|
Nu esti logat.
Ce preferati : sex sau dragoste?-2#20 2006-10-10 12:11:51
Re: ce preferati : sex sau dragoste?Sincer, cred ca nu exista diferenta intre a face sex si a face dragoste....de fapt sunt absolut sinonime. Ce te mina sa faci sex cu cineva, e o discutie aparte, si am mai zis, undeva, aici pe forum....de iubit iubim multe persoane(parintii, copiii, fratii) insa nu simtim atractie sexuala fata de ei. Asadar, nu facem sex(indiferent cum alegem sa-i spunem, tot despre sex e vorba) din cauza ca iubim ci din cauza ca suntem atrasi sexual de persoana respectiva....iubirea e un bonus. Iar daca facem sex din cauza ca iubim dar fara sa ne simtim atrase sexual de persoana respectiva, atunci, cu certitudine, nu avem parte de un sex de calitate(si avem dureri vaginale la penetrare si alte alea) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2006-10-10 23:20:46
Re: ce preferati : sex sau dragoste?"Era mult mai pur atunci... mult mai mult sentiment!" perfect de accord Alexia...momente minunate..dar e frumos si acum... "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline #23 2007-05-09 02:50:27
Re: ce preferati : sex sau dragoste?eu cred ca dragoste sau sex e acelasi lucru,diferenta e una lingvistica...zic eu Offline #24 2007-05-09 08:31:16
Re: ce preferati : sex sau dragoste?dragoste si sex.depinde de moment Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#25 2007-05-09 12:10:55
Re: ce preferati : sex sau dragoste?poti sa faci si sex si dragoste in acelasi timp... poa sa fie cel mai salbatic sex pe care l-am facut vreodata, daca se opreste o secunda, se uita asa frumos in ochii mei si ma pupa tandru asa cum stie el, se cheama ca am facut dragoste in clipa aia! asa e cel mai bine, dragostea fara pasiunea aia nebuna ar fi un pic plictisitoare la un moment dat... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #26 2007-05-09 19:59:56
Re: ce preferati : sex sau dragoste?
subscriu expect the worst , hope for the best! Offline #27 2008-01-16 16:25:05
Re: ce preferati : sex sau dragoste?depinde d starea in care ma simt...dak is asa mai moale...dlagoste clar... #28 2008-01-16 16:54:14
Re: ce preferati : sex sau dragoste?
idem Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #29 2008-01-16 16:54:43
Re: ce preferati : sex sau dragoste?Subscriu la spusele doctoressei. Mai ales ca si eu am prieteni foarte buni barbati pe care nu i-as schimba nici pe 100 de femei, dar niciodata nu s-a pus problema sa ajungem in pat ... sau ceva de genul asta. Cu puiul meu in schimb ... mama, mama. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #30 2008-01-16 17:00:23
Re: ce preferati : sex sau dragoste?cu sotul meu facem de cele mai multe ori dragoste,dar facem si sex!!!! Offline #31 2008-01-16 17:02:22
Re: ce preferati : sex sau dragoste?eu prefer sa fac dragoste clar..dar pana la urma se ajunge la o combinatie intre dragoste si sex..la inceput facem dragoste si apoi daca devine mai salbatic asa, deja o dam pe sex ....dar ce-mi place mult cand facem dragoste e sa ma uit in ochii lui mereu si el e asa dulce cand imi zice lucruri dragute in timp ce o facem Offline #32 2008-01-16 17:02:57
Re: ce preferati : sex sau dragoste?salve fetelor! mie imi place sa fac si dragoste si sex,e mai mishto combinate, .in momentele cand te simti fff bine,simti nevoia sa le faci pe amandoua:D IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #33 2008-01-16 17:51:50
Re: ce preferati : sex sau dragoste?zicea cineva ca intre sex si dragoste e chestie de finete,,pana la urma ambele contin penetrare,,,normal ca e mai kinki sa faci dragoste mai ales cand esti cu persoana iubita:D take me as i am or watch me as i go! Offline #34 2008-01-16 18:18:17
Re: ce preferati : sex sau dragoste?io cu al meu simt ca fac numai dragoste sau sunt io nebuna?? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #35 2008-01-16 18:47:26
Re: ce preferati : sex sau dragoste?nu esti, anytza... sau.. mai iei pe una in club . si, ca veni vorba... nu vad nici o legatura intre cat de "intensa" e "actiunea" si clasificarea dragoste/sex. parerea mea e ca femeile mature si echilibrate afectiv fac sex numai din dragoste... chiar daca asta presupune si cate un "catelus", e doar un alt moment de daruire. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #36 2008-01-16 18:50:12
Re: ce preferati : sex sau dragoste?eu cu iubi meu facem si dragoste dar cateodata si sex nebunesc..asa ne placem sa zice si imi plac amandoua la fel de mult What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #37 2008-01-16 19:22:53
Re: ce preferati : sex sau dragoste?Mie imi place sa fac sex...din dragoste! If u know what I mean! Offline #38 2008-01-16 19:24:34
Re: ce preferati : sex sau dragoste?sex salbatic, facut cu dragoste Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|