homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-121

#2281 2009-01-12 12:32:22

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53

Vladu' a scris:

ella_nicegirl a scris:

Vladu' a scris:

nu, nu trebuie sa fie asa. poti sa-l sustii si sa-l ajuti sa dobandeasca o anumita situatie, eventual sa te faci si tu ca te zbati sa faci un ban, macar de impresie artistica. reiese din ce-ai zis tu ca te desparti de el daca nu-ti ia apartament in vara, in mare.

de fapt ...suntem despartiti,iar chestia cu cumparatul el a zis-o nu eu...de zbatut,m-am zbatut destul pe acolo,facand un ban si el stie asta,situatie are destula..numai timpul va arata ce va fi,pana si eu nu mai stiu ce va fi...

in cazul asta, m-am luat de-aiurea de tine fara sa stiu premisele. insa m-am saturat de fetele care profita ,in general, de dragostea, bunatatea altora.

m-ai facut sa rad!!! normal ca daca nu stii despre ce e vorba....apropo...cati ani ai?dar fara misto...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#2282 2009-01-12 12:32:33

Vladu'
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

wra_blu a scris:

Vladu' a scris:

wra, te-ai gandit ca poate ne-am plictisit sa fim niste caini ai societatii, niste animalute dresate de mici? voi chiar nu vedeti ca in general duceti o viata plictisitoare, dupa setari standard, pentru ca asa credeti voi ca e bine? va duceti in bamboo pana la 23 de ani, pe urma va gasiti dragostea eterna, va casatoriti, turnati niste copii, barbatii va inseala, si pe la vreo 45 de ani incep sa va bata.

vlad sincer nu m-am dus in viata mea in bamboo pt k nu-mi permit, dragostea eterna nush dak am gasit-o, probabil nici nu exista, barbatul dak m-ar insela ar fi fix treaba lui, probabil am gresit si eu cu ceva....sincer nici mie nu-mi plac fetele acelea ciocanitoare care stau cu gura pe barbat toata ziua dar mai meritati din cand in cand wink

cand am zis bamboo m-am referit la un club oarecare, poate fitos un pic. iar cu dragostea eterna nu a fost decat o exagerare. in general fetele sunt cele ce-si gasesc perechea perfecta, nu am auzit vreodata vreun baiat laudandu-se cu iubita minunata pe care a gasit-o si cu care o sa traiasca pana la adanci batraneti.

Ultima oara a fost editat de Vladu' (2009-01-12 12:35:22)

#2283 2009-01-12 12:33:33

Vladu'
Full member

ella_nicegirl a scris:

Vladu' a scris:

ella_nicegirl a scris:

de fapt ...suntem despartiti,iar chestia cu cumparatul el a zis-o nu eu...de zbatut,m-am zbatut destul pe acolo,facand un ban si el stie asta,situatie are destula..numai timpul va arata ce va fi,pana si eu nu mai stiu ce va fi...

in cazul asta, m-am luat de-aiurea de tine fara sa stiu premisele. insa m-am saturat de fetele care profita ,in general, de dragostea, bunatatea altora.

m-ai facut sa rad!!! normal ca daca nu stii despre ce e vorba....apropo...cati ani ai?dar fara misto...

ce relevanta are asta? sa ma poti incadra intr-o categorie prestabilita?

#2284 2009-01-12 12:35:07

wild_wind
Platinum member

nu intelege gresit...eram pur si simplu curioasa....

#2285 2009-01-12 12:36:24

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

vladu' tin sa te contrazic... eu nu am zis de ex niciodata ca mi-am gasit jumatatea perfecta... nici nu exista.
dar este un om extraordinar... si imi doresc ca rel noastra sa ramana asa fix cum zice preotul:''pana cand moartea ne va desparti''
suntem foarte compatibili in foarte multe chestii. dar nu am zis niciodata ca nu e loc de mai bine(in ceea ce-l priveste pe el)
suntem fericiti impreuna, ne respectam si ne iubim reciproc.si asta cred ca e ce conteaza mai mult.... restul se pot corecta

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Publicitate

loading...

#2286 2009-01-12 12:36:28

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

pitzipoank a scris:

vreau primavara  diablo

si eu! roll

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2287 2009-01-12 12:36:38

Vladu'
Full member

si daca ti-as zice de exemplu ca am 18, mi-ai spune ceva de genul: esti prea mic, nu ai cum sa intelegi treburile oamenilor mari. ?

#2288 2009-01-12 12:37:45

pitzipoank
Insomniac member

majestik a scris:

pitzipoank a scris:

vreau primavara  diablo

si eu! roll

majoreta

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#2289 2009-01-12 12:38:17

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

eu ies fetele puss
aveti grija de voi!

They can because they think they can.

#2290 2009-01-12 12:39:00

Vladu'
Full member

pitzipoank a scris:

vladu' tin sa te contrazic... eu nu am zis de ex niciodata ca mi-am gasit jumatatea perfecta... nici nu exista.
dar este un om extraordinar... si imi doresc ca rel noastra sa ramana asa fix cum zice preotul:''pana cand moartea ne va desparti''
suntem foarte compatibili in foarte multe chestii. dar nu am zis niciodata ca nu e loc de mai bine(in ceea ce-l priveste pe el)
suntem fericiti impreuna, ne respectam si ne iubim reciproc.si asta cred ca e ce conteaza mai mult.... restul se pot corecta

mai, ce zic eu e ca impresia generala e ca fetele sunt cu casatoria, relatia si dragostea pe cand baietii sunt mai mult interesati de si anume .. gaura neagra. bineinteles ca poti sa vii cu n exemple ca sa infirmi ce-am zis, dar impresia generala ramane aceeasi.

#2291 2009-01-12 12:39:16

pitzipoank
Insomniac member

bye one! u2!

#2292 2009-01-12 12:39:24

wild_wind
Platinum member

Vladu' a scris:

si daca ti-as zice de exemplu ca am 18, mi-ai spune ceva de genul: esti prea mic, nu ai cum sa intelegi treburile oamenilor mari. ?

nuuu,o sa-ti zic,,multi inainte,,...si ca esti un pic cam ,,infipt,,..nu inteleg de ce...aici fiecare isi spune parerea si nu ne ,,certam,,....
apropo,eu am 36

pa one

Ultima oara a fost editat de ella_nicegirl (2009-01-12 12:39:57)

#2293 2009-01-12 12:40:43

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

ella mai vb puss
acum tre sa plec la facultate
bye pitzi puss

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-01-12 12:41:09)

They can because they think they can.

#2294 2009-01-12 12:42:12

Vladu'
Full member

la randu-ti multi inainte, infipt nu sunt, cum ai vrea tu sa insinuezi. sunt un pic calit si trecut prin niste experiente, de cele mai multe ori in mod indirect.

#2295 2009-01-12 12:42:18

pitzipoank
Insomniac member

Vladu' a scris:

pitzipoank a scris:

mai, ce zic eu e ca impresia generala e ca fetele sunt cu casatoria, relatia si dragostea pe cand baietii sunt mai mult interesati de si anume .. gaura neagra. bineinteles ca poti sa vii cu n exemple ca sa infirmi ce-am zis, dar impresia generala ramane aceeasi.

ahhhhhhhhh si am uitat
nici eu nu sunt perfecta si recunosc... si sincer nici nu imi doresc...
chestia k fetele sunt cu casatoria...pffff.......
clar ele se gandesc mai repede decat baietii .. ele vor sa-si intemeieze o fam... sunt mai coapte ... mai mature

#2296 2009-01-12 12:42:33

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

pa one, bafta la faculta wink

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2297 2009-01-12 12:43:17

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

La mine e invers, al meu vrea sa ne casatorim cat mai repede cu putinta si eu aman. smile

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#2298 2009-01-12 12:44:27

Vladu'
Full member

si ce treaba are casatoria cu maturitatea? eu de exemplu consider ca un om nu ar trebui sa ia carnetul de condus inainte de varsta de 23-25, consider ca si anume condusul necesita o maturitate mult mai mare decat  o relatie, casatorie.

#2299 2009-01-12 12:46:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mie mi se pare de-a dreptul suspect ca un barbat sa vrea sa se casatoreasca...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.