|
Nu esti logat.
Despre pauza de 7 zile-2#20 2009-03-18 22:46:24
Re: Despre pauza de 7 zileam si eu o intrebare. Again. ceaiul verde scade efectul anticonceptionalelor? Obisnuiam sa beau in fiecare dimineata sau dupa-masa cate o cana . Mergeam la toaleta cam de 3-4 ori pe zi. E posibil sa fi scazut efectul de contraceptie? Asta s-a intamplat acum o luna. Acum sunt in a patra luna de desorelle si la a 12-a pastila mi-a venit menstruatia, sau e doar sangerare. Nu stiu, nu-mi dau seama. E mai inchis la culoare si nu la fel de mult ca si la menstruatie, dar a inceput de 3 zile si nu se mai opreste. Si am si dureri de burta si spate. Nu mi s-a mai intamplat pana acum, decat in prima luna. Dar atunci, dupa menstruatie au urmat sangerarile timp de 3 saptamani. Din cate stiu, era normal, era spotting. Dar apoi a fost ok. Menstruatia venea normal in zilele de pauza. Pana acum. Dati-mi va rog niste sfaturi. Despre ce sa fie vorba? " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #21 2009-03-18 23:27:47
Re: Despre pauza de 7 zilepai spotting ce sa fie... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #22 2009-03-19 18:59:55
Re: Despre pauza de 7 zilede obicei beam ceaiul dimineata si mergeam la toaleta in timpul zilei. Doar la ora 22 luam pastilele, apoi nu mai mergeam la toaleta. Sau poate as o data... Deci... ma gandesc ca nu am de ce sa-mi fac probleme ca nu si-au mai facut efectul contraceptiv pastilele, nu? " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #23 2009-03-19 22:34:33
Re: Despre pauza de 7 ziledanette, daca ai mai mult de 4 scaune moi, isi pierde pastila efectul... si de aia s`ar putea sa ai spotting. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #24 2009-03-19 22:59:14
Re: Despre pauza de 7 zilem-ai speriat. Asta inseamna ca ar trebui sa-mi fac un test de sarcina? Acum o luna jumate am baut ceaiul ala. Se poate sa fi facut in cateva zile si de vreo 5 ori, dar mai mult nu. N-am tinut cont ca nici nu ma gandeam sa afecteze efectul pastilelor... " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-19 23:02:16
Re: Despre pauza de 7 zilede acu o luna jumate nu ai mai baut? ti`a venit menstra normal de cand n`ai mai baut ceaiul? Ultima oara a fost editat de Danae (2009-03-19 23:02:51) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #26 2009-03-19 23:40:00
Re: Despre pauza de 7 zileda. deci de o luna jumate nu am mai baut. De atunci mi-a venit menstruatia o data. Normal. In a 4-a zi de pauza. Si acum, in cursul foliei a patra de anticonceptionale, mi-a venit acest spotting la a 12-a pastila. " Daca te opresti ori de cate ori un caine latra, drumul tau nu se va termina niciodata! " Offline #27 2009-03-20 06:49:53
Re: Despre pauza de 7 zileA mai patit cineva ca mine ?? Fetelor sunt in ziua a5a de pauza si inca nu i-a venit menstruatia si nu stiu ce sa fac Am luat o folie intreaga nu am avut nici contacte sexuale in perioada asta singura gresala a fost ca nu le-am inceput in prima zi de menstruatie:(( sunt speriata In caz ca nu imi vine ce fac? mai contiui cu pastile? vroiam sa unesc doua folii dupa pauza dar daca mie inca nu mi-a venit ce sa fac life is like a game you must be the best Offline #28 2009-03-20 06:50:59
Re: Despre pauza de 7 zileSa mai astepti, ca mai e timp. Daca tot nu vine, incepi o noua folie si mergi la medic. #29 2009-03-20 06:52:26
Re: Despre pauza de 7 ziledar ce se putea intampla? ca nici macar nu am avut contacte sexuale:(( si la urmatoarea folie o sa mai fiu protejata ? life is like a game you must be the best Offline #30 2009-03-20 07:09:08
Re: Despre pauza de 7 zilePai nu s-a intamplat nimic, trebuie sa vina in pauza de 7 zile si la tine e abia a cincea, mai e timp sa vina #31 2009-03-20 07:15:57
Re: Despre pauza de 7 zileda gata sa rezolvat am avut o durere puternica de burta si apoi am mers la baie si am vazut ca dadea semne sa vina multumesc pentru sprijin mereu gasesc cele mai bune sfaturi aici pe site life is like a game you must be the best Offline #32 2009-03-20 07:16:34
Re: Despre pauza de 7 zileAi vazut csa n-aveai de ce sa-ti faci griji? Ma bucur ca te-ai linistit si ca te-am putut ajuta. #33 2009-03-20 07:20:02
Re: Despre pauza de 7 zileda imi era putin frica pentru ca stiam ca le-am inceput aiurea life is like a game you must be the best Offline #34 2009-03-20 11:12:18
Re: Despre pauza de 7 zilebuna,sincer am o nelamurire pt ca nu stiu exact cu aceste anticonceptionale .de fapt nu stiu daca am facut o greseala sau nu.timp de 6 luni am luat antic,fiind prima oara am luat din prima zii de menstr timp de 5 zile,dupa care mama mea mi-a zis ca nu este bn ca sa le i-au in timpul menst si sa fac pauza de cele 7 zile dupa care a 8 zii sa i-au pastila deoarece nu este bn in timpul ciclului dar eu am tinut cam 4 lunii perioada aceasta cu 5 zile si are ceva daca le i-ei si in timpul mentruatiei?sau daca am schimbat zilele din 5 am facut 7?eu acum fac o pauza ma feresc cu sotul meu dar nu stiu pe parcurs daca ar putea sa ma afecteze cu ceva?ast rasp multumesc Offline #35 2009-03-20 11:15:12
Re: Despre pauza de 7 ziledupa fiecare folie faci pauza 7 zile si incepi folia urmatoare in a8a zi, asa se iau corect Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|