|
Nu esti logat.
Metode de invatat-5#77 2009-08-27 18:39:14
Re: Metode de invatatsa inteleg ca esti la litere/eu nu as putea sa invat si sa citesc atata Offline #79 2009-08-27 18:43:27
Re: Metode de invatat
de mine zici annabel? sunt la limbi straine pt comert international. dar da, am de dat in fiecare an cate un nivel mai inalt de limba (engleza-franceza in cazul meu). acum ma lupt cu lb. franceza nivel C1 (avansat) dar e tare greu si profa ff exigenta. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #80 2009-08-27 18:53:45
Re: Metode de invatatmary, recomanda`mi si mie niste carti in engleza si franceza pls... in franceza mai simple un pic zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #81 2009-08-27 19:04:49
pill,cand vine vorba de limba straina,fa altfel ca sa-ti fie mai usor: ia un dictionar,ca are cuvinte si expresii de baza la inceput... scrie-le intr-un caiet. citeste-le cu voce tare de 5 ori pe fiecare. ia o foaie alba,si incearca sa scrii tot ce ai retinut,si ce inseamna. repeta asta pana cand le inveti bine-bine. dup-aia poti sa citesti pagini dintr-o carte sau sa te uiti la filme,si sa vezi cate cuvinte intelegi... daca de la o saptamana la alta se mareste numarul de cuvinte pe care le intelegi,esti pe calea cea buna. in ceea ce priveste gramatica: fa-ti scheme. lipeste-le undeva la vedere...pe birou,sau ceva asemanator. cu cat le vezi mai des,cu atat le memorezi mai usor bafta la invatat Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-27 19:05:53) Offline Publicitateloading...
#82 2009-08-27 19:09:20
Re: Metode de invatatah... another question : cum fac sa invat si eu verbul(engleza) ? de fiecare data cand mi`a trebuit ceva, am invatat mecanic .. si bineinteles am uitat. pregatire am facut 3 ani, insa cand a fost sa trecem la verb, nu m`am mai dus zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #83 2009-08-27 19:16:05
Re: Metode de invatatpai la verb e quite simple. poti sa iti iei sau sa cauti pe net o carte de clasa a5a,intensiv (ca unele scoli fac asta printr-a 8a,sau la liceu)... exista verb in forma de baza,la care - in functie de timpul si modul la care vrei sa-l folosesti - se adauga o terminatie prestabilita. daca vrei,pot sa-ti fac niste scheme si sa ti le trimit Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-27 19:16:34) Offline #84 2009-08-27 19:20:11Re: Metode de invatatMai eu deja stiu cuvintele de baza la limba straina, acu trebuie doar sa exerzes ca sa nu le uit, si sa invat altele. Cat despre verbe la engleza, eu stiu ca eram clasa a 2-a si le-am invatat ca pe poezie Le recitam prin casa. Asta a fost din propie initiativa. Pana in clasa a 5-a invatam tot ce prindeam, din orice domeniu cu o placere nebuna. Cauta o lista cu verbele neregulate si incearca sa le inveti asa, poate merge si la tine. Mie si acum mi se pare ca au un anumit ritm placut. Offline #85 2009-08-27 19:22:20
eu ziceam de aprofundat da,verbele in sine se invata devreme... dar structura,pe grupe si cu terminatii cu tot se invata mai tarziu Offline #86 2009-08-27 21:55:26
Re: Metode de invatatmary cam cat e un zingarelli in italia? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #87 2009-08-27 22:44:44
Re: Metode de invatatdar cum sa invat mai usor la biochimie cand eu nu stiu chimie deloc? ...tocmai ma chinui de mor...mi-am lasat singurul examen pe vara ca nu-mi placea deloc si nici nu mai puteam...skumpi tu esti la medicina?...cum ai facut?...nu imi place...ma concentrez greu pe vremea asta...invat mecanic reactiile alea...pentru ca nu le inteleg...si mi-e foarte greu sa fac asta pentru ca eu nu invat mecanic niciodata...si le uit cum le-am invatat ...si pe 7 am examen...pls help!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #88 2009-08-27 23:50:12Re: Metode de invatat
Nu ai vre-o colega care stie biochimie si poate sa iti explice reactiile? Eventual tu sa ii explici ceva ce stii tu si ea nu stie? La noi in grupa la faculta facem foarte des group study ca unii stiu mai multe la un sub si mai putin la altul. E foarte folositor daca reusesti sa iti faci un grup bun, sau macar inca o persoana. Offline #89 2009-08-27 23:56:24
ar fi super si pill, nu ma refer la neregulate ci la timpul verbelor zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #90 2009-08-28 00:06:05
Re: Metode de invatatPill am venit acasa din Iasi...tipa cu care invatam nu e in oras cu mine...mersi mult de sfat...o sa incerc maine sa iau legatura cu o tipa din alta serie cu care am facut si practica...desi si ea e in restanta...nu stiu...e singurul obiect care nici nu imi place si nici nu il inteleg deloc...la toate am inv cu placere ca imi place mult ce fac...dar aici ...mersi mult oricum!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #91 2009-08-28 00:09:11Re: Metode de invatatLasa ca asa am si eu o materie care nu imi place, si tot semestrul care vine, asta va fi cea mai importanta, si am de recuperat tot ce nu am invatat anu trecut Ma apuca rasu doar cand ma gandesc ce chin va fi pana in ianuarie cand dau examenul si scap Offline #92 2009-08-28 00:29:00
Re: Metode de invatatla toti e greu...vara e si mai greu...o iau si hormonii aiurea ... numai aia pe care tre sa ii invat eu la biochimie nu o iau pe unde trebuie O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #93 2009-08-28 00:30:54
ti le fac maine,le scanez si ti le trimit esti fata desteapta,intr-o saptamana cred ca vei putea sa le reciti Offline #94 2009-08-28 00:34:17
Re: Metode de invatatd`abia astept Ultima oara a fost editat de guesswho1 (2009-08-28 00:36:09) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #95 2009-08-28 00:49:01
Re: Metode de invatatam niste fise la franceza care s-ar putea sa te ajute mult cu timpurile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|