homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pasiuni secrete sau nu-7

#115 2009-03-04 10:19:08

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

Re: Pasiuni secrete sau nu

hairstylist....asa mult mi'as dori...stiu sa tund foarte frumos,toate prietenele vin la mine sa le aranjez,plus k mai am cateva care ma lasa sa le pun si te miri ce culori in cap smile ....dar akm am alte ocupatii,facultatea,jobul,care n'au nicio legatura cu hairstylingul deci nu se pune problema unor cursuri sad si nici timp liber nu mai am

#116 2009-03-04 22:21:18

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

cristiana t a scris:

mie imi place sa fau sfaturi, sa tin predici, sa ma bag in sufletul omului, sa-i aflu toate problemele diablo  rodnar deci vrea sa devin psiholog big_smile e visul meu de prin clasa a 6-a deci de 5 ani deja si nici ca ma gandesc la alta meserie. cred ca asta e cel mai potrivit pt mine...abia astept facultatea lol

Rolul psihologului e sa-l faca pe om sa realizeze el singur ce trebuie sa faca, nu sa-i spuna ce sa faca, ca la asta am fi buni toti. Tocmai fiecare trebuie sa afle singur ce e mai bine pentru el, pentru ca nici cel mai bun psiholog de pe lumea asta nu ar sti sa-i zica asta la un om, doar persoana in speta stie, psihologul trebuie sa-i arate optiunile. AAA si psihologul nu tine nici morala nici predici. Sau nu ar trebui!

#117 2009-03-04 22:45:18

Ewelina
Full member

cristiana t a scris:

Ewelina a scris:

cristiana t a scris:

mie imi place sa fau sfaturi, sa tin predici, sa ma bag in sufletul omului, sa-i aflu toate problemele diablo  rodnar deci vrea sa devin psiholog big_smile e visul meu de prin clasa a 6-a deci de 5 ani deja si nici ca ma gandesc la alta meserie. cred ca asta e cel mai potrivit pt mine...abia astept facultatea lol

Rolul psihologului e sa-l faca pe om sa realizeze el singur ce trebuie sa faca, nu sa-i spuna ce sa faca, ca la asta am fi buni toti. Tocmai fiecare trebuie sa afle singur ce e mai bine pentru el, pentru ca nici cel mai bun psiholog de pe lumea asta nu ar sti sa-i zica asta la un om, doar persoana in speta stie, psihologul trebuie sa-i arate optiunile. AAA si psihologul nu tine nici morala nici predici. Sau nu ar trebui!

pai de obicei oamenii care realizeaza singuri ce trebuie sa faca nu apeleaza la psihologi. si cand am spus de predici, tot de un fel de sfaturi era vorba..pai daca vine unu la mine si-mi zice "vreau sa ma omor" eu ce sa-i spun? "fa ce e mai bine pt tine?", "omoara-te si imi spui dupa aia daca ti-a fost bine" chicot  trebuie sa-i dau cat mai multe sfaturi bune care sa-l ajute sa priveasca viata si problemele cu alti ochi.

Logic ca nu ii zici asta, tocmai de asta am zis trebuie sa-l faci sa vada optiunile, sa ii sugerezi nu sa-i spui, e cu totul altceva:). Daca vine unu si iti spune ca vrea sa se sinucida practic in functie de cat de grava e problema din cate stiam eu il pasezi la un psihiatru. Ma rog, Skumpi unde esti ajuta-ne aici sa ne lamurim, ca nu ajungem la un acord lol

#118 2009-03-04 22:56:45

Ewelina
Full member

cristiana t a scris:

Ewelina a scris:

cristiana t a scris:

pai de obicei oamenii care realizeaza singuri ce trebuie sa faca nu apeleaza la psihologi. si cand am spus de predici, tot de un fel de sfaturi era vorba..pai daca vine unu la mine si-mi zice "vreau sa ma omor" eu ce sa-i spun? "fa ce e mai bine pt tine?", "omoara-te si imi spui dupa aia daca ti-a fost bine" chicot  trebuie sa-i dau cat mai multe sfaturi bune care sa-l ajute sa priveasca viata si problemele cu alti ochi.

Logic ca nu ii zici asta, tocmai de asta am zis trebuie sa-l faci sa vada optiunile, sa ii sugerezi nu sa-i spui, e cu totul altceva:). Daca vine unu si iti spune ca vrea sa se sinucida practic in functie de cat de grava e problema din cate stiam eu il pasezi la un psihiatru. Ma rog, Skumpi unde esti ajuta-ne aici sa ne lamurim, ca nu ajungem la un acord lol

si eu ma gandeam la skumpi lol mie mi se pare ca e cam tot una sa ii sugerez cu sa ii spun...da, asa e ca daca vine unu cu astfel de problema psihiatru scrie pe el, dar asa mi-a venit acel exemplu pe moment chicot oricum, am niste exemple de psihologi: rude, fosta diriginta, actualul consilier al scolii si deci stiu cu ce se mananca meseria asta smile nu trebuie sa ajung la un acord, ca la urma urmei fiecare isi spune opinia smile

Da, dar eu ma refeream ca ii spui/sugerezi optiunile nu ad-literam ce sa faca. Pana la urma e hotararea lui.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.