|
Nu esti logat.
Sindromul Rainaud#1 2009-01-10 21:02:35
Sindromul RainaudBuna seara... Ma numesc Alina...si as dori sa aflu dak imi afecteaza starea de sanatate anticonceptionalele......deoarece s`a descoperit ca as avea sindromul rainaud care are legatura cu sangele. voi consulta si un doctor ginecolog dar am zis ca prima oara sa va intreb si pe voi ca inca nu sunt decisa daca sa incep sa iau anticonceptionale.......multumesc mult "The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart." Offline #2 2009-01-10 21:13:43
Re: Sindromul Rainaudeu din cate am mai citit nu ar fi indicat sa iei ac. asteapta oricum sa iti raspunda doctoressa, dansa stie cu siguranta mai bine I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-01-10 21:20:21
Re: Sindromul Rainaudaha........asa m`am gandit si eu....k am probleme cu sangele si sunt destul de tanara n`am decat 19 ani si nu as vrea sa incep cu alte probleme ca si asa am destule....ms oricum "The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|