homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Love....or not-2

#20 2009-01-07 12:22:02

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Love....or not

Cumplit sad Imi pare rau.
Nu pot decat sa iti spun ca o sa ma gandesc la tine, sincer, pentru ca imi inchipui cat de mult suferi. Capul sus, va fi bine, trebuie sa fie bine ! Sa iti impui ca nici macar nu exista alta cale; sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci peste asta. Numai bine ! puss

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#21 2009-01-07 12:22:57

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

nuj dc nu ma mir ...la cati nenorociti sunt pe lumea asta .....ffm de barbati ....dar si u ai fost oarba si n-ai vazut ce trebuia sa vezi ....adik tb sa -ti dea de gandit .....dar lasa asta a trecut ...cu asa un om n-ai ce face ...si dak isi lasa nevasta si divorteaza mai devreme sau mai tarziu tot la ea se va duce ...pt k ii unesc prea multe ....si faptul k a facut ink un copil cand era deja cu tine  yikes ....nu te iubeste deloc .... puss ai grija de tine si capul sus ....ce e al tau e pus deoparte  puss

..be the best ...fuck the rest smile))

#22 2009-01-07 13:32:00

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

pacat ca nu pot sa folosesc cuvinte vulgare ca i-as spune cateva de ,,doamane ajuta'',si in timpul in care ai stat cu el,nu ti s-a parut nimic ciudat adik nevasta'sa nu'l suna knd era cu tine?in tel nu i-ai gasit msg,etc?

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#23 2009-01-07 13:53:57

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

doamne eu ma gandesc cat de bine a putut ascunde tot.. atunci cand i s-a nascut al doilea copil, trebuie sa fi fost un moment mai special si nici atunci nu s.a dat de gol?? doamne ce oameni...
vixen gandeste-te ca nu e pt tine, nici in ruptul capului sa nu te mai intorci la el chiar daca l-a lasat nevasta si acum e singur!! te-a mintit in mod jalnic!! capul sus, esti tanara si vei trece peste tot!!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#24 2009-01-07 13:54:28

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

doamne,ce oameni,ma gandesc cum a putut trada increderea ta si a nevestei lui,de ce nu.gandeste pozitiv:nu u ai de suferit asa de mult(no offence),din relatia voastra nu a mai ramas nimic care sa te lege de el,eventual niste amintiri care dse sterg in timp.cum ar fi fost akm sa ai si un copil cu el?
pe cand nevasta'sa va duce tot greul de'akm inainte ramanand cu unul care a inselat'o (si a mintito atata timp),deoarece au copii impreuna.
trebuie sa treci peste asta cumva si sa'ti refaci viata,gandindu'te ca se putea si mai rau,in cazul in care nu descopereai minciuna asta,cine stie cat ar fi durat?bafta kram intotdeauna exista si o parte buna intr'o astfel de probl

Publicitate

loading...

#25 2009-01-07 13:59:36

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

Doamne......si zici sa mai ai incredere in vreun barbat:((

#26 2009-01-07 14:03:15

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

io mai am inca o nelamurire .... tatuajul ... nevasta-sa cand a vazut tatuajul cu poza ta si dup-aia si numele tau , nu si-a dat si ea seama k e ceva neinregula. Hai la nume mai zic k a fraierit-o ca s-a tatuat cu numele copilului ...  da tatuajul cu poza ta  ???
Nu inteleg

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#27 2009-01-07 14:04:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Noh! Sa imi zic si eu parerea si sa astept sa mi-o si iau in freza de la voi lol
Nu e doar vina lui pentru aceasta minciuna! E si vina ta, pentru ca l-ai crezut. E imposibil ca el sa fi reusit sa se ascunda atat de bine timp de doi ani!!!!.
Si stii de ce? Pentru ca eu as fi fost suspicioasa: de ce nu ma suna tot timpul, de ce nu imi raspunde tot timpul la telefon, de ce nu ma duce si pe mine la el acasa-nu neaparat sa ii cunosc pe ai lui, dar dupa atata timp tu sa nici nu stii unde sta?, el nu a plecat in timpul asta nicaieri cu sotia?
Eu nu il acuz numa' pe el...a mintit, dar cred ca si tie ti-a placut sa fii mintita smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#28 2009-01-07 14:22:50

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

neutral
ce nemernic!!!!!

They can because they think they can.

#29 2009-01-07 14:27:37

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

important e ca de acum lucrurile s-au indreptat...
intr-un fel sau altul smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#30 2009-01-07 14:57:57

zlata
Full member
Inregistrat: 2007-02-25

Da-l naibii de nenorocit

Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.