|
Nu esti logat.
Contraceptive yasmin#1 2009-01-10 18:40:54
contraceptive yasminhello,vreau sa va intreb ceva: iau yasmin sunt la al doilea blister, si la inceput de a treia saptamina am gresit zilele de pe blister,in loc de duminica curenta am luat pastila pentru duminica viitoare, Offline #2 2009-01-10 18:57:19
Re: contraceptive yasminla yasmin toate pastilele sunt de acelasi fel, au aceeasi concentratie, deci nu e nici o problema. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-01-29 12:24:49
Re: contraceptive yasminhello!va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.eu folosesc yasmin de 4 luni de zile.in saptamana a 2a duminica seara am uitat sa iau pastila si am luat-o luni cu vreo 3 ore inainte de a luat pastila care trebuia sa o iau luni seara.iar de ieri adica de miercuri am inceput sa am mici scurgeri vaginale de culoare maronie.nu sunt dese sau abundente.doar vreo 2-3 pete.si sunt in ultima saptamana,practic menstruatia ar trebui sa imi vina sapt viit joi.duminica noaptea am avut contact sexual.este posibil sa fiu insarcinata?este normal sa am asemea scurgeri?va rog frumos ajutati-ma! Offline #4 2009-01-29 12:36:08
Re: contraceptive yasminlarrysa o sa iei warn findca psotezi acelasi lucru in mai multe topicuri... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|