|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-17#305 2009-01-08 21:00:56
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53mai fetelor da voi chiar serios faceati de astea la drept?? wow, dar vreau si eu.. sa va spun faza: anul asta invatzam pt materia dreptul economiei pt fac si mi-am dat seama ca imi placea suuuper mult si ca de ce naiba nu am dat eu la drept?? apropo, da' voi faceati fix drept drept? sau ceva mai specializat? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #306 2009-01-08 21:01:45
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53am asistat si eu la o chestie de genu cu matele si nu mi s-a parut cine stie ce .Depinde de fiecare.mie una mi se pare mult mai bleach la tv decat live ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #307 2009-01-08 21:07:58
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53eu fac medicina legala bleah....ne-a prezentat o fetita mica ii face autopsie...si ne-a aratat matele totul...e naspa...si plus ca miroase formolul ala de te omoara Offline #308 2009-01-08 21:13:50
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53mai da voi faceti drept penal sau ce? ca eu m-am uitat la mine la univ la fac de drept si se face numai drept roman 1, 2 si 3, drept administrativ, dreptul muncii si cate altele. plus ca sunt 2 curricula: drept administrativ si pt intreprinderi si dreptul serviciilor juridice si pt munca, ceva de genu'. nici vb de criminalistica sau medicina legala etc.. si m-am uitat si pe alte fac.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #309 2009-01-08 21:14:58
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53mary, e facultatea de drept drept, nu o specializare. la drept te pregateste sa iesi avocat, procuror, judecator, sau sa lucrezi chiar si in politie la anumite compartimente, criminolog, criminalist...mai multe . si din cauza asta se fac si materii d-astea. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#310 2009-01-08 21:15:07
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53dreptul penal se face din anul 2...anul 2 si anul 3 3 faci drept penal in anul 3 faci si procedura penala Offline #311 2009-01-08 21:18:34
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53ce tare! aici nu se face asa ceva... m-am uitat peste tot, nici urma de criminologie etc. doar in anul 3 se face un curs de drept in materie penala. oricum super, mi-ar fi placut la nebunie!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #312 2009-01-08 21:18:35
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53mary, am facut dreptul!!! si am facut si drept roman, si al muncii si adtiv si civil si penal si procedura penala si procedura civila si al familiei si al transporturilor si comercial, si comertului international si drept international public si international privat si logica, latina, criminologie , criminalistica, medicina legala, psihologie juridica, engleza, teoria generala a dreptului, istoria dreptului, drept diplomatic si consular, protectia juridica a drepturilor omului, drept comunitar institutional....si au mai fost materii Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-01-08 21:19:38) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #313 2009-01-08 21:19:37
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53merci lucia Offline #314 2009-01-08 21:19:55
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53da lucia am inteles acum. credeam ca voi faceati ceva specializat, acum inteleg ca e cam la fel... se face tot dreptul practic.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #315 2009-01-08 21:20:15
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53cu placere, lady I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #316 2009-01-08 21:29:29
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53va pup fetele. ma duc la iubi sa ne uitam la milk!! good night! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #317 2009-01-08 21:30:10
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53night, mary I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #318 2009-01-08 21:33:48
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53seara buna! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #319 2009-01-08 21:46:13
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53buna nicolle Offline #320 2009-01-08 21:47:11
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53noapte buna, anna! pofta buna la cornulete! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #321 2009-01-08 21:48:05
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53ne ne Offline #322 2009-01-08 21:48:20
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53abia astept sa inceapa in gura presei Offline #323 2009-01-08 21:49:35
Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53normal ca au iesit bune "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|