homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2-128

#2414 2009-02-02 13:43:53

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 2

ce e nidatia? cand are loc? cand se fixeaza sarcina cumva? cum se maniifesta?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-02 13:44:11)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2415 2009-02-02 13:47:54

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

Hello,  puss  :k?ra: 

Fetele, nu prea am mai dat pe la voi, adica, intru si citesc, dar nu am scris prea mult in ultima vreme. Ma lupt cu focurile iadului = incerc sa ma las de tigari.............. si sunt depresiva tot timpul, imi vine sa plang, am neeervi si nu pot sa dorm noaptea. M-am lasat pt. ca ma cam durea gatul, muschii de la gat plus traheea sau ceva pe acolo.
Colac peste pupaza, de ieri dimineata ma doare atat de tare gatul, ca abia ma pot uita in dreapta/stanga.  mad  Sunt in pioneze. Ovulatie n-am avut pana acum, n-am nici secretie si nici dureri, n-am nimic, numai durere de gat.  sad Nici de sex sa n-aud, atat de rau ma simt fizic si psihic. Si sunt prin ziua 13.......  grater  Cred ca ma reapuc de fumat acum, cat trec de ovulatie,  big_smile  ca in ritmul asta se duce luna si ioc bebe.

Nidatia e implantarea oului in mucoasa uterina. Dupa fecundare, el pluteste in cavitatea uterina aprox. 14 zile, apoi se lipeste  de peretele uterului. Apare o mica sangerare - cativa stropi- in jurul datei la care ar trebui sa vina menstra, fara dureri, un fel de spotting...
Personal, eu nu vreau sa vad rosu chit ca-i de la nidatie.  big_smile  Mai bine fara!

#2416 2009-02-02 13:56:07

accumaria
Sr. member
Inregistrat: 2008-12-03

Hello fetelor!

Mi-a fost un dor de voi..., nu v-am mai scris de sambata, dar recunosc ca aseara v-am citit si acum restul... Ieri de dimineata m-am trezit la 5 cu noaptea-n cap ca sa mergem la schi... m-am bucurat atat de tare ca am mai iesit din casa... si ca am facut si miscare pe deasupra. Am fost la Azuga, cam erau pietre pe partie la un moment dat, dar erau si multe portiuni cu zapada f buna... una peste alta, a fost bine... la 8 jumate dimineata eram acolo, la 1 la pranz am plecat ca sa nu prindem aglomeratia de cocalari de pe DN1 de duminica seara... smile Asa ca aseara eram rupta de somn, nu dormisem decat vreo 4 ore...

cristina, ai vreo sangerare? sper ca nu...  popa

Anca, Mary, Juli, Love_t, Ladyraven, pupici la burtici si sarcina cat mai usoara in continuare!  puss

Ce bine de voi fetele ca sunteti in vacanta... vreau si eeeeeuuuu  bang

Gargarita, sper sa reusesti sa mergi la monitorizare, sa vezi exact daca ovulezi sau nu. Bine ca exista solutii oricum si daca nu ovulezi. Oricum mergi cat mai repede sa nu mai treaca timp... ca nu tine deloc cu noi timpul asta...  puss

Love_t, ce test electronic ai facut tu, de iti zice atat de repede?

Sa avem o saptamana usoara, noi cele din campul muncii tongue Iar cele care sunteti in vacanta, profitati la maxim de ea  patfierbinte

Fiti buni daca vreti sa fiti fericiti!
http://www.fertilityfriend.com/home/accumaria
Bebe mic, te asteptam de 2 anishori... hai odata, ce tot faci? smile

#2417 2009-02-02 14:01:33

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

pana acum nu am nici o sangerare.
sa inteleg ca nu e musai sa sangerezi.

dar daca am durerile astea de burta ca si voi...nu inseamna ca deja s-ar fi fixat in uter smile ...sper si eu ca am scapat de o etapa smile

apropo de fetele care fumeaza : din ce am citit prezenta nicotinei in sange poate fi un factor favorizant al avortului.Eu zic sa renuntati complet la acest viciu.

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2009-02-02 14:04:10)

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#2418 2009-02-02 14:03:00

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Eu nu am avut nici un fel de sangerare si nici simptome.
Alina, primele simptome sunt cam la fel cu venirea mesntruatiei: te doare burta ca la cilcu, mijlocul si de aceea se confunda. Eu le-am avut, dar erau de mica intensitate fata de cum era cand imi venea ciclu de obicei.
Apoi restul de simptome: sani durerosi, eu am avut cam dupa 5-6 saptamani, unele fete mai devreme si se confunda cu sindromul pre-menstrual; greturile nu apar imediat ci incepand cam cu saptamana 6, chiar 7, usoare si mai rare apoi mai intense si zilnice. Depinde de persoana.

Pass, ai gatul intepenit? Masaj cu diclofenac si caldura la gat.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

#2419 2009-02-02 14:04:03

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Ok mc pt raspunsuri . si se poate si fara nidatie nu? adica nu e neaparat sa aiba loc, sa apara pete rosii nu?

ce fain accumaria ai fost la schi. Stii sa schiezi? am fost si eu la toplita intr-un weekend dar doar ca sa ma uit la altii din grup cum schiaza. eu nu ma bag. Mi-e frica.

sunt in vacanta dar nu prea profit de ea. Sotul e la servici. Vine mai spre seara. Acu mai citesc cate ceva pt gradul 2.

Da chiar ce test ai facut love_t? electronic? Cum se numeste? si chiar a iesit pozitiv atat de repede?

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2009-02-02 14:05:18)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2420 2009-02-02 14:11:14

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

Juli a scris:

Hello fetele,
Noi ne-am intors de la spital unde am facut perfuzii cu vit B.
Sper sa ne inzdravenim si sa luam in greutate  smile

Love ma bucur ca ti-a trecut. Abia astept sa ne spui ce ai  big_smile
Ank, las ca vin si greturile. Asa ziceam si eu ca nu am si ca mi-e bine si dupa saptamana 6 au inceput si pe masura ce trecea timpul era mai accentuat  acklad
Abia astept sa scap de ele si sa-mi revina pofta de mancare.

juli, sper sa-ti revii, ...gandeste ca bebele trebuie sa creasaca ,asa ca trebuie sa mananci....

unde ai facut perfuziile, la doctorul tau ala de la spitalul Universitar....ca tu mi-ai zis parca de el dr Peteu, ca ma bate gandul sa merg si eu la el, asta daca raman insarcinata....sa de-a D-zeu  rugaciune
oricum daca raman , te mai intreb atunci, ca nu are rost sa te stresez de acuma smile

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-02-02 14:13:20)

9 ani de copilarie ....

#2421 2009-02-02 14:11:41

passenger
Addicted member

Love_t a facut un test luat din America, nu era cu liniute, ci aparea un scris "Pregnant" sau "Not Pregnant", un test bun care depisteaza valori f mici ale hormonului hcg in sange.

Juli, da, este cam intepenit, dar am si dureri mari de cap.. O sa incerc masajul de care ai spus, sa vad daca diseara pot sa dorm mai bine. sad

Cum sa manance daca nu poate? Eu o inteleg, mi-a fost ingrozitor de rau lunea trecuta cand am si varsat de cateva ori, si nu puteam nici macar o gura de apa sa beau ca o dadeam afara. Degeaba se gandeste ea ca trebuie, daca literalmente nu poate. Eu am o prietena graviduta in ultimul trimestru si toata sarcina a tinut-o cu un covrig, un iaurt si o banana pe zi!! Atat. Ii era rau si de la apa. Dar periodic mergea si i se puneau perfuzii, traiasca medicina evoluata!  Si bebele e bine sanatos, organismul are pachetele cu provizii pentru bebe, le ia de la mama, asta e partea a doua, dar important este sa fie el ok. El nu duce lipsa de nimic, chit ca mama nu poate sa manance fripturi si legume si abia se tine...

Ultima oara a fost editat de passenger (2009-02-02 14:17:04)

#2422 2009-02-02 14:14:37

Juli
Hero member

Pass poate ai un inceput de spondiloza si va dura cateva zile durerea. Movalis este bun caci calmeaza. Vezi cum dormi, cum stai cu gatul in timpul noptii.
Am fost si eu la fel acum cateva saptamani si m-a terminat, ma intorceam ca lupul. Si ma durea si capul, din cauza asta.

#2423 2009-02-02 14:21:28

passenger
Addicted member

Spondiloza? Adevarul este ca zilnic am aceeasi pozitie de "drepti" in fata monitorului sad  Ma dor muschii gatului, capul ochii, nu mai rezist, nu pot sa dorm nicicum si numar oi in fiecare noapte, acum si lasatul de tutun mi-a pus capac. sad

#2424 2009-02-02 14:25:29

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Pass imi pare rau pt starea ta, incearca sa urmezi sfaturile fetelor, poate iti trece repede puss

Cred ca te-ai simtit foarte bine la ski Maria, ca si Alina, eu stau si privesc ptrca mi-e frica sa incerc smile

Tare mult as vrea sa se gaseasca si la noi teste de sarcina digitale, va dati seama ce repede am afla daca e bebe........

#2425 2009-02-02 14:36:16

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

off pass....stiu cum e sa te lasi de fumat  sad
dar trece repede starea asta...
cat despre durerea de spate....fa ce au zis si fetele..masaje si unguente  smile

#2426 2009-02-02 14:38:56

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Intr-adevar asa e, cum zice Pass. Asta e testul meu minune http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/15436_dsc07191.jpg

V-am pus poze cu bebe la purtator  majoreta  majoreta

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2427 2009-02-02 14:39:26

passenger
Addicted member

o sa trec pe la farmacie sa iau diclofenac, oricum am ramas de cateva zile si fara Acifol, il ia partenerul meu constiincios, asa cum l-am instruit, zilnic  lol
Merg sa trag un fum de tigara, mai mult nu vreau..   sad  Ma las treptat, nu pot brusc pt. ca mi-e foarte rau, am ameteli si palpitatii si-mi sta mintea numai la tutun, daca nici de dormit nu mai pot, e clar....
Revin!

#2428 2009-02-02 14:56:55

Juli
Hero member

adinagrig a scris:

unde ai facut perfuziile, la doctorul tau ala de la spitalul Universitar....ca tu mi-ai zis parca de el dr Peteu, ca ma bate gandul sa merg si eu la el, asta daca raman insarcinata....sa de-a D-zeu  rugaciune
oricum daca raman , te mai intreb atunci, ca nu are rost sa te stresez de acuma smile

Perfuziile le-am facut la CFR2 la Dr. Fathi, el imi urmareste sarcina. M-am hotarat sa raman la el.
Bafta la  al9leacer

#2429 2009-02-02 15:11:33

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Foarte bune testele astea de sarcina.....smile

#2430 2009-02-02 15:31:54

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Offfff Pass pai ce faci...?!?!? Hai ca-ti fac un transfer de optimism de la mine...ca sa nu te mai doara nimic si sa fie vesela.. majoreta majoreta kram puss

Maria puss puss Esti o dragutza. smile Eu n-am schiat niciodata si cred ca si mie mi-ar fi fricutza... lol
Foarte sanatoasa iesirea ta la munte...aer curat...exercitii fizice... smile

Love_t asa-mi placi majoreta rotfl vesela puss

Cristina nici eu nu am avut sangerarea de nidatie.

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2431 2009-02-02 16:44:11

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

ce drag imi e sa citesc ce spun gravidutele...
oi ajunge si eu sa povestesc vreodata cun e?

deocamdata ma dor sanii ff.rau,dar cred ca e de la spm...totusi am avut un contact pe 17,in perioada fertila...miercuri fac test,ar tb.sa se vada,nu?

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#2432 2009-02-02 16:46:46

maryland
Sr. member
De la: New York
Inregistrat: 2008-12-05

in mod normal daca faci barza ar putea sa iti arate ai acum...ca ai mai mult de 2 sapt de la contact ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.