|
Nu esti logat.
Mai simt ceva pentru el?:(#1 2009-01-07 00:05:15
Mai simt ceva pentru el?:(Azi am ieshit dla scoala pla vreo 6....Nuh aveam chef de ore dar am rezistat:XM-am plimbat putzin cu C prin orash si am dat de A...:(La inceput am incercat sa-l ignor....dar l-am vazut cu una.....se pare k e combinat cu ea...erau prea apropiati...si atunci am inceput sa ma simt aiurea.Adica....dc sa ma simt eu naspa daca eu nu am mai vrut sa continuam rel?A fost un an si ceva in care s-au intamplat si bune..dar si rele..M-a jignit de prea multe ori si am vrut sa vada ca nu o sa fiu proasta lui la infinit:(Am crezut ca dupa o perioada ne vom impaca dar eu am inceput sa tin la C si nu vreau sa mai ma despart de el.Am vazut ca el...chiar ma merita...Dar...ce`i cu mine?mereu cand il vad pe A...mi se face un gol in stomac....(chiar daca eu zic mereu:numai imi pasa de el;m-am saturat)si mai ales azi....numai puteam de draci...Numai e cale de intoarcere dar vreau sa-l uit de tot.Invatam in acelasi liceu si ne vedem in fiecare zi..:(Cu prietenele mele inka nu am vb despre asta.Nu le pot spune ca inka A ..mai e in mintea mea....cat de putzin..dar...mai e...Ce sa fac? Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #2 2009-01-07 00:06:38
Re: Mai simt ceva pentru el?:(e vb de gelozie.. ca l`ai vazut cu alta.. Offline #3 2009-01-07 00:10:27
Re: Mai simt ceva pentru el?:(da:) Offline #4 2009-01-07 00:14:31
Re: Mai simt ceva pentru el?:(Poate ca asa e.Trebuie sa scap neaparat de gelozia asta absurda:( Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline #5 2009-01-07 09:29:39
Re: Mai simt ceva pentru el?:(gandeste-te la cel de langa tine, pentru ca zici ca el te merita, iar cand iti aduci aminte de exu' gandeste-te numai la raul pe care ti l-a facut Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-07 10:16:09
Re: Mai simt ceva pentru el?:(chiar tu ai zis ca nu mai e cale de intoarcere, ca nu va mai puteti impaca... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #7 2009-01-07 22:12:43
Re: Mai simt ceva pentru el?:(Multumesc enorm pt sfaturi:XAcu am intrat pe site k am fst plekta cu C la Sinaia:XShi q ai lui:X:XChiar am inceput sa numai imi pese de trecut si sa-mi vad de prezent&viitor:Xmultumesc mult inca odata:Xm-atzi ajutat mai mult decat credeam:X Just gonna stand there and watch me burn..? Well that's alright because I like the way it hurts..! Just gonna stand there and hear me cry? Well that's alright because I love the way you lie....... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|