homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de un sfat

#1 2009-01-10 13:33:07

eva
New member
Inregistrat: 2007-08-25

am nevoie de un sfat

Buna. Am o problema de ceva timp si anume ca mi-a aparut un nodul la sanul stang. In curand voi merge la doctor, insa imi este foarte frica de rezultat. Bunica mea a avut cancer la san si a si murit de la asta. Ideea e ca eu nu as fi atat de speriata, daca nu m-ar durea foarte tare...si durerea se extinde spre axila (stiu ca acolo sunt foarte multi ganglioni limfatici ) si spre brat. Am asteptat sa trec de ultima menstruatie, crezand ca este doar o inflamatie a sanilor specifica perioadei de dinainte de menstra. Insa nu a disparut formatiunea respectiva...chiar nu stiu ce sa cred (bine ca merg la doctor saptamana viitoare)...Voi ce parere aveti? Mentionez ca am 20 de ani si iau anticonceptionale (Marvelon) de 2 ani, fara nicio pauza (ar putea fi si asta o cauza de aparitie a nodulilor ?)
Ms

#2 2009-01-10 13:38:52

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: am nevoie de un sfat

daca doare eu stiu ce e de bine smile

#3 2009-01-10 19:59:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

si eu am auzit ca(,) cancerul nu doare
eu zic sa te linistesti si sa mergi sa-ti faci niste analize

#4 2009-01-11 00:46:00

eva
New member
Inregistrat: 2007-08-25

ms mult...m-ati mai linistit putin...oricum, abia astept sa ajung la doctor

#5 2009-01-11 10:26:39

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Buna fetelor, postez si eu aici ca sa nu deschid un alt topic. In urma unei dereglari hormonale (imi vine cm cam o data la 3 luni, asa a fost din totdeauna) am facut analize hormonale la recomandarea medicului. Rezultatele au fost bune, am doar o lipsa de progesteron. Mi-a dat sa iau Arefam din ziua 16 pana in ziua 25 a cm si vitamina E. Initial mi-a spus sa iau anticonceptionale dar eu vreau un bebe si am refuzat.
As vrea sa stiu ce parere aveti despre acest tratament, este cineva care a avut aceeasi problema?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.