai
Full member

aha.eu de obicei ma iau cu crema dar ultima oara m-am laut cu lama....poate de asta....dar nu-mi mai trece:(((  acum vad ca se usuca bubitele alea...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.