homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea ciclului menstrual

#1 2009-01-09 12:02:20

Damage Inc.
Membru
Inregistrat: 2009-01-09

Intarzierea ciclului menstrual

Buna ziua, am o problema si ma gandeam ca poate reusiti sa ma ajutati sa o lamuresc.  In luna decembrie am facut tratament injectabil timp de o saptamana cu cefalosporina (sper sa fi retinut corect...) si alte 20 de zile cu norfloxacina pentru tratarea unei infectii urinare. In acelasi timp mi-a intarziat si ciclul menstrual cu aproximativ 2 saptamani in conditiile in care in mod obisnuit imi intarzie lunar cate 3-7 zile. Mi-am facut si un test de sarcina care mi-a iesit negativ. Ar putea exista o legatura intre tratament si intarzierea ciclului menstrual? Multumesc.

#2 2009-01-09 23:05:10

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Intarzierea ciclului menstrual

daca testul a fost facut la o saptamana de intarziere a mestrei sau la 3 saptamani de la contactul cu risc atunci a fost concludent si inseamna ca nu e vb de sarcina
au mai fost fete care s-au plans de intarzieri dupa taratmente cu antibiotice dar sincer nu stiu sa-ti spun daca chiar exista o legatura sau care e explicatia

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.