Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-104
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2
Da, asa e.. citeam pe undeva ca il poti simti pe bebe pe la saptamana a 16-a Nu va pot descrie in cuvinte.. spun doar ca este SUPERB
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
love_t ce frumos, imi vine aproape sa plang....
am vazut si ce lucrusoare frumoase ai luat?
dar daca va fi baiat ? ca ama vazut o salopetica de la adidas, roza.....
oriucm sunt foarte frumoase.....
care de dpn (data probabila a nasterii) ?
9 ani de copilarie ....
- accumaria
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-12-03
Imi imaginez ca trebuie sa fie ceva superb love_t... intr-o zi vom simti si noi pe pielea nostra
imi poti spune, te rog, de ce nu e bun acel test de ovulatie? de ce ai zis ca ti-ai ratat 3 luni ovulatia din cauza lui? Mercic si pupic
Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti! http://www.fertilityfriend.com/home/accumariaBebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci?
- sunshine16
- Banat
- Site
adinagrig a scris:love_t ce frumos, imi vine aproape sa plang....
am vazut si ce lucrusoare frumoase ai luat?
dar daca va fi baiat ? ca ama vazut o salopetica de la adidas, roza.....
oriucm sunt foarte frumoase.....
care de dpn (data probabila a nasterii) ?
Va doresc la toate sa simtiti ce simt eu acum
Merci! Am luat lucrusoare si pentru baiat si pentru fetita, chiar ieri am cumparat de pe net mai multe lucrusoare si 2 paturici, abia astept sa le primesc
Dnp este pe data de 28 iulie.
Maria, spun ca nu e bun testul ca m-a facut sa imi ratez ovulatia. Eu nu ma luam dupa semnele corpului si o ratam de fiecare data. O sa iti apara ferigi, si mie mi-au aparut, dar dupa ce am trecut de perioada fertila. Oricum, tu stii ca trebuie sa te iei si dupa semnele corpului si dupa secretie, deci o sa fie mai usor la tine, eu m-am bazat doar pe testul ala.
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
Love, imi pare rau ca te simti asa. Eu zis sa iei pauza si odihna in pat si sa profiti de miscarile bebeului :k?ra:
Fetele eu ieri am simtit la vreo 2 cm sub buric ceva ca se intareste ca o piatra si ma strangea parca. Sa fi fost intestinele mele sau bebe? Abia sunt in 10 saptamani.... :f?rbryllad:
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- sunshine16
- Banat
- Site
Juli, eu nu muncesc. Stau acasa, efort nu prea fac. Al meu spala vase, face mancare. rar mai dau cu aspiratorul sau calc, depinde de starea mea. Mie mi-a spus doctora, daca simt ca se intareste burtica, s o sun sa imi spuna cum sa iau pastilutele ( pre- par) care sunt echivalentul no-spa-ului romanesc.
- cristaup
- Full member
- De la: timisoara
- Inregistrat: 2008-10-29
Dragele meledar mult ati mai scris, cred ca de o oara va tot citesc, am ramas destul de mult in urma. Eu profit de vremea asta urata de afara, ploua cu galeata, asa ca nu fac munca de teren, voi sta acasa su va urmaresc. HAi sa va povestesc ce mi se intampla acum..dupa ce am vazut rosu, in 22, am sunat-o pe doctorita mea si mia spus sa iau 5 zile de Clostilbegyt tratament ce l-am luat si luna trecuta, asta ca sanu cumva sa nu am ovulatie. In luna decembrie, din cauza stresului, nu am avut ovulatie. Acum ca mia trecut cm, ma trimis sa fac o hemoleucograma si VSH, care data trecuta, in septembrie, au fost ok, VSH= 8, iar Hemoleucograma iarasi era ok. Le-am repetat astazi, si dupa-masa astept rezultatul. Maine de dimineata voi merge la doctora la spital pentru a face o Histerosalpingograma A mai facut careva dintre voi asa ceva si poate sa imi spuna cum e? Zicea ca e posibil sa fie trompele infundate, ptr ca la econu se vdea nimic, era totul ok...acum stau si ma framant ca nu stiu care e problema, iar testarile astea..ma infurie.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
Juli a scris:Love, imi pare rau ca te simti asa. Eu zis sa iei pauza si odihna in pat si sa profiti de miscarile bebeului :k?ra:
Fetele eu ieri am simtit la vreo 2 cm sub buric ceva ca se intareste ca o piatra si ma strangea parca. Sa fi fost intestinele mele sau bebe? Abia sunt in 10 saptamani.... :f?rbryllad:
bebe a fost. stiu de la o cunostinta care si ea asteapta bebe si are 11 saptamini si tot asa zice ca se intareste ca o piatra. ce bine de voi feteleeeeeeeeeeeeee vreau si eeeeeuu :k?ra:
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Juli
- Hero member
daaaa??? Mi se intarise intr-un singur loc. Mie de obicei cand sunt intestinele imi freamata toata burta. De accea m-am mirat ca a fost intr-un singur loc.
Love, la ce pastilute te referi? Cum sa iau no-spa?
- sunshine16
- Banat
- Site
Cand am fost la doctora, mi-a dat niste pastilute, se numesc Pre-Par. Si sunt echivalentul No-spa-ului romanesc. Aici nu gasesc No-spa. Mi le-a dat sa le am in casa, iar cand simt dureri ca la menstruatie sau cand mi se intareste burta, sa o sun sa imi spuna cum sa le iau, in functie de simptomele pe care i le descriu.
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Juli, acelea sunt contractii Braxton-Hicks. Am citit pe la mamici si am retinut. Eu sunt buimaca, n-am fost la servici, acum m-am trezit.. pentru ca am adormit spre dimineata, a plans cutzu asta mic....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
pass si tu ? eu de cand cu probleme pe la munca, am cam ramas in urma cu ultimele detalii pe forum. :k?ra:
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Juli
- Hero member
Contractii Braxton-Hicks asa devreme? Am citit ca apar de obicei dupa 20 de saptamani sau in ultimul trimestru....acum nu stiu, vad daca imi mai apar.
Love, tu ai avut ceva de genul asta? Eu mai am din cand in cand dureri ca la ciclu si imediat iau no-spa. Cand ai dureri ca de cilcu cum le iei?
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
si eu stiu ca tot contractii sunt...daca misca bebe se simte altfel...nu ti se intareste burta eu am dureri ca la menstra din cand in cand dar nu iau nimic ca sunt rare si cu intensitate scazuta...cica ar fi normal sa doara ca se intinde uterul...
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
Mamica de Ingerash blondutz
- sunshine16
- Banat
- Site
Ai grija cand mai ai contractii din astea, ca nu sunt de gluma. Eu pana acum nu am avut, am avut pe la inceput dureri ca la menstruatie, dar f f rar, cred ca de 2 ori am avut, si nici nu m-a durut atat de tare incat sa ma panichez. Singurele dureri pe care le-am mai avut, au fost crampele de ieri. Deocamdata nu am luat nici o pastila, si nici nu stiu cum sa le iau, ca din cate am inteles, nu exista o prescriptie exacta, in functie de simptome si de intensitatea durerilor, imi spune doctora cum sa le iau.
- Juli
- Hero member
Love, ce efecte pot avea aceste contractii? De ce nu e de gluma cu ele? Sincera sa fiu nu prea stiu multe.
- maryland
- Sr. member
- De la: New York
- Inregistrat: 2008-12-05
Juli a scris:Love, ce efecte pot avea aceste contractii? De ce nu e de gluma cu ele? Sincera sa fiu nu prea stiu multe.
pai nu e bine sa ai contractii ca poti pierde sarcina
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|