homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contraceptive yasmin

#1 2009-01-10 18:40:54

2mira
Membru
Inregistrat: 2008-11-22

contraceptive yasmin

hello,vreau sa va intreb ceva: iau yasmin sunt la al doilea blister, si la inceput de a treia saptamina am gresit zilele de pe blister,in loc de duminica curenta am luat pastila pentru duminica viitoare,
exista risc de sarcina?
care sunt consecintele?
trebuie sa ma protejez suplimentar?
mersi anticipat,si astept raspuns

#2 2009-01-10 18:57:19

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: contraceptive yasmin

la yasmin toate pastilele sunt de acelasi fel, au aceeasi concentratie, deci nu e nici o problema.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-01-29 12:24:49

larryssa
Membru
Inregistrat: 2009-01-29

hello!va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.eu folosesc yasmin de 4 luni de zile.in saptamana a 2a duminica seara am uitat sa iau pastila si am luat-o luni cu vreo 3 ore inainte de a luat pastila care trebuia sa o iau luni seara.iar de ieri adica de miercuri am inceput sa am mici scurgeri vaginale de culoare maronie.nu sunt dese sau abundente.doar vreo 2-3 pete.si sunt in ultima saptamana,practic menstruatia ar trebui sa imi vina sapt viit joi.duminica noaptea am avut contact sexual.este posibil sa fiu insarcinata?este normal sa am asemea scurgeri?va rog frumos ajutati-ma!

#4 2009-01-29 12:36:08

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

larrysa o sa iei warn findca psotezi acelasi lucru in mai multe topicuri...
am raspuns dincolo

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.