homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53-59

#1103 2009-01-09 23:43:06

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 53

hai sa schimbam subiectul.....va implor !

anka9mai, la ora asta faci tu popcorn ????? cu unt???? sa ne faci noua pofta? bad bad girl !

#1104 2009-01-09 23:43:53

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

anka9mai a scris:

claudia78 a scris:

deci anka...nu sunt singura?
sunt cretini ,pe cuvant ! sa iti spuna asa ceva...........

vaii daca ai sti ce ma streaza pe mine vecinii....ca am copil frumos si sa mai fac o fetita ca sigur iese la fel...uite ex :in seara asta am facut clatite, si am chemat o vecina sa ii dau si Alex al meu voia sa plece cu ea...si cica sa`l i`a la ea in seara asta si eu sa lucrez la o fetita rotfl

rotfl de parca daca ai vrea n`ai putea sa lucrezi cu alex in casa tongue

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#1105 2009-01-09 23:43:55

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

si pe mine ma zguduie...si cand aud de moarte in general evit sa citesc...ca eu oricum sunt dili si cand citesc de-o boala imediat caut pe internet ca sa ma informez pt cultura mea...si pe urma de la kkt-ul asta de informatie ajung sa ma tem ca daca fac si eu bla bla...sunt dili lol oricum inainte eram muuult mai prapastioasa...acum incep sa ma educ

#1106 2009-01-09 23:43:58

claudia78
Insomniac member

pai anka tu poti lucra la o fetitza...dar pt ca asa simtiti voi...nu pt ca ar pati alex ceva....

#1107 2009-01-09 23:44:40

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Omul e egoist.. inca nu v-ati prins de aspectul acesta? Indiferent de cate povesti si bla-bla-uri siropoase auzim , adevarul e unul singur... omul vrea sa-i fie in primul rand LUI bine... pt ca ne nastem si murim singuri... Suntem singuri mereu.. in capul nostru, oricata lume ar fi langa tine si te-ar sustine... tot singur esti...
Poate par sarcastica, dar am si eu momentele mele..

Publicitate

loading...

#1108 2009-01-09 23:44:58

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

intr-un fel eu am inteles-o pe mamica aceea. am inteles ca umblau de ani buni cu copilul prin doctori si incercasera tot felul de tratamente...poata asta era modul in care ei puteau trece peste ceea ce urma sa se intample. eu nu pot sa judec in astfel de cazuri. Doamne fereste dar nu stiu ce as face eu intr-o asemenea situatie....pentru ca s-ar putea sa nu mai am nimic comun cu ceea ce ar parea rezonabil celor din jur!

este unul dintre motivele pentru care nu imi mai doresc copil....daca ar fi fost acum 11 ani era altceva...dar cu amandoi parintii bolnavi si decedati din cancer...si tineri...nu ma pot gandi ca nu sunt sanse sa o patesc si eu...si atunci ce s-ar intampla cu copilul...si peste vreo 4 luni fac 35 de ani...deci...
stiu ca e risc mai mare sa fac alte forme de cancer din cauza ca nu am nasteri insa....sa mi se intample si sa am si un copil ar fi mai tragic. din pacate cancerul a fost mult prea prezent in viata mea ca sa il pot ignora

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1109 2009-01-09 23:45:21

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Danae a scris:

anka9mai a scris:

claudia78 a scris:

deci anka...nu sunt singura?
sunt cretini ,pe cuvant ! sa iti spuna asa ceva...........

vaii daca ai sti ce ma streaza pe mine vecinii....ca am copil frumos si sa mai fac o fetita ca sigur iese la fel...uite ex :in seara asta am facut clatite, si am chemat o vecina sa ii dau si Alex al meu voia sa plece cu ea...si cica sa`l i`a la ea in seara asta si eu sa lucrez la o fetita rotfl

rotfl de parca daca ai vrea n`ai putea sa lucrezi cu alex in casa tongue

pai na ...vecinii astia mereu vor sa tie tot si inaintea noastra daca se poate rotfl rotfl rotfl  rotfl

pc  pc

#1110 2009-01-09 23:46:37

andrulina
Addicted member

alexia a scris:

Omul e egoist.. inca nu v-ati prins de aspectul acesta? Indiferent de cate povesti si bla-bla-uri siropoase auzim , adevarul e unul singur... omul vrea sa-i fie in primul rand LUI bine... pt ca ne nastem si murim singuri... Suntem singuri mereu.. in capul nostru, oricata lume ar fi langa tine si te-ar sustine... tot singur esti...
Poate par sarcastica, dar am si eu momentele mele..

asa e ai dreptate aici...mie si mami mi-a zis acum 1 an cand tot ma gandeam eu ca daca i se va intampla ei ceva...mi-a zis ca eu ma tem nu ca i se va intampla ei ceva si o sa-mi para rau de ea ci ca ma gandesc la mine ca ce voi face eu daca i se va intampla ei ceva....si intr-o anumita masura are dreptate....

#1111 2009-01-09 23:47:08

anka9mai
Hero member

claudia78 a scris:

pai anka tu poti lucra la o fetitza...dar pt ca asa simtiti voi...nu pt ca ar pati alex ceva....

asa zic si eu ....da am o vecina care mi`a spus vb asta sa fac un al 2lea copil ca sa nu  fereasca d-zeu de ceva rau si sa ramanem singuri....dar ma gandesc ca si eu sunt isngura la parinti, si multumesc lui d-zeu inca sunt bine si ii ajut pe ai mei cat pot....pana la urma totul se rezuma la voia lui D-zeu ...cel putin eu asa gandesc

pc  pc

#1112 2009-01-09 23:47:08

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

andrulina a scris:

si pe mine ma zguduie...si cand aud de moarte in general evit sa citesc...ca eu oricum sunt dili si cand citesc de-o boala imediat caut pe internet ca sa ma informez pt cultura mea...si pe urma de la kkt-ul asta de informatie ajung sa ma tem ca daca fac si eu bla bla...sunt dili lol oricum inainte eram muuult mai prapastioasa...acum incep sa ma educ

da si eu devin paranoica si mi se pare k am simptome si kkturi de genul
acum nu mai pot sa mananc nimic sad
e cel mai groaznic lucru0boala,apoi moartea
imi face fff rau sa citesc asa ceva

They can because they think they can.

#1113 2009-01-09 23:47:08

Khristall
Insomniac member

anka, afla tot blocul maine ca in seara asta ai lucrat la o fetita a? rotfl

#1114 2009-01-09 23:47:35

andrulina
Addicted member

dar despre ce mamica e vorba?
pfuai eu nu concep viata fara a avea un copil...degeaba traiesti

#1115 2009-01-09 23:48:22

anka9mai
Hero member

Danae a scris:

nuuu ca nu l`am dat pe Alex rotfl deci nu lucrez, cel putin nu in seara asta...nu de alta da sotul doarme big_smile
ai fost dulce Danae rotfl

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2009-01-09 23:48:47)

pc  pc

#1116 2009-01-09 23:48:30

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

treaba cu 2 copii...e mai degraba asa: e firesc si in legea firii ca parintii sa se "duca" inaintea copiilor. si e mai bine sa nu ramana singur, ok! poate are o familie dar totusi un frate/sora e altceva....pot exista si momente grele , viata iti ofera surprize si e bine cand ai pe cineva din sangele tau langa tine...cel putin asa vad eu treburile si provin dintr-o familie cu 3 copii si parintii decedati...ganditi-va cum ar fi fost daca eram doar unul...eu sau fratele meu sau sora mea...va spun ca nu era acelasi lucru!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1117 2009-01-09 23:48:54

claudia78
Insomniac member

deci la urma urmei si eu sunt egoista ...nu mai fac un copil...de teama sa nu-mi stric mie viata cu un copil bolnav....si pe al celor din jur....cu o povara....
nici eu nus tiu cum e mai bine
sunt egoista
si acum mi-e f bine asa,in formula asta !
da,lucia....niciodata nu se stie cum am reactiona intr-o situatie critica...Doamne fereste....ai mare dreptate aici ! dar nu cred ca e vb ca judecam...numai DUmnezeu judeca....

#1118 2009-01-09 23:49:04

Khristall
Insomniac member

OneOnly a scris:

andrulina a scris:

da si eu devin paranoica si mi se pare k am simptome si kkturi de genul
acum nu mai pot sa mananc nimic sad
e cel mai groaznic lucru0boala,apoi moartea
imi face fff rau sa citesc asa ceva

imi aduc aminte de mine, parca as fi eu...cand aveam ulcer...gata am cancer la stomac, in 1 luna mor, sa`mi caut sicriu... rotfl
doamne, am invatat sa ma autoeduc si eu...si am aj la concluzia: ca si indiferenta participa la vindecare, in unele cazuri mai minore.

#1119 2009-01-09 23:49:31

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Danae a scris:

tare regret eu ca nu am dat la medicina...nu stiu cat de tare am psihicul dar...puteam sa incerc.

eu inca mai am timp sa ma razgandesc lol

#1120 2009-01-09 23:50:22

anka9mai
Hero member

lucia05 a scris:

treaba cu 2 copii...e mai degraba asa: e firesc si in legea firii ca parintii sa se "duca" inaintea copiilor. si e mai bine sa nu ramana singur, ok! poate are o familie dar totusi un frate/sora e altceva....pot exista si momente grele , viata iti ofera surprize si e bine cand ai pe cineva din sangele tau langa tine...cel putin asa vad eu treburile si provin dintr-o familie cu 3 copii si parintii decedati...ganditi-va cum ar fi fost daca eram doar unul...eu sau fratele meu sau sora mea...va spun ca nu era acelasi lucru!

f corect ce zici Lucia .dar ce te faci daca nu esti in relatii bune cu fratii? apelezi sau mai bine zis te ajuta tot strainii...eu una nu am frati dar am cumnati sa de`a D-zeu sa fie sanatosi ca am destui big_smile

pc  pc

#1121 2009-01-09 23:50:29

Khristall
Insomniac member

anka9mai a scris:

Danae a scris:

nuuu ca nu l`am dat pe Alex rotfl deci nu lucrez, cel putin nu in seara asta...nu de alta da sotul doarme big_smile
ai fost dulce Danae rotfl

puss multumesc, m`ai glumesc si eu... big_smile
la mine in bloc daca azi s`a auzit un scartait de pat sau stiu eu ce, maine stiu toti rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.