|
Nu esti logat.
Hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?-2Pagini: 1 2
#20 2009-01-14 16:08:43
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?nana dar antidepresive de ce iei ? hai te rog incerca sa faci un efort .. stiu ca e usor de dat sfaturi , si nu cred ca stiu exact prin ce treci , dar ma gandesc poate incerci sa te debarasezi de ele .....uite un inceput : papul bun Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-14 16:09:12) Offline #21 2009-01-14 20:14:10
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?Maya nikola , esti sigura ca ai inteles bine ce ti-a zis doctorul dermatovenerolog? Si a vazut formatiunile? Offline #22 2009-01-14 21:28:06
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?Nana.lili, antidepresivele ti le-a prescris un psihiatru? Eu zic sa te concentrezi pe zona asta, psihiatru/psiholog, daca nu ai gasit inca un medic bun- sa mai cauti, etc, pt ca eu cred ca problemele tale de aici se trag. Si avand in vedere prin ceea ce ai trecut tu , nu-i de mirare - de piatra sa fi fost , si tot ar fi lasat urme... Exista multe feluri de psihologi, mai cauta...de ex. poate un psihanalist te-ar ajuta, sau unul specializat intr-un anumit fel de terapie...am vazut ca este la moda analiza tranzactionala...si din ce vad eu cred ca ti s-ar aplica ( cauta pe google si vei vedea ca este foarte interesant...) Daca esti o persoana cu credinta, mergi la un preot sau la o manastire...Oricum eu cred ca problema ta este sa-ti gasesti linistea sufleteasca, si cand vei reusi acest lucru, se vor rezolva toate...Tu ai trecut prin niste situatii prin care putini oameni trec. Offline #23 2009-01-15 00:46:53
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?rose,iti multumesc pentru mesaj.posibil sa nu fi inteles eu bine de la doctorita.eu i-am spus de excrescente si ea mi-a spus ca au aparut in sarcina datorita sistemului imunitar slabit.posibil sa fi inteles eu gresit facand paralela cu hpv-ul despre care intrebasem?...este chiar cum mi-ai scris acolo dar ma intreb daca le poate lua bebele sau nu.despre nastere m-am decis:voi incerca sa nasc normal daca este posibil daca nu...cezariana.am mai citit si eu pe net despre nastere in conditiile prezentei hpv si parerile sunt impartite:unii zic ca o cezariana este riscanta altii ca este recomandata.sper sa se poata face analizele lui bebe dupa nastere sa vedem daca a contactat sau nu virusul.asta ca sa putem sa mergem la control(din cate am citit papilomatoza apare pana la 5 ani).riscuri sunt in ambele cazuri de nastere.ce-mi doresc sa fiu unul din cazurile fericite si sa fie bine pentru bebe.mai am putin..poate o saptamana,maxim doua si-mi voi vedea bebelusul...abia astept...sper sa fi luat o decizie buna... Offline #24 2009-01-15 22:34:39
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?Excrescentele de pe san nu sunt contagioase, si cred ca nu tb sa-ti face probleme. Celelalte,insa - cum ti-am zis... Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-26 16:05:53
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?Buna fetelor!Si eu sunt purtatoare de condiloame si sunt si insarcinata in 6 luni.Le-am tratat la ginec. cu acid tricloracetic dar nu au trecut;le-am electrocauterizat la dermato. acum o sapt. si vad ca reapar din nou.sunt din ce in ce mai multe si sunt in pragul unei depresii!Am facut analize de secretii si testul Pap. si au iesit bune(acum 4 luni).Sunt disperata sa nu fac cancer cervical, am dureri in partea de jos a abdom.si in zona pelviana.Dr. ginec. mi se pare ca trateaza c-am superficial ac. problema,CE SA FAC? Offline #26 2009-01-26 17:52:33
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?eu zic sa mergi sa mai consulti un medic, avand in vedere ca esti si insarcinata... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #27 2009-01-26 18:44:54
Re: hpv.condiloame si pe alye zone ale pielii nu doar in cele genitale?sigur ..mergi la alt medic ...nu-ti pune sarcina in pericol .. ..be the best ...fuck the rest )) Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|