|
Nu esti logat.
Mai pot face testul Papa Nicolau?#1 2009-01-07 10:06:28
Mai pot face testul Papa Nicolau?De cateva zile ma simt rau, am racit si mi s-a acutizat sinuzita cronica drept pentru care am facut si oarece puroi in nas. Am luat paracetamol sinus si tantum verde si sper sa ma insanatosesc fara medicamente. Luni, peste 5 zile ar trebui sa fac testul Papa Nicolau si secretia. Oare influenteaza cu ceva testele astea faptul ca am puroi si ca sunt racita? Sau pastilele pe care le-am luat si probabil le voi mai lua macar o zi sau doua? Acum 2 zile am mai luat si Postinor fiindca am avut niste dubii... In caz ca pot avea toate astea vreo influenta, prefer sa aman, mai ales ca stiu ca pentru PAP e bine sa te duci intre zilele 8-18 ale ciclului menstrual si ma gandesc sa nu imi fi afectat ovulatia Postinorul. Offline #2 2009-01-07 10:36:08
Re: Mai pot face testul Papa Nicolau?Multumesc mult de tot. Inseamna ca acum trebuie sa astept menstruatia si dupa aceea sa ma programez. Banuiesc ca nu ma mai pot baza pe metoda calendarului si sa am contact sexual dupa ziua 20. Eu am un ciclu menstrual de cam 30 de zile. Nu am avut nicio sangerare pana acum de la Postinor dar nu au trecut decat vreo 3 zile. Nu pot face analiza nici daca pana luni sau marti sunt ok si nu sangerez? Sau e bine sa nu o fac indiferent de situatie? PAP e influentat doar de postinor de anticonceptionalele normale nu... Nu? Ultima oara a fost editat de raluca2005 (2009-01-07 10:38:17) Offline #3 2009-01-07 15:27:39
Re: Mai pot face testul Papa Nicolau?nu te mai poti baza pe metoda calendarului dupa postinor Offline #4 2009-01-08 12:01:02
Re: Mai pot face testul Papa Nicolau?Am amanat oricum pentru luna februarie. Deocamdata nu ma mai bazez pe calendar, poate doar spre ultimele zile ale ciclului menstrual, ultimele 2-3 ma gandesc ca as putea sa incep sa contemplu problema daca depistez ca am ceva simptome cum ca mi-ar veni. Aveam de gand dn prima zi de ciclu sa reincep sa iau anticonceptionale insa in prima luna mai aveam mici pete (spotting), de fapt le-am avut cam in toata perioada de Yasmine si mi-e ca iar as influenta rezultatul la Papa Nicolau, asa ca le aman si pe astea pentru inca o luna. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|