|
Nu esti logat.
Love....or not-2#20 2009-01-07 12:22:02
Re: Love....or notCumplit Imi pare rau. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #21 2009-01-07 12:22:57
Re: Love....or notnuj dc nu ma mir ...la cati nenorociti sunt pe lumea asta .....ffm de barbati ....dar si u ai fost oarba si n-ai vazut ce trebuia sa vezi ....adik tb sa -ti dea de gandit .....dar lasa asta a trecut ...cu asa un om n-ai ce face ...si dak isi lasa nevasta si divorteaza mai devreme sau mai tarziu tot la ea se va duce ...pt k ii unesc prea multe ....si faptul k a facut ink un copil cand era deja cu tine ....nu te iubeste deloc .... ai grija de tine si capul sus ....ce e al tau e pus deoparte ..be the best ...fuck the rest )) Offline #22 2009-01-07 13:32:00
Re: Love....or notpacat ca nu pot sa folosesc cuvinte vulgare ca i-as spune cateva de ,,doamane ajuta'',si in timpul in care ai stat cu el,nu ti s-a parut nimic ciudat adik nevasta'sa nu'l suna knd era cu tine?in tel nu i-ai gasit msg,etc? Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #23 2009-01-07 13:53:57
Re: Love....or notdoamne eu ma gandesc cat de bine a putut ascunde tot.. atunci cand i s-a nascut al doilea copil, trebuie sa fi fost un moment mai special si nici atunci nu s.a dat de gol?? doamne ce oameni... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #24 2009-01-07 13:54:28
Re: Love....or notdoamne,ce oameni,ma gandesc cum a putut trada increderea ta si a nevestei lui,de ce nu.gandeste pozitiv:nu u ai de suferit asa de mult(no offence),din relatia voastra nu a mai ramas nimic care sa te lege de el,eventual niste amintiri care dse sterg in timp.cum ar fi fost akm sa ai si un copil cu el? Offline Publicitateloading...
#25 2009-01-07 13:59:36
Re: Love....or notDoamne......si zici sa mai ai incredere in vreun barbat:(( Offline #26 2009-01-07 14:03:15
Re: Love....or notio mai am inca o nelamurire .... tatuajul ... nevasta-sa cand a vazut tatuajul cu poza ta si dup-aia si numele tau , nu si-a dat si ea seama k e ceva neinregula. Hai la nume mai zic k a fraierit-o ca s-a tatuat cu numele copilului ... da tatuajul cu poza ta ??? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #27 2009-01-07 14:04:06
Re: Love....or notNoh! Sa imi zic si eu parerea si sa astept sa mi-o si iau in freza de la voi Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #28 2009-01-07 14:22:50
Re: Love....or not
They can because they think they can. Offline #29 2009-01-07 14:27:37
Re: Love....or notimportant e ca de acum lucrurile s-au indreptat... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #30 2009-01-07 14:57:57
Re: Love....or notDa-l naibii de nenorocit Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|